Zigurat Global Institute of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Zigurat er unik og fremtrædende som en forstyrrende Business School

 • Hvem er vi?

Zigurat er en Global Business School fokuseret på innovation og teknologi. Vi tilbyder en række programmer, herunder masters, corporate training og events, skræddersyet til fagfolk og virksomheder behov. Zigurats programmer er dynamiske og er baseret på erfaringer og viden om en fakultets bestyrelse, som er digitale industriledere. Drevet af et multikulturelt og talentfuldt team, der søger at ændre uddannelsessektoren, bidrager til samfundsudviklingen gennem forstyrrende træning og digital transformation.

 • Hvor kommer vi fra?

Zigurat Global Institute of Technology er et veletableret uddannelsesinstitut med 16 års erfaringstræning inden for byggeri, arkitektur og teknik. Business School blev grundlagt af Zigurats erfaring og ambition om at yde uddannelse til virksomheder og fagfolk, der ønsker at deltage i digital transformation, så vi kan tilbyde et bredere udvalg af master og programmer, der fokuserer på andre brancher og niveauer i en organisation.

Vision

At være en global reference for konstant forretningsinnovation, skelnes som en unik og forstyrrende Business School af pædagogisk excellence.

Værdier

Vi tror på kvalitet uddannelse, tilpasset behovene i teknologiske og innovative miljøer. Vores programmer er designet, så fremtidige ledere kan drive de nødvendige ændringer for et bedre samfund.

 • Global

Fra mangfoldigheden af vores deltagere til programmets foredragere og indhold har Zigurat en global tilgang i alle aspekter. På grund af den brede vifte af sektorer og muligheder for at opbygge det rigtige program for vores deltagere, deltager fagfolk fra hele verden i vores programmer.

 • Innovation

Vores hovedmål er at være i spidsen for innovative metoder og industriapplikationer. Medlemmerne af vores fakultetsråd er fagfolk med erfaring og har opnået stor succes. Det indhold og den viden, de deler er relevante og aktuelle. På grund af omfattende markedsundersøgelser og konstant udvikling af daglig arbejde er faglig praksis sådan, hvordan det er muligt

 • Netværkssamfund

Vi værdsætter, hvad der kan bygges som et fællesskab, og ved at skabe et miljø, hvor alle deltagere, professorer og alumner kan lykkes fuldt ud, er det, vi tilstræber. Støtte og rådgivning gives af alle parter i form af et netværk, der muliggør synergier. Vores kultur skelnes af samarbejdet mellem individer af forskellige profiler, niveauer i en organisation, med et fælles mål om at lede en ny digital fremtid.

 • Forpligtelse

Zigurats team er dannet af branchens eksperter, influencere og ledere med erfaring, der deler viden med deltagerne gennem en immersiv metode, der er drevet af resultater, så de kan blive fremtidige brancheledere. Business School engagerer sig med studerende ved at yde ressourcer til faglig udvikling forbedret med uddannelsesmæssige excellence.

 • Dynamisk uddannelse

Zigurats herrer har et højt niveau af interaktion, der sikrer en global og ægte oplevelse, og det bidrager klart til, at deltageren bliver aktiv og motiveret. Nogle af disse masters differentierede værdier er udførelsen af ægte projekter, rollespil, fællesskaber, fora, multimedie og interaktive ressourcer samt individuel vejledning og opfølgning.

Vedligeholdelse af vores planet

Vi er engagerede i den økonomiske, sociale og miljømæssige bæredygtighed af enhver aktivitet og anser det for vigtigt at udvikle sig globalt. Zigurat tilskynder til bæredygtige projekter og samarbejder med virksomheder, der deltager i at ændre udfaldet af, hvad en tjeneste eller et produkt kan levere. WATTIA er en virksomhed, som vi støtter og samarbejder med. De projekter, de er involveret i, er af bæredygtig karakter, som at tilvejebringe selvforsynende energi, og det er i overensstemmelse med vores bekymringer inden for miljøbeskyttelse.

Metode

Zigurat har designet en unik metode for at holde dig opdateret med de nyeste værktøjer og innovationer.

Vores engagement er ikke blot at dele den brede erhvervserfaring, men også hvordan vi nærmer os og overgår fremragende pædagogisk ekspertise, for at give vores studerende et komplet perspektiv på globale markeder og innovationsevne.

Fakultetsrådet for internationale industrileder i forskellige sektorer, der løbende opdaterer det indhold, vi leverer, er, hvad der gør vores undervisningsmetode unik. Et afsluttende individuel projekt med vejledning i nøgletal inden for innovation og teknologi giver dig mulighed for at gennemføre og implementere nye løsninger til din eksisterende virksomhed eller udvikle nye projekter. Du vil også have mulighed for at deltage i et samarbejdsmiljø, ved at udveksle ideer og skabe synergier med andre deltagere og professorer.

Canvas LMS

Nº1 online platform verden over, den der gør læring lettere.

 • Virtual Campus

Moderne værktøjer og ressourcer, der styrker og forenkler læringserfaringen

 • Teknologi

Åben, nem at bruge, cloud-native læringsstyringssystem og Amazon web service hosted

 • Altid på

Sikre som ingen anden LMS og lavrisiko, fordi native cloud betyder ingen versioner, ingen opgraderinger, ingen downloads og ingen migreringer

Campus Canvas LMS platform layout

Socialt engagement

Zigurat er forpligtet til at yde karriereorienterede stipendier baseret på erhvervserfaring, økonomiske behov og international adgang til uddannelse. At være opmærksom på vanskelighederne med at have mulighed for at tilmelde sig masteruddannelser, tilbyder vi stipendier til deltagere, der passer til følgende profiler:

 • Entreprenørskabsstøtte

Professionelle og virksomheder, der kan demonstrere et positivt drivkraft mod iværksætteri, nye forretningsprojekter eller relateret til specialiseringer, ydes økonomisk støtte som tilskud. En evaluering af forslagene foretages af en international komité, der afgør resultatet af godkendelsen.

 • Støtte til udviklingslande

Zigurat har det sociale ansvar for at give lige adgang til undervisning i verdensklasse og samtidig garantere international diversificering. Vi tilbyder stipendier til fagfolk fra udviklingslande, der oplever økonomiske begrænsninger og ikke kan fortsætte til videreuddannelse. Fordeling af tilskud, ifølge lande, udgaver af programmerne og den rigtige profil giver os mulighed for at vælge, hvem der vælges.

Placeringer

Barcelona

Address
Almogàvers, 66
08018 Barcelona

Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig