Læs den officielle beskrivelse

Om os

Zigurat er unik og fremtrædende som en forstyrrende Business School

 • Hvem er vi?

Zigurat er en Global Business School fokuseret på innovation og teknologi. Vi tilbyder en række programmer, herunder masters, corporate training og events, skræddersyet til fagfolk og virksomheder behov. Zigurats programmer er dynamiske og er baseret på erfaringer og viden om en fakultets bestyrelse, som er digitale industriledere. Drevet af et multikulturelt og talentfuldt team, der søger at ændre uddannelsessektoren, bidrager til samfundsudviklingen gennem forstyrrende træning og digital transformation.

 • Hvor kommer vi fra?

Zigurat Global Institute of Technology er et veletableret uddannelsesinstitut med 16 års erfaringstræning inden for byggeri, arkitektur og teknik. Business School blev grundlagt af Zigurats erfaring og ambition om at yde uddannelse til virksomheder og fagfolk, der ønsker at deltage i digital transformation, så vi kan tilbyde et bredere udvalg af master og programmer, der fokuserer på andre brancher og niveauer i en organisation.

Vision

At være en global reference for konstant forretningsinnovation, skelnes som en unik og forstyrrende Business School af pædagogisk excellence.

Værdier

Vi tror på kvalitet uddannelse, tilpasset behovene i teknologiske og innovative miljøer. Vores programmer er designet, så fremtidige ledere kan drive de nødvendige ændringer for et bedre samfund.

 • Global

Fra mangfoldigheden af vores deltagere til programmets foredragere og indhold har Zigurat en global tilgang i alle aspekter. På grund af den brede vifte af sektorer og muligheder for at opbygge det rigtige program for vores deltagere, deltager fagfolk fra hele verden i vores programmer.

 • Innovation

Vores hovedmål er at være i spidsen for innovative metoder og industriapplikationer. Medlemmerne af vores fakultetsråd er fagfolk med erfaring og har opnået stor succes. Det indhold og den viden, de deler er relevante og aktuelle. På grund af omfattende markedsundersøgelser og konstant udvikling af daglig arbejde er faglig praksis sådan, hvordan det er muligt

 • Netværkssamfund

Vi værdsætter, hvad der kan bygges som et fællesskab, og ved at skabe et miljø, hvor alle deltagere, professorer og alumner kan lykkes fuldt ud, er det, vi tilstræber. Støtte og rådgivning gives af alle parter i form af et netværk, der muliggør synergier. Vores kultur skelnes af samarbejdet mellem individer af forskellige profiler, niveauer i en organisation, med et fælles mål om at lede en ny digital fremtid.

 • Forpligtelse

Zigurats team er dannet af branchens eksperter, influencere og ledere med erfaring, der deler viden med deltagerne gennem en immersiv metode, der er drevet af resultater, så de kan blive fremtidige brancheledere. Business School engagerer sig med studerende ved at yde ressourcer til faglig udvikling forbedret med uddannelsesmæssige excellence.

 • Dynamisk uddannelse

Zigurats herrer har et højt niveau af interaktion, der sikrer en global og ægte oplevelse, og det bidrager klart til, at deltageren bliver aktiv og motiveret. Nogle af disse masters differentierede værdier er udførelsen af ægte projekter, rollespil, fællesskaber, fora, multimedie og interaktive ressourcer samt individuel vejledning og opfølgning.

Vedligeholdelse af vores planet

Vi er engagerede i den økonomiske, sociale og miljømæssige bæredygtighed af enhver aktivitet og anser det for vigtigt at udvikle sig globalt. Zigurat tilskynder til bæredygtige projekter og samarbejder med virksomheder, der deltager i at ændre udfaldet af, hvad en tjeneste eller et produkt kan levere. WATTIA er en virksomhed, som vi støtter og samarbejder med. De projekter, de er involveret i, er af bæredygtig karakter, som at tilvejebringe selvforsynende energi, og det er i overensstemmelse med vores bekymringer inden for miljøbeskyttelse.

Metode

Zigurat har designet en unik metode for at holde dig opdateret med de nyeste værktøjer og innovationer.

Vores engagement er ikke blot at dele den brede erhvervserfaring, men også hvordan vi nærmer os og overgår fremragende pædagogisk ekspertise, for at give vores studerende et komplet perspektiv på globale markeder og innovationsevne.

Fakultetsrådet for internationale industrileder i forskellige sektorer, der løbende opdaterer det indhold, vi leverer, er, hvad der gør vores undervisningsmetode unik. Et afsluttende individuel projekt med vejledning i nøgletal inden for innovation og teknologi giver dig mulighed for at gennemføre og implementere nye løsninger til din eksisterende virksomhed eller udvikle nye projekter. Du vil også have mulighed for at deltage i et samarbejdsmiljø, ved at udveksle ideer og skabe synergier med andre deltagere og professorer.

Canvas LMS

Nº1 online platform verden over, den der gør læring lettere.

 • Virtual Campus

Moderne værktøjer og ressourcer, der styrker og forenkler læringserfaringen

 • Teknologi

Åben, nem at bruge, cloud-native læringsstyringssystem og Amazon web service hosted

 • Altid på

Sikre som ingen anden LMS og lavrisiko, fordi native cloud betyder ingen versioner, ingen opgraderinger, ingen downloads og ingen migreringer

Campus Canvas LMS platform layout

Socialt engagement

Zigurat er forpligtet til at yde karriereorienterede stipendier baseret på erhvervserfaring, økonomiske behov og international adgang til uddannelse. At være opmærksom på vanskelighederne med at have mulighed for at tilmelde sig masteruddannelser, tilbyder vi stipendier til deltagere, der passer til følgende profiler:

 • Entreprenørskabsstøtte

Professionelle og virksomheder, der kan demonstrere et positivt drivkraft mod iværksætteri, nye forretningsprojekter eller relateret til specialiseringer, ydes økonomisk støtte som tilskud. En evaluering af forslagene foretages af en international komité, der afgør resultatet af godkendelsen.

 • Støtte til udviklingslande

Zigurat har det sociale ansvar for at give lige adgang til undervisning i verdensklasse og samtidig garantere international diversificering. Vi tilbyder stipendier til fagfolk fra udviklingslande, der oplever økonomiske begrænsninger og ikke kan fortsætte til videreuddannelse. Fordeling af tilskud, ifølge lande, udgaver af programmerne og den rigtige profil giver os mulighed for at vælge, hvem der vælges.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Global MBA

Zigurat Global Institute of Technology

Digital Business Global MBA er designet til fagfolk, der ønsker at fremme deres teknologiske og beslutningsmæssige færdigheder og tilføje en differentiel værdi for at øge ... [+]

Forstyrre industrien

Digital Business Global MBA er designet til fagfolk, der ønsker at fremme deres teknologiske og beslutningsmæssige færdigheder og tilføje en differentiel værdi for at øge deres konkurrenceevne på det globale marked.

Det grundlæggende mål for Digital Business Global MBA er at guide dig om, hvordan du omdefinerer måden din organisations præstation gennem digitalisering på. Vi vil fokusere på, hvordan digital transformation vil have en positiv indflydelse på alle niveauer og afdelinger i en organisation, herunder Marketing, Sales, Purchasing, Logistics, Human Resources og andre afdelinger. Ved at gennemføre programmet vil deltagerne få en bedre forståelse af den innovative metode og hvordan digitale værktøjer kan forbedre virksomhedernes strategier og processer. Det endelige projekt er fokuseret på den fulde digitale transformation af et eksisterende selskab... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk

Masters

Zigurat Global Institute of Technology

Denne master er designet og udviklet til at illustrere de mest relevante aspekter af design, udførelse og vedligeholdelse af byggeri og infrastrukturprojekter. Reelle sag ... [+]

Oversigt

Denne master er designet og udviklet til at illustrere de mest relevante aspekter af design, udførelse og vedligeholdelse af byggeri og infrastrukturprojekter. Reelle sager fra fagfolk og virksomheder fra sektoren præsenteres med fokus på bæredygtighed, ny teknologi og ledelse.

Global Master i Structural Projects giver solid international uddannelse, der vil hjælpe dig med at vokse til en ressourcefuld strukturel projektleder.

Denne nye faglige profil - defineret af færdigheder til at generere løsninger i alle faser af byggeri og infrastrukturprojekter, ved hjælp af teknologiske værktøjer og moderne ledelsesprocedurer - er i stigende efterspørgsel fra store virksomheder inden for AEC-sektoren.... [-]

Spanien Barcelona
Maj 2020
Engelsk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Zigurat Global Institute of Technology

Hovedreferencen i Bygningsinformation er baseret på domænet for de førende BIM-værktøjer på markedet for informationsstyring og dokumentation gennem hele projektets livsc ... [+]

Om Wiki

Hovedreferencen i Bygningsinformation er baseret på domænet for de førende BIM-værktøjer på markedet for informationsstyring og dokumentation gennem hele projektets livscyklus. Derudover erhverves kompetencerne for modellering, koordinering, interoperabilitet, implementering og styring af BIM-metoden i store, mellemstore og små byggeprojekter.

Sikkerhed, hastighed, kriterier og rentabilitet af projekter.

Specialiseringen i BIM er online og fokuseret på portugisiske talere placeret i alle dele af verden og giver dermed udveksling af erfaringer og netværk mellem lærere og fagfolk på nationalt og internationalt plan. Desuden giver e-learning-metoden eleverne mulighed for at tage kurset med større fleksibilitet og til at tilpasse træningen til deres personlige rutine og professionelle liv.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Portugisisk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Zigurat Global Institute of Technology

Mesteren er designet til at erhverve en bred specialisering inden for klimaanlæg (HVAC), en meget vigtig sag ved udformningen af byggeprojekter og industrielle projekter ... [+]

Mesteren er designet til at erhverve en bred specialisering inden for klimaanlæg (HVAC), en meget vigtig sag ved udformningen af byggeprojekter og industrielle projekter under hensyntagen til bæredygtighed og energieffektivitet ved at anvende alle de nyheder, det giver os. markedet og de nuværende regler.

Specialiserer sig i en blomstrende profil, HVAC Engineer

I de store virksomheder i sektoren er den voksende efterspørgsel efter eksperter med mulighed for at gennemføre bæredygtige HVAC løsninger i bolig-, kommercielle og industrielle byggeprojekter, der kan reagere på termisk konditionering og effektiv styring af disse ressourcer.

Professionel projektion

Mesteren vil udstyre den professionelle med solid og nyskabende viden, der vil forberede ham til energisk at optimere både boliger og erhvervsejendomme samt industrielle bygninger, enten i nye eller rehabiliterede bygninger.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Zigurat Global Institute of Technology

Mesteren er designet inden for rammerne af Smart City-konceptet for at give deltagerne en tværfaglig tilgang, idet der tages hensyn til de nye teknologiske værktøjer i de ... [+]

Mesteren er designet inden for rammerne af Smart City-konceptet for at give deltagerne en tværfaglig tilgang, idet der tages hensyn til de nye teknologiske værktøjer i de forskellige bykontekster.

Vi træner eleverne til at blive en Smart City Manager, som leder Smart Cities-afdelinger med det formål at skabe sammenhæng i alle byens initiativer og projekter fra en smart og bæredygtig tilgang.

I dag lever 55% af verdens befolkning i byområder, og det forventes, at tallet i 2050 vil stige med op til 68%

I den sammenhæng er bæredygtig udvikling af byer mere relevant end nogensinde. De nye bymodeller skal udformes ud fra et mere respektfuldt og følsomt perspektiv med borgerne og planeten.... [-]

Spanien Barcelona
Oktober 2019
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Zigurat Global Institute of Technology

Kandidatuddannelsen i Global BIM Management giver en ægte oplevelse og hjælper de studerende med at få en global vision. Programmet tilskynder til samarbejde med modparte ... [+]

Oversigt

Kandidatuddannelsen i Global BIM Management giver en ægte oplevelse og hjælper de studerende med at få en global vision. Programmet tilskynder til samarbejde med modparter i forskellige geografiske områder - hver projektgruppe på 5 til 6 vil arbejde sammen gennem en BIM-server og en projektledelsesplatform - der på den måde beriger den generelle erfaring og opmuntrer til faglig udvikling inden for et stadig mere konkurrencedygtigt globalt marked.

Nº 1 anbefalet BIM Manager-program i verden.

Denne kandidat har det mest avancerede og innovative akademiske program i BIM Management i sektoren, hvor mere end 600 fagfolk uddannes hvert år rundt om i verden. Programmet er designet til at imødekomme behovene hos fagfolk fra mere end tyve sektorer i AEC-industrien. Dens akademiske struktur giver eleverne de metoder, værktøjer og kompetencer, der er nødvendige for at uddanne de næste ledere i BIM implementering og forberede forskellige profiler, der kan bidrage til at ændre paradigmet: BIM Managers, Implementers og Consultants. ... [-]

Spanien Barcelona
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk