Læs den officielle beskrivelse

Mission

At give vores studerende en omfattende uddannelse, der uddanner ledere og fagfolk, der er parate til at imødekomme behovene i en global verden, bidrage med værdien i deres erhverv og til sociale fremskridt gennem en iværksætterånd og social engagement. At generere og overføre viden gennem anvendt forskning, bidrager ligeledes til fremskridt og positionerer os i spidsen for teknisk og intellektuel udvikling.

Vision

På Universidad Europea betragter vi faglig excellence som en af ​​vores strategiske søjler. Således har vores uddannelsesmodel omfavnet principperne for det europæiske område for videregående uddannelse baseret på individets holistiske læring. I denne model er professoren en mentor samt en rådgiver, som støtter den studerende gennem hele deres universitetsliv. Eleveren derimod kortlægger deres egen uddannelsesrejse og udvikler den viden, kompetencer, færdigheder og værdier, som samfundet kræver i øjeblikket.

Værdier

  • Samarbejde: Vi bærer godkendelsesmærket, der adskiller os fra vores iværksætterånd: vi er beslutsomt og hæslige og placerer den studerende i spidsen. Vi samarbejder og arbejder sammen om at gennemføre de bedste praksis i vores institution.
  • International: Som medlemmer af Laureatnetværket har vi et globalt kald og omfang, samtidig med at der bevares stærke lokale rødder. Vi tilbyder internationale ressourcer til at støtte og styrke lokal uddannelse. Laureats netværkets størrelse og indflydelse gør det muligt for vores fagfolk og studerende at få gode muligheder. Vi er en inkluderende, multikulturel organisation, der værdier mangfoldighed og respekterer alle kulturelle perspektiver og karakteristika.
  • Analytisk: Vi gennemfører en streng selvvurderingsproces for løbende at øge vores information og viden for at forbedre vores præstationer. Denne refleksive tilgang, baseret på dataanalyse, sætter os adskilt fra andre institutioner.
  • Troværdige: Hvis vi ønsker at være "her for godt", skal vi have tillid fra vores elever og deres familier, arbejdsgivere og de lokalsamfund, hvor vi driver. Alle niveauer i vores organisation er underlagt de højeste krav; vi arbejder med integritet og tager det fulde ansvar for vores handlinger.
  • Audacious: Vi er iværksættere; Vi stræber efter at være hæslige og er villige til at tage beregnede risici, samtidig med at vi baserer vores beslutninger på rationel, refleksiv planlægning. Vi er hurtige til at udnytte mulighederne og foretage positive ændringer for at berige vores elevernes oplevelse. Vi søger efter nye måder at forbedre læring uden grænser og omdanne den traditionelle uddannelsesmodel. Vi har en innovativ mentalitet, og vi giver medlemmer af universitetssamfundet mulighed for at udfordre status quo. Vi anvender kreative tilgange til uddannelse og erhvervsliv. Vi ophører aldrig med at udforske nye tilgange, nye teknologier, nye forretningsmodeller og nye teorier. Vi er ledere, ikke tilhængere.
  • Ansvarlig: Ansvaret for vores elevernes resultater er hjørnestenen i vores revolution på uddannelsesområdet. Vi fokuserer på studerende og arbejdsgivere til at tilpasse vores programmer til deres behov. Vi bestræber os på at opretholde en høj grad af bevarelse, graduering og beskæftigelsesegnethed, så vores studerende går ind på arbejdsmarkedet med en positiv social effekt.
Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:


Universidad Europea - Programas Online

Skab dig selv i en sektor med stor efterspørgsel efter specialiserede fagfolk og certificer dig selv med de tre specialer inden for industriel hygiejne, sikkerhed på arbe ... [+]

Skab dig selv i en sektor med stor efterspørgsel efter specialiserede fagfolk og certificer dig selv med de tre specialer inden for industriel hygiejne, sikkerhed på arbejdspladsen og ergonomi og psykosociologi.

Kandidatuddannelsen i Erhvervsrisikoen forebygger dig med de tekniske, organisatoriske og ledelsesmæssige færdigheder og giver dig mulighed for effektivt at udføre funktionerne som seniortekniker i risikofremstød på nationalt og internationalt plan.

Du vil få certificeringer af specialiteterne Industrial Hygiene, Safety at Work og Ergonomi og Psykosociologi anvendt til risikofremkaldelse og Erhvervsmedicin (kun læger).Denne mester har en aktiverende karakter, og du kan arbejde som forebyggende tekniker.Officiel kvalifikation accepteret af European Higher Education Area (EHEA) og internationalt anerkendt.Fakultetet består af aktive fagfolk fra kendte virksomheder og eksperter i de emner, de underviser.Eksklusivt og aktuelt indhold tilpasset sektorens krav.Du vil have et bredt udvalg af indhold, ressourcer og værktøjer til din læring med et dynamisk, visuelt og meget tilgængeligt format.Den teoretiske og praktiske træning, der følger efter læring ved at gøre det europæiske universitets metodologi, anvendes i et simpelt og fleksibelt teknologisk miljø, der giver dig mulighed for at opnå en total forenelighed med dine studier med dit faglige og personlige liv.Du vil have en personlig mentor, som vil ledsage dig gennem hele kandidatuddannelsen.Vi har aftale og samarbejde mellem de største virksomheder inden for denne sektor som bl.a. Sacyr, Ferrovial, Acciona.Ny adgangsprofil... [-]
Spanien Villaviciosa de Odón
Kontakt skolen
Spansk
10 måneder
Online
Læs mere på dansk
Universidad Europea - Programas Online

De kanariske øer reagerer på nationenes og virksomhedernes tendens til i stigende grad at tage hensyn til målet om bekæmpelse af forurening, udledning af drivhusgasser og ... [+]

Universitetsmastergrad i vedvarende energi fra Det Europæiske Universitet på De Kanariske Øer svarer til nationenes og virksomhedernes tendens til at blive mere og mere opmærksom på målet om bekæmpelse af forurening, udledning af drivhusgasser og reduktion af brugen af brændstoffer af fossil oprindelse. En voksende sektor, der kræver forberedte, fleksible og alsidige fagfolk.

Det Europæiske Universitet er differentieret i denne Master ved:

Vi organiserer små grupper til fordel for direkte kontakt med den professionelle sektor og dit netværksnetværk.Du vil få tekniske besøg på vedvarende energikilder, så du kan tjekke, hvordan de træder i praksis, hvad du lærer i klasseværelset.Du vil bruge up-to-date computerværktøjer til udvikling af projekter som WASP for vindkraft.Hvorfor EUInnovativ læringsmodelTeknologi i klasseværelset. Vi er klarInternationalitet.Aktive lærere med solid faglig bane.adgang... [-]
Spanien Villaviciosa de Odón
Kontakt skolen
Spansk
1 år
Online
Læs mere på dansk
Universidad Europea - Programas Online

Den bedste MBA inden for urbanisme ifølge "Ranking 250 bedste mestere. Den eneste officielle kandidatgrad, hvor du vil erhverve den specifikke viden om MBA-programme ... [+]

Den bedste MBA inden for urbanisme ifølge "Ranking 250 bedste mestere. Den eneste officielle kandidatgrad, hvor du vil erhverve den specifikke viden om MBA-programmerne, der anvendes til specialiteterne i byggesektoren.

beskrivelseKandidatuddannelsen i byggeledelse og byggeri - MBA Construction Management Online gør dig den professionelle, som virksomheder i øjeblikket kræver, i stand til at styre projekter og påtage sig administrationsansvar for virksomheder, der beskæftiger sig med konstruktion .Du vil være i stand til at påtage sig alle faser af bygningscyklusen , som omfatter planlægning, tekniske og executive projekter, konstruktion, hændelsesstyring, rehabilitering og konstruktion.Uddannelse i den specifikke knowhow til forberedelse af projekter og forvaltning af værker på nationalt og internationalt plan .Du vil kende dybtgående ledelsen, strategier og værktøjer i virksomheder, der er dedikeret til bygning og civil konstruktion.Klosteret består af fagfolk af anerkendt prestige og top nationale og internationale direktører for de største virksomheder inden for sektoren som Sacyr, Ferrovial, Acciona.Inkluderer adgang til professionel certificering som teknisk bygningskonsulent i AVS.Den teoretiske og praktiske træning, der følger efter læring ved at gøre det europæiske universitets metodologi , anvendes i et simpelt og fleksibelt teknologisk miljø, der giver dig mulighed for at opnå en total forenelighed med dine studier med dit faglige og personlige liv .Du vil have en personlig mentor, som vil ledsage dig gennem hele kandidatuddannelsen.titrering... [-]
Spanien Villaviciosa de Odón
Kontakt skolen
Spansk
10 måneder
Online
Læs mere på dansk
Universidad Europea - Programas Online

Forbered dig på udfordringerne ved universitetsuddannelse og kendskab til didaktisk-pædagogisk, forskning, innovation og brug af teknologiske områder. ... [+]

Forbered dig på udfordringerne ved universitetsuddannelse og kendskab til didaktisk-pædagogisk, forskning, innovation og brug af teknologiske områder.

beskrivelse

Kandidatuddannelsen i online universitetsundervisning giver dig mulighed for at øve som lærer både nationalt og internationalt . Hertil kommer, takket være dens undersøgende natur, forbereder du forskning i uddannelsessektoren .

Kvalifikation anerkendt på europæisk plan med høj kvalitet og specificitet i universitetssektoren.

Du vil erhverve de nødvendige færdigheder til at være den nuværende og globale universitetsprofessor , der kræves gennem viden anvendt på områderne didaktisk-pædagogisk universitets ledelse , forskning, innovation og anvendelse af teknologier.... [-]

Spanien Villaviciosa de Odón
September 2020
Spansk
15 måneder
Online
Læs mere på dansk