Læs den officielle beskrivelse

Missionen for International University of La Rioja er den integrerede dannelsen af ​​elever i de færdigheder, der efterspørges af dagens samfund.

UNITE Du forpligter sig til at opfylde de behov og forventninger alle involverede i processen (studerende, undervisning og forskning personale, administration og service, offentlige myndigheder og samfundet generelt) gennem uddannelse af høj kvalitet, der søger at forbedre kontinuerlig og ekspertise.

Vi har en særlig følsomhed for at tage højde for dem, der af forskellige årsager ikke kan få adgang til webstedet centre, eller som kan, foretrækker at vælge mere åbne og innovative løsninger til nye teknologier åbner på netværket.

Social ansvarlighed orienteret politik UNITE til spørgsmål som grundlæggende som:

 • Giver adgang til universitetsuddannelse til alle med passende tidligere uddannelse, ønsker at gøre det, og fjerne de barrierer af afstand, timing, sted, kulturelle og sociale for at forhindre det.
 • Gennemføre undervisning og forskning ressourcer gennem udvikling af nye teknologier, og dermed muligt at tilbyde et højt niveau uddannelse, med særlig vægt på dem, der kræver kulturelle, tekniske og sociale forandringer.

Værdier

Værdierne af International University of La Rioja er:

 • Forpligtelse til studerende succes.
 • Tilpasning af undervisningsopgaver med tilhørende eleverne gennem hele deres studier og jobformidling support.
 • Konstant innovation i undervisning og læring metode pleje.
 • Udvikling og fremme af iværksætterånd.
 • Lydhørhed til forventningerne hos de grupper af studerende, undervisning og forskning personale, administration og service, offentlige administrationer og samfundet generelt.
 • Tilbyd grader og programmer, der opfylder samfundets behov.
 • Meget opmærksom på kvaliteten af ​​undervisningen og ressourcer.
 • Åben for de internationale dimensioner af universitetsuddannelse tilgang.

Idé af universitetet

Nå et højere niveau viden er et ønske, at folk altid har haft, og Aristoteles udtrykker klart, at "af natur, alle mænd ønsker at vide." Dette forklarer, hvorfor universitetet -headquarters viden om overordnede er i dag den ældste civile institution vestlige civilisation. Universitetet fortsætter med at eksistere, på trods af de dybtgående sociale ændringer, har det været muligt også fordi det har fastholdt sine grundlæggende karakteristika, i udvikling i hver historisk periode har måttet indføre.

I UNITE tror vi de vigtigste grundlæggende funktioner, der bør bevares i college, er som følger:

 • Universitetet, som Alfonso X den Vise sagde, er et samarbejde mellem lærere og elever, bevæget af ønsket om at generere og formidle viden samt lære. Denne kombination forklarer, at lærerne kan ikke kun forskere, men er nødt til at være opmærksomme på deres uddannelsesmæssige ansvar og ikke blot lærerigt.
 • Universitetet har det formål at opnå en reel viden baseret på dyb refleksion søger beviser gennem en kritisk udøvelse af grund, uanset hvilke ideer, der er eller er ikke længere på mode, eller hvad de agter at pålægge grupper mest indflydelsesrige mening i alle aldre.
 • Universitetet har en opgave for både afstand og nærhed. Så han har til at undersøge basale, teoretiske og generelle problemer i et værk tilsyneladende afbrudt fra sociale forhold. Men det er også kaldet til at samarbejde med at løse miljøproblemer, hvor den bevæger sig, primært gennem dannelsen af kompetente fagfolk, i stand til at arbejde med en holdning af tjeneste til resten af de mennesker, der bor i en konstant forfølgelse af den fælles brønd.
 • Universitetet vil altid bevare en atmosfære af respekt og høflighed akademisk, over uoverensstemmelsen i ideer. Senecas ord, at mennesket er en hellig ting for mennesket, udtrykker allerede begrebet menneskelig værdighed, som altid skal anerkendes og fremmes, og hvis respekt skal forblive som baggrund for alt det arbejde af universitetsverdenen.

Sammen med disse funktioner, UNITE, online universitet, hvis specifikke projekt til at holde nye teknologier til universitetsstudier. Konkret er der tre metodiske funktioner, der omfatter. Først, UNITE sigter opnå Effektiv undervisning hver elev fokuseret individueltTilpasning tempoet i deres uddannelse til deres særlige forhold. Denne aspiration, for det andet, betyder, at UNITE giver hver elev vejleder, Undgå eventuelle problemer med anonymitet og massificeringsproces, så hyppige i de videregående uddannelser. Endelig UNITE sikrer fuld opbakning fra lærere og ledere med succes af hver elev, Der indleder, undertiden med bemærkelsesværdige ofre i eventyret om at nå en universitetsuddannelse.

Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Spansk

Denne skole tilbyder også:

MBA

UNIR

På UNIR International Master of Business Administration (IMBA) vil du blive uddannet som en virksomhedsleder, der er i stand til at arbejde i de nuværende globale miljøer ... [+]

På UNIR International Master of Business Administration (IMBA) vil du blive uddannet som en virksomhedsleder, der er i stand til at arbejde i de nuværende globale miljøer. I forfølgelsen af ​​Master vil du udvikle dine ledelsesmæssige evner til at analysere forretningsproblemer, foreslå løsninger og implementere tre løsninger med succes. At lede din virksomhed frem i fremtiden og styre forandringer i en international sammenhæng vil hjælpe dig med at blive en moderne iværksætter. IMBA er et masterprogram rettet mod kandidater og fagfolk, der ønsker at udvikle deres karriere i ledende stillinger med virksomheder, der opererer på et globalt marked og økonomi. Studerende vil erhverve viden og udvikle færdigheder for at opnå en samlet vision af virksomheden, træffe strategiske beslutninger og forstå, hvordan virksomheder opererer på de forskellige internationale markeder.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk

Masters

UNIR

Master i Big Data online vil træne dig som professionel af BIG DATA, et af de mest efterspurgte erhverv i 2018 i henhold til Adecco-gruppens ønske, der er i stand til at ... [+]

Tag din mester i Big Data online på UNIR

Master i Big Data online vil træne dig som professionel af BIG DATA, et af de mest efterspurgte erhverv i 2018 i henhold til Adecco-gruppens ønske , der er i stand til at designe og implementere systemer, der overvåger en proces, udtrækker relevant information fra det og kommunikerer det veltalende og effektivt.

Denne kandidatgrad i Visual Analytics og Big Data deles ind i de mest banebrydende teknologier i Big Data og Machine Learning :

Datafangst og opbevaring: Ledelse og databehandling med MongoDB.Artificial Intelligence Techniques: Klyngeteknikker og design af ekspert systemer, der er i stand til at udlede ny viden.Teknik til massiv databehandling (Machine Learning): Hadoop Tools og Data Analysis og tekst mining med R.Visualiseringsværktøjer: Google Charts, JQuery plug-ins, til visualiseringer og D3.js... [-]
Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

Master i forebyggelse af online-arbejde Risici ved UNIR kvalificerer dig som en overlegen tekniker i PRL i de tre mulige specialiseringer og forbereder dig til at udvikle ... [+]

Få din officielle kandidatgrad i erhvervsmæssig risikoforebyggelse (PRL) online hos UNIR

Master i forebyggelse af online- arbejde Risici ved UNIR kvalificerer dig som en overlegen tekniker i PRL i de tre mulige specialiseringer og forbereder dig til at udvikle sig professionelt som vores mere end 3.000 studerende. Derudover vil du få det interne revisionscertifikat ISO 45001: 2018 fra TÜV Rheinland .

Vores officielle kandidatgrad i PRL forbereder dig til med succes at imødegå udfordringerne i erhvervet:

Tværfaglig tilgang, teknisk kald og praktisk orientering, som du kan henvende dig til analysen og træffe ægte beslutninger gennem casemetoden.Mere end 300 praktikaftaler .PRO-licens til akademisk brug af ERGONAUTAS, portal nummer 1 i erhvervsmæssig ergonomi og ergonomisk evaluering af job.Internrevisorcertifikat i Arbejdsmiljøstyringssystemer i henhold til ISO 45001: 2018 i TÜV Rheinland, og som erstatter OHSAS 18001.... [-]
Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

Den officielle kandidatuddannelse i ledelse og ledelse af uddannelsescentre 100% online vil lære dig de nødvendige færdigheder til at være ansvarlig for skoler, skoler, i ... [+]

Få din officielle kandidatuddannelse i Online Education Centers Management med UNIR

Den officielle kandidatuddannelse i ledelse og ledelse af uddannelsescentre 100% online vil lære dig de nødvendige færdigheder til at være ansvarlig for skoler, skoler, institutter og andre uddannelsescentre. Du vil lære at planlægge, fremme og evaluere succesfulde tiltag, som forbedrer skoleområdet.

Denne online kursus om ledelse af uddannelsescentre udvider uddannelsen af undervisere fagfolk, der ønsker at forberede sig til at blive direktører for offentlige, private eller samordnede uddannelsesinstitutioner.

Kandidatuddannelsen i ledelse og ledelse af UNIR uddannelsescentre har en stærk praktisk orientering . Fra klasseværelset er de sager og problemer, som direktørerne på uddannelsescentre møder i deres daglige dag, adresseret. Klasserne undervises af aktive fagfolk med lang erfaring i ledelse og ledelse af uddannelsessamfund.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

Mere end 11.000 studerende har allerede opnået titlen på kandidatuddannelsen i videregående læreruddannelse fra UNIR . Denne officielle online mastergrads opgave er at ud ... [+]

Undersøg din mester i sekundærlærere (tidligere CAP) online med UNIR

Mere end 11.000 studerende har allerede opnået titlen på kandidatuddannelsen i videregående læreruddannelse fra UNIR . Denne officielle online mastergrads opgave er at uddanne fagfolk, der er i stand til at udvikle deres arbejde inden for orientering og undervisning.

Vælg en af ​​de 12 specialiteter, som UNIR tilbyder dig og blive lærer med denne online CAP Master for sekundære lærere. Få de færdigheder, der kræves til den specialiserede udøvelse af dit erhverv, forpligtet til personlig uddannelse gennem tutorial funktionen og i kontinuerlig søgning efter metodologisk innovation.Generelle oplysningerCredits: 60Varighed: 1 studieårStart: 6. september 2018Metodologi: Fjernbetjening, 100% onlinePraksis: I overensstemmelse med ORDER ECI / 3858/2007, den 27. december, indebærer kandidatuddannelsen af ​​læreruddannelsen en praksis i specialet, hvor kandidaten studeres. Denne praksis har ansigtskarakter i uddannelsescentret, hvor disse metoder udvikles i overensstemmelse med de kreditter, der er fastlagt i Masters rapport.Doktorsadgang: Denne officielle kandidateksamen tillader integration i officielle ph.d.-uddannelserCurriculum... [-]
Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

Bliv Master i Social Intervention i Videnskabsorganisationer online i en professionel specialiseret i analyse og indgreb af sociale scenarier, i hvilke tilfælde af ulighe ... [+]

16. fremme af den officielle mester i social intervention online af UNIR

Bliv Master i Social Intervention i Videnskabsorganisationer online i en professionel specialiseret i analyse og indgreb af sociale scenarier, i hvilke tilfælde af ulighed, diskrimination eller social udstødelse kan genereres.

Vi har designet et specifikt og tværfagligt program , der giver dig mulighed for at erhverve en profil, der vil skille sig ud for din videns bredde :

antropologiøkonomipsykologisociologiSocialt arbejdepædagogik

Du vil have mulighed for med denne kandidatuddannelse i Social Intervention i Online Knowledge Societies at få adgang til officielle ph.d.- programmer og få point i de offentlige administrations konkurrencer eller konkurrencer som en postgraduate.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

Kandidatuddannelsen i undervisningsteknologi og digitale kompetencer er den første officielle kandidatuddannelse med en neuroteknologi, der har kendskab til, hvilken effe ... [+]

Få din kandidatuddannelse i online ikt anvendt til uddannelse med UNIR

Kandidatuddannelsen i undervisningsteknologi og digitale kompetencer er den første officielle kandidatuddannelse med en neuroteknologi, der har kendskab til, hvilken effekt IKT har på læringsprocessen. Med Master i IKT online anvendt til Uddannelse vil du erhverve digitale kompetencer fra det 21. århundrede.

Du vil opdage en innovativ vision om uddannelse ud fra nye teknologier i uddannelse og avantgarde digitale ressourcer, så dine elever lærer på en effektiv måde. Derudover modtager du et praktisk robotik kit "Sphero mini" for at følge emnet 'Programmering og robotik til lærere', som hjælper dig med at få mest muligt ud af programmet.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

Online Master i Management af Teknologiske Projekter af UNIR dig med en 100% professionel orientering som UNIR chef i ledelsen af ​​teknologibaserede projekter. ... [+]

Tag din online masteruddannelse i teknologisk projektstyring hos UNIR

Online Master i Management af Teknologiske Projekter af UNIR dig med en 100% professionel orientering som UNIR chef i ledelsen af ​​teknologibaserede projekter.

Advance i din professionelle karriere og blive en direktør for teknologiske projekter. Med denne officielle kandidatgrad i design og styring af teknologiske projekter vil du udvikle de nødvendige færdigheder til at designe, rette og implementere IDI (Forskning, Udvikling og Innovation) programmer, både nationale og internationale og teknologibaserede projekter med offentlig eller privat finansiering.

Du vil erhverve viden om ledelsesmæssige færdigheder , og i metoder og begreber om design og projektledelse . Herudover vil du i denne mastergrad i ledelse og online projektledelse få praktikophold og et kandidats afsluttende projekt.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

Online Master of Digital Marketing og e-handel vil træne dig som ekspert inden for de nyeste trends inden for online marketing, der anvendes til erhvervslivet og digitali ... [+]

Undersøg din online master i digital markedsføring og e-handel med UNIR

Online Master of Digital Marketing og e-handel vil træne dig som ekspert inden for de nyeste trends inden for online marketing, der anvendes til erhvervslivet og digitaliseringen af ​​virksomheder: Du vil lære SEO, SEM, performance, sociale medier, e-mailing, store datastrategier , mobil og indgående markedsføring .

Fra et innovativt program , baseret på praktisk, interaktivt indhold og virkelige tilfælde, får du den omfattende træning, som virksomheder i øjeblikket kræver.

Med den officielle Master i Digital Marketing af UNIR lærer du hvordan du træffer beslutninger, opdager muligheder og definerer marketingstrategier og onlineannoncering med det formål at nå virksomhedens mål.... [-]

Spanien Logroño
September 2020
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

Master i Online Cybersecurity af UNIR er den første officielle postgraduate med 100% online undervisning, der har til formål at uddanne dig i de vigtigste teknikker til b ... [+]

Specialiseret sig i computer sikkerhed med master i online cybersikkerhed af UNIR

Master i Online Cybersecurity af UNIR er den første officielle postgraduate med 100% online undervisning, der har til formål at uddanne dig i de vigtigste teknikker til beskyttelse mod angreb og trusler i operativsystemer, netværk, applikationssoftware, websystemer og databaser .

Denne online Master i Computer Security har 12 udgaver , hvor mere end 1.200 studerende allerede er uddannet som specialister inden for cybersikkerhed.

Ved hjælp af et ekspertfakultet, der vil guide dig i brugen af ​​de mest avantgarde værktøjer i it-sikkerhedssektoren , vil du erhverve den nødvendige viden til at blive professionel i stand til at håndtere det stigende antal cyberangreb, der påvirker organisationer.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

Master i Integrerede Management Systems UNIR online er den eneste, der giver dig mulighed for at arbejde i koordinering, implementering og evaluering af kvalitetsstyrings ... [+]

Undersøg din officielle mester i kvalitet, miljø, CSR og online PRL med UNIR

Master i Integrerede Management Systems UNIR online er den eneste, der giver dig mulighed for at arbejde i koordinering, implementering og evaluering af kvalitetsstyringssystemer, miljø, sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen og CSR samt overordnet teknisk PRL i den specialitet du vælger.

Denne master i kvalitet, miljø og integrerede styringssystemer i UNIR er desuden den eneste, der tilbyder dig fire certificeringer af interne revisorer i TÜV Rheinland :

Titlen på University Master's Degree i Integrated Management Systems til forebyggelse af erhvervsmæssige risici, kvalitet, miljø og virksomhedernes sociale ansvar.Internal Auditor Certificate ISO 45001, og som erstatter OHSAS 18001.Internt revisionsbevis for kvalitetsstyringssystemer ISO 9001 *.Internt revisionsbevis for miljøledelsessystemer ISO 14001 *.Internal Auditor Certifikat for Management Systems for Corporate Social Responsibility, i henhold til SGE21 * standard.... [-]
Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

Med Master i musikforskning og online musikologi får du en dyb og aktuel vision om de forskellige tendenser inden for alle områder af musik: Musikvidenskab, Sammensætning ... [+]

Undersøg din master i musikforskning og musikvidenskab online med UNIR

Med Master i musikforskning og online musikologi får du en dyb og aktuel vision om de forskellige tendenser inden for alle områder af musik: Musikvidenskab, Sammensætning, Sonologi, Ledelse og Musikpædagogik .

Denne officielle kandidatuddannelse i online musik tilbyder de nyeste værktøjer til ph.d.-forskningsopgaver og til undervisning i alle typer uddannelsescentre.

Ved hjælp af et fakultet af musikere med stor faglig prestige vil du mestre computerapplikationer til analyse af scoringer og filer relateret til lydkunst samt til undervisning i musikalske koncepter.

Med denne distance Master i musikalsk forskning får du:... [-]

Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

Den officielle Master i Neuropsykologi og Online Education af UNIR er den eneste Master, som du vil lære at optimere skolens ydeevne og udvikle talentet for alle dine ele ... [+]

Specialiseret sig i UNIR Online Master i neuropsykologi og uddannelse

Den officielle Master i Neuropsykologi og Online Education af UNIR er den eneste Master, som du vil lære at optimere skolens ydeevne og udvikle talentet for alle dine elever i klasseværelset.

* Ifølge den seneste undersøgelse foretaget af konsulentfirmaet GAD3 (juni 2017)Med denne master vil du opdage anvendelsen af ​​neuropsykologi i læringsprocessen og dens bidrag til udvikling af grundlæggende færdigheder, såsom læsning og skrivning, visuelle og auditive evner og andre vigtige aspekter som lateralitet, kreativitet i klasseværelset mv.På en praktisk måde behandler denne Master i neuruducation spørgsmål som:Vil elevernes forståelse forbedres, hvis elevens øjenbevægelser forbedres?Har pædagogisk neuropsykologi et svar på opmærksomhedsunderskud hyperaktivitetsproblemer?Kan jeg udvikle kreativitet i klasseværelset for at forbedre neuroudvikling? På hvilken måde?Kan talenter og høje evner opdages? Hvilke programmer kan anvendes i klasseværelset for korrekt at tjene disse studerende?Hvilke faktorer af lateralitet påvirker matematik?Udviklingen af ​​grundlæggende neuropsykologiske færdigheder bidrager til at forbedre sygdomme som dysleksi og dyscalculi?Styret og støttet af et referencefakultet , eksperter i uddannelse, neuropsykologi og børnepsykologi, giver mesteren dig en solid, avanceret og praktisk viden om området for pædagogisk neuropsykologi anvendt til læring, pleje, forebyggelse, udvikling og specifikke behov af eleverne.Denne officielle Master i Neuropsykologi og Fjernundervisning forbereder dig til at tilpasse dine klasser effektivt, med det formål at forbedre skolens præstationer og overvinde skolefejl, samt at give et opdateret uddannelsesmæssigt svar på sociale krav. Du vil vide, hvordan du designer interventioner, der er orienteret mod dine elevernes potentielle hjerneudvikling.En mester med en praktisk tilgang, så du... [-]
Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

UNIR Master i Online Psychopedagogy vil gøre dig til en ekspertrådgiver i menneskelig læring. Du kan berige din karriere med en officiel træning af stigende efterspørgsel ... [+]

Få din officielle grad med Master i Online Psychopedagogy fra UNIR

UNIR Master i Online Psychopedagogy vil gøre dig til en ekspertrådgiver i menneskelig læring . Du kan berige din karriere med en officiel træning af stigende efterspørgsel efter arbejdskraft , fokuseret på behandling og løsning af problemer, der forhindrer børns og unges uddannelsesmæssige fremskridt eller gennem faglig udvikling.

Udvid din viden med en praktisk Master of Direct Application i klasseværelset. Mere end 20.000 studerende er allerede blevet uddannet hos os

Med en stærk praktisk orientering er programmet for denne officielle Master i Psykopedagogik designet således, at du straks kan anvende alt, hvad der læres i klasseværelset , sammen med de nyeste psykopedagogiske værktøjer.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

Master i Online Software Engineering af UNIR sigter mod at fuldføre uddannelsen af ​​it-fagfolk og udstyre dem med viden om UNIR , informationssikkerhed og software engin ... [+]

Tag din Master i Software Engineering online og få din officielle grad i UNIR

Master i Online Software Engineering af UNIR sigter mod at fuldføre uddannelsen af ​​it-fagfolk og udstyre dem med viden om UNIR , informationssikkerhed og software engineering.

Dette officielle postgraduate kursus blev født som et svar på en stadig mere kompleks IT-industri, der kræver specialiserede og multikvalificerede profiler, der kan styre projekter lige fra implementering til design og styring af software-strategien i en selskab.

Med denne kandidatuddannelse i Software Engineering og Computer Systems vil du erhverve de nødvendige færdigheder til at:

Design funktionaliteten af ​​et kvalitetssoftware system , fleksibelt og nemt at vedligeholde ved hjælp af UML modelleringssprog .Planlæg og kontroller udviklingen af ​​projekter gennem værktøjer som MsProject eller Sinnaps.Lær om forskellige softwareudviklingsplatforme (Eclipse, JDeveloper, Visual Studio Pro osv.) Og integrerede udviklingsmiljøer (IDE) til udvikling af forskellige typer applikationer, desktop, mobil og til skyen.Installer og konfigurer en IIS- og Apache-webserver på en computer, der er designet til at tilbyde og servere webindhold på et lokalt netværk eller på internettet.Analyser processen og faser af revisionen af ​​informationssystemer (Paros Tool, Fortiffy SCA of HP, etc.).Generelle oplysningerCredits: 60 ECTSVarighed: Et akademisk årStart: 8. november 2018Metode: 100% online undervisning med ansigt til ansigt eksamenerPrøver: Ansigt til ansigt eksamener i slutningen af ​​hvert semesterAdgang til Doktorgrad: Denne officielle kandidatgrad giver mulighed for indarbejdelse i officielle ph.d.-uddannelser og forbedrer din score, så længe det svarer til det samme område af viden, i omfanget af eksamener, foreløbige lister, overførselskonkurrencer og ansættelsesudvekslinger. Kontroller grundlaget for det offentlige tilbud.Curriculum... [-]
Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

Den officielle Master i Special Education Online vil give dig den uddannelse, færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for at reagere effektivt på de specifikke krav ... [+]

Undersøg din officielle Master i Specialundervisning online med UNIR

Den officielle Master i Special Education Online vil give dig den uddannelse, færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for at reagere effektivt på de specifikke krav, der stilles af elever med særlige uddannelsesbehov (SEN) .

Med Master i Specialundervisning Online vil du ikke kun kende alle typer af SEN, men du vil lære at diagnosticere, opdage og gribe ind i de studerendes eventuelle handicap i alle uddannelsesfaser.

Som lærer vil du erhverve de nødvendige kvalifikationer til at evaluere den studerende, vurdere deres situation i klasseværelset, respektere deres rytme og læringsstil og designe og implementere specifikke og effektive læseplanlægninger til dem . Denne uddannelse sigter mod at fremme opmærksomhed på mangfoldighed i offentlige, private og private skoler.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

Master i UNIR af UNIR forbereder dig til at opfylde den faglige profil, som virksomheder og banker kræver af ledere med ansvar for at styre deres treasury, analysere inve ... [+]

Undersøg din Master i Online Finance med UNIR

Master i UNIR af UNIR forbereder dig til at opfylde den faglige profil, som virksomheder og banker kræver af ledere med ansvar for at styre deres treasury, analysere investeringer, opdage skattefordele eller forebygge risici.

Denne fjernværende Master i Financial Management og Counseling har et program, der er omhyggeligt beriget og permanent opdateret for at kende de seneste tendenser i økonomisk forvaltning. Alle sine professorer er eksperter med lang erfaring i branchen og med nuværende ansvar i vigtige virksomheder.

Du vil lære fra den første klasse at anvende på din arbejdsplads de mest succesfulde tendenser inden for ledelse, processer, analyse og regulering, der lykkes rundt om i verden i de finansielle afdelinger i store og mellemstore virksomheder.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

Mesteren i juridisk rådgivning af UNIR i UNIR forbereder dig med en yderst praktisk uddannelse til at være den juridiske rådgiver krævet af virksomheder. Gennem opløsning ... [+]

Undersøg din online Master i Business Juridisk Rådgivning med praktiske klasser undervist af prestigefyldte advokater

Mesteren i juridisk rådgivning af UNIR i UNIR forbereder dig med en yderst praktisk uddannelse til at være den juridiske rådgiver krævet af virksomheder. Gennem opløsningen af egentlige praktiske sager undervist af advokater fra prestigefyldte advokatfirmaer, vil du lære om de juridiske forretningsmæssige nyheder og opnå en omfattende vision for virksomheden.

UNIR har gennemført et globalt design af universitetets kandidatgrad i Business Legal Advice for at opnå den integrerede uddannelse, der vil gøre dig til det nøgleelement, som de førende virksomheder på markedet har brug for:... [-]

Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

UNIR Master i Human Resources (HR) online er i spidsen for den viden, at den digitale tidsalder og et globalt og flertallet miljø kræver forvaltning af menneskelig kapita ... [+]

Undersøg din Master i Human Resources (HR) online med UNIR

UNIR Master i Human Resources (HR) online er i spidsen for den viden, at den digitale tidsalder og et globalt og flertallet miljø kræver forvaltning af menneskelig kapital og talent i organisationer.

Indholdet af emnerne gennemgås nøje og opdateres periodisk i overensstemmelse med markedets seneste krav. Medarbejderens nye roller , effektiv anvendelse af Linkedin og andre sociale netværk, udfordringerne ved forlig eller forvaltningen af ​​forandring og mangfoldighed er blot nogle eksempler på den viden, du vil lære i denne mester.

Med en strategisk og praktisk vision lærer Master of Management og Human Resources Management i UNIR , hvordan man bruger avancerede værktøjer , som dem, der gør det muligt at udvælge og intelligent brug af data til at tiltrække og fastholde det bedste talent og tilpasse dem til målene med virksomheden... [-]

Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Universidad Internacional de La Rioja (UNIR)
Address
Avenida de la Paz, 137 Logroño
26004 Logroño, La Rioja, Spanien
Hjemmeside
Telefonnummer
+34 941 209 743