School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Institut for Videreuddannelse ved universitetet i Barcelona er nu School of Videreuddannelse - Barcelona Universitet.

Fornyelsen af ​​brandet og dets logo er en del af moderniseringsprocessen af ​​det grafiske billede af alle enheder, der udgør UB Group. Udviklingen symboliserer den internationale kald af institutionen og bekræfter sin vilje til at forblive en strategisk partner for fagfolk og virksomheder til udvikling af talent og videnledelse.

Bor i Barcelona

Beliggende i den nordøstlige del af Spanien, Barcelona er hovedstaden i Catalonien og Spanien første økonomiske zone. Byens befolkning er over en million og en halv indbyggere, mens antallet af mennesker i hele Catalonien er mere end 7 millioner mennesker.

På grund af sin placering ved Middelhavet, Barcelona har en varm og indbydende klima, med behagelige temperaturer hele året rundt.

I dag er Barcelona er en moderne, kosmopolitisk og meget dynamisk by. Det er en behagelig by, skræddersyet til mennesker og for mennesker.

Den School of Videreuddannelse - Barcelona Universitet Det er beliggende ved 22 @ Barcelona, ​​en innovativ produktiv distrikt tilbyder moderne rum for den strategiske koncentration af videnintensive aktiviteter. Det er, hvor det har skabt en ny model for kompakt by, hvor de mest innovative virksomheder sameksistere med universiteter, forskningscentre, uddannelse og teknologioverførsel, samt boliger, faciliteter og grønne områder.

Sprogene i Barcelona

De to officielle sprog, der tales i Barcelona og i resten af ​​Catalonien er catalansk og spansk. De to sprog er ligeligt forstås af folk i Barcelona.

Med hensyn til undervisning, kan bruges både officielle sprog, hvert program definerer det anvendte sprog, catalansk eller spansk, alt efter de særlige kendetegn ved selve programmet og offentligheden, til hvem den er rettet til. Det er politik UB, at lærere og elever har ret til at vælge det sprog, som de ønsker at udtrykke.

Alt du behøver at vide, når du kommer for at studere i Barcelona

Den Barcelona Center Universitari (BCU) Det giver ressourcer og information til folk, der kommer til Barcelona for at deltage i pædagogiske aktiviteter, såsom en pose indkvartering for studerende og medarbejdere og udenlandske forsker.

Sæt din materielle anvendelsesområde for fremme af uddannelse, bachelor og kandidat, samt dermed forbundne forskningsaktiviteter.

Styrer aktiviteter rettet mod kulturelle og samfundsmæssige integration af elever og lærere og udenlandske forsker, bosat i Barcelona og dens Hovedstadsområdet.

Placeringer

Barcelona

School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

Address
C/ Ciutat de Granada, 131
08018 Barcelona, Catalonien, Spanien
Telefonnummer
+34 934 03 96 96