OBS International - Online Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OBS Business School Er den første 100% online business school i Spanien for at tilbyde online MBA og Masters grader i ledelse, der er designet til at uddanne ledere og forretningsforvaltere, så de kan føre virksomheder og institutioner fra et nyt paradigme af bæredygtighed og innovation.

Online-metoderne på kandidatuddannelserne, postgraduate kurser og MBA'er fremmer fleksibel og øjeblikkelig kommunikation, tilskynder til effektiv diskussion, fremmer teamwork og letter interaktion mellem alle deltagere, det være sig studerende, forelæsere eller professionelle gæster.

baggrund-header-desktop

OBS Business School blev oprettet i 2006 som den første 100% online business school på spansk. Det blev grundlagt sammen med Planeta-koncernen, verdens førende inden for udgivelse af det spansktalende marked med bemærkelsesværdig e-learning-knowhow.

Hovedformålet med skolen er at uddanne direktører og virksomhedsledere til at lede virksomheder og institutioner inden for et nyt paradigme for bæredygtig og innovativ forvaltning. For at opnå dette gennem vores MBA, Master og Postgraduate programmer Vi tilbyder fagfolk og virksomheder med omfattende træning på alle de funktionelle områder i en organisation, som altid kommer med den fleksibilitet, der tilbydes af vores online-metodologi. Dette har ført til, at vores to MBA-programmer (Executive MBA og Global MBA) anerkendes af Financial Times som blandt de bedste online MBA-programmer i verden. Derudover blev vi i 2015 for femte år i træk blevet anerkendt som den bedste spanske online business school ved "Latin American Ranking for Online Training". Desuden valgte denne placering seks OBS master-grader som de bedste online-programmer i deres respektive kategorier:

  • Global MBA , valgt som den bedste Online MBA
  • Kandidatuddannelsen i Marketing og Commercial Management , valgt som den bedste Online Master i Marketing
  • Kandidatuddannelsen i Menneskelige Ressourcer , valgt som den bedste Online Master i Human Resources
  • Kandidatuddannelsen i projektledelse , den bedste online master i projektledelse
  • Kandidatuddannelsen i Supply Chain Management & Logistics , den bedste online mastergrad i Supply Chain Management
  • Kandidatuddannelsen i økonomistyring , stemte som den bedste online master i økonomistyring

Et af de største bidrag fra OBS Business School har udviklet en fleksibel metode, der giver eleverne mulighed for at finde en balance mellem deres familie, arbejde og akademiske liv. Takket være denne metode, der er registreret i Registreringsdatabasen for Intellektuel Ejendomsret, har overvågning og gennemførelse af undersøgelsesindikatorer for OBS registreret et niveau på 91%; Gennemsnittet for disse programmer i henhold til AACSB (The Association for Advance Collegiate Schools of Business) er ikke over 60%. Desuden Skolen tilbyder en dobbelt grad sammen med universitetet i Barcelona, ​​Spaniens største offentlige universitet med over 560 års historie.

På OBS ser vi ud til behovet for løbende kvalitetsuddannelse uden fysiske barrierer, som gør det muligt for vores elever at afbalancere deres personlige liv med den faglige udvikling, som det moderne marked kræver.

Placeringer

Barcelona

Address
Av. Gran Via de l'Hospitalet, 16-20
08902 L'Hospitalet de Llobregat

Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig