LABASAD - Barcelona School of Arts & Design

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

LABASAD , Online Superior School for Art and Design i Barcelona , er en henvisning til international online træning, der er specialiseret i design og kunst, med det formål at uddanne fagfolk til at udvikle deres kreativitet og innovation.

Lær fra toppen! 100% online og live

Den pædagogiske model er baseret på en online-metodik, personlig, fleksibel og med online-klasser live, så den studerende kan studere i sit tempo og til enhver tid ledsages af de bedste designere.

Metodologi 100% online

Tilslut når og hvor du vil. Den virtuelle campus står til din rådighed 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Brugerdefineret sporing. Du bliver altid ledsaget af læreren i hvert enkelt emne og den personlige koordinator. 100% praktisk. Praktiske øvelser og gennemførelse af projekter, der vil være en del af din professionelle portefølje. Live online klasser. Lektioner planlagt ugentligt, hvor der gives praktiske workshops til konceptualisering af viden. Masterclass. Kurser undervist af anerkendte design fagfolk. Interaktiv træning. Del din tvivl og bekymring med dine lærere og kammerater gennem fora og chats. Didaktiske ressourcer. Adgang til forskellige læringsressourcer: komplementær læsning, skemaer med nøgleideer osv. Kontinuerligt vurderingssystem. Progressiv og konstant læring baseret på periodisk levering af praksis gennem hele kurset.

Om vores fakultet

Alle vores fakulteter er aktive og udvikler deres professionelle karriere inden for agenturer eller prestigefyldte studier på nationalt og internationalt niveau. Med dem lærer du, hvordan er det daglige for en professionel inden for grafisk design. De bringer den studerende tættere på virkeligheden på arbejdsmarkedet. Det er gode designnavne, referenceanimatorer eller kreative og overtrædende skabere. Mange af dem er blevet tildelt priser og professionel anerkendelse.

Placeringer

Barcelona

Address
Calle de Pau Claris, 115, CP: 08009,
08009 Barcelona, Catalonien, Spanien

Spanien Online

Address
Spanien Online, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig