Læs den officielle beskrivelse

Den Institute of Visual Arts Det er en privat institution, der siden 1994 er dedikeret til de specialiserede områder af grafisk design, multimedie skabelse, udvikling af kommunikation til web og animationsgrafik træning.

mission

Ved dannelse eleven søger at kombinere den tekniske og konceptuelle viden om forskellige områder. Den teoretiske og praktiske metoder giver eleverne mulighed for at gå videre ved at udvikle øvelser, der tillader assimilere teorien lært tidligere og påtage sig professionelt arbejdsprocesser.

MÅL

De primære mål for dette center er:

  1. Tog studerende korrekt opdateret i de discipliner relateret til grafisk design, motion grafik og web udvikling af kommunikation indhold.
At træne de studerende i udviklingen form for professionelt arbejde. Vores træning er baseret på fremskridt i viden om forskellige områder gennem implementering gennem orientering.

Forbedre kreativitet og udvikling af kunstneriske færdigheder af de studerende. Tilskynde personligt initiativ og innovativ professionel holdning.

Disse målsætninger gennemføres i de forskellige uddannelsesprogrammer, der tilbydes af centrum: Karriere i Visual Arts, Master of Arts og Kommunikation, Master i Grafisk Design eller Master i Multimedia og internet samt diverse faglige kurser i grafisk design, web Grafisk design, billede og digital video, typografisk design, grafisk design, Editorial design, emballage design ...

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Masters

Instituto Artes Visuales

Master Grafisk design er et specialiseret kandidatuddannelse, der beskæftiger sig hovedsageligt praktiske områder af grafisk design: Grundlaget design, markedsføring, cor ... [+]

Master i Digital grafisk design graduate uddannelse er designet til dem, der ønsker faglig viden inden for grafisk design, både de professionelle værktøjer og teoretiske begreber, der hver designer skal beherske.

Master Grafisk design er et specialiseret kandidatuddannelse, der beskæftiger sig hovedsageligt praktiske områder af grafisk design: Grundlaget design, markedsføring, corporate identity, pre-press principper eller forskellige typer af jobs, du har brug for at vide for at gøre en designer -aplicaciones- og grundlæggende softwareværktøjer til faglig udvikling.

Udvikling af produkter og tjenester er vokset dramatisk, tvinger dem til at konkurrere med hinanden for at indtage en plads i markedet. Det er på dette tidspunkt, hvor reklame kommer, og dermed udviklingen af ​​grafisk design som et strategisk måde at kommunikere, tiltrække og vinde kampen mod konkurrenterne. Hvor visse oplysninger overføres det er afgørende at overtale, overbevise, og endda manipulere stor del af samfundet væsentligt element.... [-]

Spanien Spanien Online
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
Deltid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk
Instituto Artes Visuales

Den UCAM kandidatgrad i Kunst og Kommunikation er en egen titel på det katolske universitet i San Antonio Murcia (UCAM) i grafisk og webdesign orienteret til alle, der øn ... [+]

Det UCAM egen kandidatgrad i Kunst og Kommunikation er et særskilt afsnit af det katolske universitet i San Antonio Murcia (UCAM) i grafisk design og web orienteret alle, der ønsker at tjene en universitetsuddannelse inden for digital kommunikation.

Opdelt i to adskilte dette første område er helt helliget til viden om de konceptuelle og praktiske områder, som hver designer bør vide, hvordan man formår at integrere i et studie eller designbureau: reklamer, plakater, kataloger, foldere, billboards, digital retouchering, udvikling logomarca og virksomhedernes identiteter.

Det andet område er dedikeret til oversættelse af denne viden til internettet. Baseres arbejde på realiseringen af ​​web-projekter baseret på standarder eleven kender de vigtigste webdesign sprog som HTML og CSS, UI-UX, Responsive design fundamentals eller WordPress.... [-]

Spanien Spanien Online
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
Deltid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk
Instituto Artes Visuales

Uddannelsesplanen er dedikeret til oversættelse af denne viden til internettet. Baseres arbejde på realisering af projekter baseret på web-standarder. Den studerende kend ... [+]

Den kandidatgrad i Web Design UCAM selv er et særskilt afsnit af det katolske universitet i San Antonio Murcia (UCAM) rettet mod alle dem, der ønsker at tjene en universitetsuddannelse inden for digital kommunikation.

Uddannelsesplanen er dedikeret til oversættelse af denne viden til internettet. Baseres arbejde på realisering af projekter baseret på web-standarder. Den studerende kender de vigtigste webdesign sprog som HTML og CSS, UI-UX, Responsive design fundamentals eller WordPress.

Den studerende har adgang til en web-hosting til din test med ftp adgang, MySQL-database, WordPress og teknisk support.

Valgfrit den studerende kan modtage som fagligt stof og for varigheden af ​​sin uddannelse licens Creative Cloud.... [-]

Spanien Spanien Online
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
Deltid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk

cav-ucam-sound

Máster Diseño Gráfico