GBSB Global Business School - Online programs

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

GBSB Global Business School er den første handelsskole i Spanien med fokus på verden. Handelshøjskolen er blevet rangeret som nr. 1 i Europa i Vejledningen til bæredygtighedsskoler og er blevet anerkendt som en leder inden for global uddannelse af Newsweek Magazine i december 2012. GBSB Global Business School (GBSB Global) er en uddannelsesorganisation oprettet for at udfordre nye økonomiske omstændigheder og skiftende tider. GBSB Global har været den eneste kandidatskole i Spanien, der blev inviteret til at deltage i den internationale konkurrence om forretningsetik i Californien sammen med universiteter som Oxford, INSEAD, University of California - Irvine osv., Hvor dens studerende blev finalister og vandt førstepladsen i konkurrencen og dermed opnå international anerkendelse af kvaliteten af uddannelse leveret ved GBSB Global Business School.

GBSB Global Business School tilbyder forretningsprogrammer, der tilskynder, plejer og udvikler det innovative potentiale, som vores studerende besidder. GBSB Global Business School er en uddannelsesinstitution, der fejrer mangfoldighed på hvert niveau i læringsprocessen gennem inklusivitet, empati og internationalisme. GBSB Global Business School er et sted, hvor studerende kan vokse både professionelt og personligt, tilegne sig ny viden og færdigheder, udvikle deres netværk og fremme deres kulturelle og følelsesmæssige intelligens. At studere på GBSB Global er en livsændrende oplevelse. www.masterstudies.com

GBSB Global Core Values

 • Global Diversity | Studerende fra 85 lande og fakultet fra 20 lande
 • Fokus på innovation | Fra undervisningsmetoder, kursusplaner og workshopper til fuldt digitaliseret uddannelsesmiljø handler vi alt om innovation og udfordrende status quo
 • Muligheder for beskæftigelse og karriereudvikling | Praktisk viden og færdigheder, karriererådgivning og individuel coaching

Anerkendt som en global MBA Tier One Ranking og # 11 Online MBA i CEO Magazine

Hvorfor GBSB Global?

 • Den eneste handelsskole i Spanien med international akkreditering fra ASIC
 • Akkrediteret af Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP), USA
 • Officiel Microsoft Showcase School
 • Officielt medlem af Det Europæiske Råd for Erhvervsuddannelse (ECBE)
 • Den første og eneste officielle Microsoft-skole i Spanien, der er akkrediteret af Microsoft som førende inden for digital uddannelse, giver eleverne den mest moderne læringsoplevelse fra dag ét
 • Den eneste handelsskole i Barcelona og Madrid med status som ACCA Computer Based Examination Center og har status som Silver Learning Partner
 • Optaget som en af de bedste forretningsskoler i Europa af MYBS (Mind Your Own Business School)
 • Gentagende vinder af International Business Ethics Case Competition, USA
 • Anerkendt som førende inden for global uddannelse af Newsweek Magazine
 • Rangeret nr. 1 i Europa i vejledningen til bæredygtighedsskoler

GBSB Global Business School er anerkendt som en af de mest innovative handelshøjskoler i Europa, hvor læseplanen afspejler den aktuelle markedets efterspørgsel. Det er også den eneste handelshøjskole i Spanien, der underviser i regionale studier som ”At drive forretning i Afrika”, ”At drive forretning i Latinamerika” osv. Studentorganisationen er meget international og repræsenterer mere end 85 forskellige nationaliteter. Skolen har strategiske partnere i USA, England og Schweiz, der garanterer fleksibel studerendes og fakultetsmobilitet.

GBSB Global Business School er akkrediteret af akkrediteringstjenesten for internationale skoler, colleges og universiteter (ASIC) - anerkendt af det britiske hjemmekontor og godkendt af Ofsted, Council for Higher Education Accreditation. GBSB Global er medlem af Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP), USA. GBSB Global blev anerkendt af Microsoft i 2017 som den første og eneste officielle Microsoft Showcase-skole i Spanien, GBSB Global har gjort enestående fremskridt inden for det digitale klasselokaleoplevelse, omdannet studerendes læringsmiljø og styrket dem med værktøjerne til at gå langt. Derudover blev GBSB Global Business School i november 2013 tilbudt at blive en officiel akademisk partner for Europa-Kommissionen under europæiske udviklingsdage, et førende forum for verdenspolitik og udvikling. Igen var det den eneste handelsskole fra Spanien, der har opnået denne fortjeneste sammen med 20 af de bedste universiteter fra hele verden.

At studere hos GBSB Global tilbyder:

 • Unikke industrielle besøg hos multinationale virksomheder inden for dit fagområde
 • Microsoft 365 Education tilbyder et uovertruffen digitalt undervisnings- og læringsmiljø
 • Undersøgelse af yderligere fremmedsprog
 • Hjælp til karriereudvikling og rådgivning og praktikophold over hele verden
 • Adgang til universitetskonsulentfirma for at starte din virksomhed
 • Europæisk kandidatgrad med 60 ECTS-point anerkendt af Bologna-processen for videregående uddannelse
 • Møder med ledere fra forskellige virksomheder, der kommer til skolen som gæstetalere
 • Klasser med professorer med omfattende arbejdserfaring
 • Globale studieture til De Forenede Nationer, Verdenshandelsorganisationen og andre vigtige organisationer med mulighed for at sikre praktikpladser
 • En innovativ uddannelsesmæssig tilgang med vægt på praktisk viden

137151_137144_logo.jpg

GBSB Global Business School tildelt global forretningsgodkendelse fra ACBSP

Vi er stolte af at dele med dig, at Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) den 28. maj 2020 tildelte GBSB Global en global forretningsakreditering af sine forretningsprogrammer. GBSB Global Business School er hædret og stolt over at være en del af samfundet af institutioner, der leverer førende erhvervsuddannelse over hele verden.

ACBSP er en førende akkrediteringsforening for erhvervsuddannelse og et af de mest anerkendte navne inden for erhvervsuddannelse på verdensplan - det akkrediterer i øjeblikket forretningsprogrammer på næsten 1.200 campusser i 63 lande og er kendt for at have de højeste standarder for ekspertise inden for akkreditering.

ACBSP-akkreditering evaluerer aspekter af lederskab, strategisk planlægning, forhold til interessenter, kvaliteten af de akademiske programmer, fakultetsbeviser og uddannelsesstøtte. ACBSP-akkreditering bekræfter, at undervisnings- og læringsprocesserne inden for de forretningsprogrammer, der tilbydes gennem GBSB Global Business School, opfylder de uddannelsesstandarder, der er fastlagt af ACBSP.

ACBSP-akkrediteringsfordele for potentielle studerende

Akkreditering fra ACBSP fungerer som et vidnesbyrd for alle potentielle studerende, der ønsker at ansøge om at studere ved GBSB Global Business School. Med det kan alle potentielle GBSB Global-studerende være sikre på, at skolen selv og alle dens uddannelsesprogrammer er nøje overvejet og evalueret på forskellige kategorier.

GBSB Global er blevet anerkendt for at give sine studerende et højt kvalificeret fakultetsorgan , et stærkt akademisk læseplan og forskellige uddannelsesmæssige partnerskaber med andre institutioner. GBSB Global er også blevet vurderet til at have et stærkt uddannelsesstøttesystem gennem hele forretningsundersøgelser og ud over eksamen.

ACBSP-akkrediteringsfordele for GBSB Global Students & Alumni

 • Lettere overførsel: ACBSP-akkreditering letter processen med at overføre optjente gradskreditter. Da disse kreditter hyppigere accepteres af andre institutioner, er det enklere for GBSB Global-studerende og alumner at forfølge avancerede grader eller andre kurser at overføre dem senere.
 • Beskæftigelsesmuligheder: ACBSP-akkrediteringsstandarderne er meget værdifulde på tværs af arbejdsgivere, licensorganer og reguleringsorganer. At studere ved GBSB Global åbner nyhedsdøre og professionelle muligheder over hele verden. At studere og have en erhvervsgrad fra en ACBSP-godkendt institution gør det lettere at finde arbejde efter afslutningen af ens studier.
 • Medlemskab og forbindelse: ACBSP-anerkendte handelsskoler er en del af et globalt uddannelsesnetværk. Dette netværk giver GBSB Globale studerende og alumner adgang til forskellige forsknings- og udvekslingsprogrammer samt kulturelle berigelsesmuligheder.

Placeringer

Spanien Online

Address
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179
Barcelona

08011 Spanien Online, Spanien

Barcelona

Address
Carrer d'Aragó,179
08011 Barcelona, Catalonien, Spanien

Madrid

Address
28039 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig