Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge EUschool?

Hvis du leder efter en træning, fleksibel, online, men med levende virtuelle klasser, med mulighed for en international ansigt til ansigt uge med en personlig opfølgning, der indgår i en udvalgt gruppe af professionelle af international oprindelse, med praktisk og øjeblikkelig ansøgningstræning i din professionel præstation, undervist af anerkendte eksperter og med et godt forhold til kvalitet med pris, er EUschool dit valg.118766_ImagenEUschool.jpg

Hvem vi er

Vi er et team af fagfolk med en lang karriere, lidenskabelig med træning, med et klart kald til at videregive vores erfaring og praktiske viden til andre fagfolk, der er interesserede i at erhverve evnen til at lede og lede ansvar i deres firmaer for at fremme sig professionelt. eller udvikle din egen forretningsidé. Vores motto er: "Træning fra professionel til professionel" .

European School of Leadership

EUSchool, er en Business School, der er baseret i Madrid, hvis formål er at tilbyde international uddannelse af høj kvalitet til overkommelige priser. Vores studerende vælger os, fordi de har:

  • Fremragende kvalitet forhold til prisen .
  • Små grupper med en meget personlig opfølgning.
  • Et hold af højt anerkendte professorer i deres professionelle præstationer.
  • Fuldt praktisk træning, med øjeblikkelig anvendelse i deres erhverv.
  • Blended learning mode kombineret med afstandsklasser med en kort ansigt til ansigt i Madrid (1 eller 2 uger).
  • Internationale grupper af fagfolk, der er beriget i deres træningsproces.

118589_fondo-2.png

placering

De to Euschool-kontorer er beliggende i Salamanca-kvarteret, der anses for at være byens mest eksklusive område, og få meter fra Castellana, Madrids største finansdistrikt, tæt på Santiago Bernabéu stadion.

faciliteter

EUSchool, har komfortable og funktionelle faciliteter, der understreger konditionering af klasseværelserne, hvor man møder ansigt til ansigt.

Undervisningspersonale

Det mest værdifulde aktiv, som EUSchool har, er dets hold af undervisere, med en lang professionel karriere. Udvalgt med stor rigor, er deres ophold i skolen underlagt fremragende resultater i den tilfredshedsundersøgelse, som de studerende reagerer på.

værdier

På EUSchool er vi først og fremmest en familie, hvor vi vokser professionelt, men også personligt. Vi skaber meget tætte bånd mellem alle medlemmerne, og vi kommunikerer og hjælper hinanden hele tiden.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

EUSchool European School of Leadership

Kurset om Cybersecurity og Ethical Hacking of EUschool er udviklet i samarbejde med Entelgy Innotec Security, et internationalt servicevirksomhed inden for cybersecurity, ... [+]

Cybersecurity Course - Etisk Hacking

Kurset om Cybersecurity og Ethical Hacking of EUschool er udviklet i samarbejde med Entelgy Innotec Security, et internationalt servicevirksomhed inden for cybersecurity, med tilstedeværelse i Europa og Latinamerika. Programmet er rettet mod fagfolk, der er interesserede i at lede deres karriere til cybersikkerhed og starte med etisk hacking .

Cybersecurity Course tilbyder praktisk kendskab til øjeblikkelig anvendelse samt erfaringer i Innotecs laboratorier med specialiserede hackere i selskabets hold.

Lærerne i Entelgy Innotec Security er anerkendte aktive fagfolk, der garanterer undervisningen af contendidos opdateret i funktion af tendenser og fremskridt i computersystemets sikkerhed. Med dem får du en global og strategisk vision om de vigtigste værktøjer, teknikker og procedurer i Ethical Hacking.... [-]

Spanien Madrid
Oktober 2019
Spansk
Deltid
2 måneder
Online
Læs mere på dansk
EUSchool European School of Leadership

Det overordnede program inden for erhvervsledelse af EUschool er en professionel uddannelse på højt niveau, der giver viden og grundlæggende værktøjer til retning og lede ... [+]

Postgraduate Degree i Business Management: præsentation

Det overordnede program i erhvervsledelse af EUschool er en professionel uddannelse på højt niveau, der giver viden og grundlæggende værktøjer til retning og ledelse af forretninger i et internationalt erhvervsmiljø præget af Digital Transformation and Innovation .

Den Postgraduate i Business Management Online tilbyder en global vision for business management baseret på detaljeret viden om de tværgående områder fælles for hele organisationen, såsom strategisk ledelse, menneskelige ressourcer, finansiering, markedsføring og salg. .

Dette Online Program i Erhvervsledelse er et væsentligt supplement til de fagfolk, der ønsker at udføre i ledende stillinger, hvor ledelse, strategi, økonomi og en dyb viden om digitale marketingværktøjer er grundlæggende krav til succes.... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Spansk
Deltid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk

MBA

EUSchool European School of Leadership

MBA specialitet Digital Marketing og salg af EUschool er en professionel uddannelse på højt niveau, der giver viden og grundlæggende værktøjer til retning og ledelse af f ... [+]

MBA - Digital markedsføring og salg: generel information

MBA specialitet Digital Marketing og salg af EUschool er en professionel uddannelse på højt niveau, der giver viden og grundlæggende værktøjer til retning og ledelse af forretninger i et internationalt erhvervsklima præget af Digital Transformation og Internet.

MBA Online - Master i Business Administration og Management tilbyder en global vision for business management baseret på detaljeret viden om tværgående områder fælles for hele organisationen, såsom strategisk ledelse, menneskelige ressourcer, økonomi, markedsføring og salg . Specialisten inden for digital markedsføring og online salg er et væsentligt supplement til de ledere, der ønsker at være i tråd med de nye digitale forretningsmodeller , hvor innovation, differentiering og merværdi er afgørende for at tiltrække og fastholde kunden.... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk