EUSchool European School of Leadership

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge EUschool?

Hvis du leder efter en træning, fleksibel, online, men med levende virtuelle klasser, med mulighed for en international ansigt til ansigt uge med en personlig opfølgning, der indgår i en udvalgt gruppe af professionelle af international oprindelse, med praktisk og øjeblikkelig ansøgningstræning i din professionel præstation, undervist af anerkendte eksperter og med et godt forhold til kvalitet med pris, er EUschool dit valg.118766_ImagenEUschool.jpg

Hvem vi er

Vi er et team af fagfolk med en lang karriere, lidenskabelig med træning, med et klart kald til at videregive vores erfaring og praktiske viden til andre fagfolk, der er interesserede i at erhverve evnen til at lede og lede ansvar i deres firmaer for at fremme sig professionelt. eller udvikle din egen forretningsidé. Vores motto er: "Træning fra professionel til professionel" .

European School of Leadership

EUSchool, er en Business School, der er baseret i Madrid, hvis formål er at tilbyde international uddannelse af høj kvalitet til overkommelige priser. Vores studerende vælger os, fordi de har:

  • Fremragende kvalitet forhold til prisen .
  • Små grupper med en meget personlig opfølgning.
  • Et hold af højt anerkendte professorer i deres professionelle præstationer.
  • Fuldt praktisk træning, med øjeblikkelig anvendelse i deres erhverv.
  • Blended learning mode kombineret med afstandsklasser med en kort ansigt til ansigt i Madrid (1 eller 2 uger).
  • Internationale grupper af fagfolk, der er beriget i deres træningsproces.

118589_fondo-2.png

placering

De to Euschool-kontorer er beliggende i Salamanca-kvarteret, der anses for at være byens mest eksklusive område, og få meter fra Castellana, Madrids største finansdistrikt, tæt på Santiago Bernabéu stadion.

faciliteter

EUSchool, har komfortable og funktionelle faciliteter, der understreger konditionering af klasseværelserne, hvor man møder ansigt til ansigt.

Undervisningspersonale

Det mest værdifulde aktiv, som EUSchool har, er dets hold af undervisere, med en lang professionel karriere. Udvalgt med stor rigor, er deres ophold i skolen underlagt fremragende resultater i den tilfredshedsundersøgelse, som de studerende reagerer på.

værdier

På EUSchool er vi først og fremmest en familie, hvor vi vokser professionelt, men også personligt. Vi skaber meget tætte bånd mellem alle medlemmerne, og vi kommunikerer og hjælper hinanden hele tiden.

Placeringer

Madrid

Address
C/ Diego de León, Nº, 47 / Av. Brasil, Nº, 6
28006 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig