Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge EUschool?

Hvis du leder efter en træning, fleksibel, online, men med levende virtuelle klasser, med mulighed for en international ansigt til ansigt uge med en personlig opfølgning, der indgår i en udvalgt gruppe af professionelle af international oprindelse, med praktisk og øjeblikkelig ansøgningstræning i din professionel præstation, undervist af anerkendte eksperter og med et godt forhold til kvalitet med pris, er EUschool dit valg.118766_ImagenEUschool.jpg

Hvem vi er

Vi er et team af fagfolk med en lang karriere, lidenskabelig med træning, med et klart kald til at videregive vores erfaring og praktiske viden til andre fagfolk, der er interesserede i at erhverve evnen til at lede og lede ansvar i deres firmaer for at fremme sig professionelt. eller udvikle din egen forretningsidé. Vores motto er: "Træning fra professionel til professionel" .

European School of Leadership

EUSchool, er en Business School, der er baseret i Madrid, hvis formål er at tilbyde international uddannelse af høj kvalitet til overkommelige priser. Vores studerende vælger os, fordi de har:

  • Fremragende kvalitet forhold til prisen .
  • Små grupper med en meget personlig opfølgning.
  • Et hold af højt anerkendte professorer i deres professionelle præstationer.
  • Fuldt praktisk træning, med øjeblikkelig anvendelse i deres erhverv.
  • Blended learning mode kombineret med afstandsklasser med en kort ansigt til ansigt i Madrid (1 eller 2 uger).
  • Internationale grupper af fagfolk, der er beriget i deres træningsproces.

118589_fondo-2.png

placering

De to Euschool-kontorer er beliggende i Salamanca-kvarteret, der anses for at være byens mest eksklusive område, og få meter fra Castellana, Madrids største finansdistrikt, tæt på Santiago Bernabéu stadion.

faciliteter

EUSchool, har komfortable og funktionelle faciliteter, der understreger konditionering af klasseværelserne, hvor man møder ansigt til ansigt.

Undervisningspersonale

Det mest værdifulde aktiv, som EUSchool har, er dets hold af undervisere, med en lang professionel karriere. Udvalgt med stor rigor, er deres ophold i skolen underlagt fremragende resultater i den tilfredshedsundersøgelse, som de studerende reagerer på.

værdier

På EUSchool er vi først og fremmest en familie, hvor vi vokser professionelt, men også personligt. Vi skaber meget tætte bånd mellem alle medlemmerne, og vi kommunikerer og hjælper hinanden hele tiden.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

MBA

EUSchool European School of Leadership

MBA specialitet Digital Marketing og salg af EUschool er en professionel uddannelse på højt niveau, der giver viden og grundlæggende værktøjer til retning og ledelse af f ... [+]

MBA - Digital markedsføring og salg: generel information

MBA specialitet Digital Marketing og salg af EUschool er en professionel uddannelse på højt niveau, der giver viden og grundlæggende værktøjer til retning og ledelse af forretninger i et internationalt erhvervsklima præget af Digital Transformation og Internet.

MBA Online - Master i Business Administration og Management tilbyder en global vision for business management baseret på detaljeret viden om tværgående områder fælles for hele organisationen, såsom strategisk ledelse, menneskelige ressourcer, økonomi, markedsføring og salg . Specialisten inden for digital markedsføring og online salg er et væsentligt supplement til de ledere, der ønsker at være i tråd med de nye digitale forretningsmodeller , hvor innovation, differentiering og merværdi er afgørende for at tiltrække og fastholde kunden.... [-]

Spanien Madrid
September 2020
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk

Postgraduate Diploma

EUSchool European School of Leadership

Postgraduate i projektledelse online fra EUschool undervises af eksperter og fagfolk, der arbejder som projektleder eller projektleder i internationale virksomheder. Lære ... [+]

TheDigitalArtist / PixabaySeniorprogram i projektledelse: praktisk tilgang

Postgraduate i projektledelse online fra EUschool undervises af eksperter og fagfolk, der arbejder som projektleder eller projektleder i internationale virksomheder. Lærerpersonalet, der består af anerkendte ledere og aktive fagfolk, garanterer overførsel af reel viden, tilpasset realiteten på arbejdsmarkedet.

Med Superior-programmet i projektstyring lærer du på en praktisk måde at definere omfanget og bestemme projektets levedygtighed, planlægge og implementere dets udførelse, styre de ændringer, der måtte opstå, og overvåge og kontrollere det, indtil det er afsluttet.

Postgraduate Project Management: generel information... [-]
Spanien Madrid
Marts 2020
Spanish (Spain)
Fuldtid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk
EUSchool European School of Leadership

EUschool Superior-programmet inden for digital markedsføring og salg er en professionel uddannelse på højt niveau, der giver den grundlæggende viden og værktøjer til mark ... [+]

DiggityMarketing / PixabayOnline postgraduate Digital Marketing og salg: generel information

EUschool Superior-programmet inden for digital markedsføring og salg er en professionel uddannelse på højt niveau, der giver den grundlæggende viden og værktøjer til markedsføring og salgsledelse i et internationalt forretningsmiljø, der er præget af Digital transformation og Internettet.

Denne postgraduate degree i digital marketing og online salg er et væsentligt supplement til de ledere, der ønsker at være i tråd med de nye digitale forretningsmodeller, hvor innovation, differentiering og merværdi er afgørende for at tiltrække og fastholde kunden.

Ved afslutningen af det avancerede program inden for digital markedsføring og salg vil du være i stand til at implementere online-kampagner (kommunikation, promovering og loyalitet), mestre de analytiske midler, der er nødvendige for at spore og måle effektiviteten af kampagner, etablere en online salgs- og salgsplan , der passerer kontrollen over alle de ressourcer, der tilbydes af netværket til forbrugerviden og segmentering.... [-]

Spanien Madrid
Marts 2020
Spanish (Spain)
Fuldtid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk