ESCP Europe

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ESCP Europe grundlagt i 1819 og har produceret generationer af ledere og iværksættere. Med sine seks bycampusser i Berlin, London, Madrid, Paris, Turin og Warszawa giver ESCP Europe ægte europæiske identitet det mulighed for at tilbyde en unik multikulturel uddannelsesstil inden for erhvervsområdet og et globalt syn på International Management-spørgsmål. Hvert år bifalder ESCP Europe over 6.000 studerende og 5.000 ledere fra mere end 120 forskellige lande, hvilket giver dem et omfattende tilbud af ledelseskurser og specialiserede programmer (bachelor, kandidat, kandidatuddannelse, ph.d. og uddannelse). ESCP Europe er inkluderet blandt kun 1% af verdenshøjskoler i verden, der har Triple Crown-akkreditering (AACSB, AMBA og EQUIS). www.escpeurope.eu - Følg os på Twitter @ESCPeurope

Nøgle Fakta

 • 6 universiteter: Berlin, London, Madrid,
  Paris, Torino og Warszawa
 • 130 akademiske alliancer i Europa og Verden
 • Triple akkreditering: AACSB - EQUIS - AMBA
 • Regelmæssigt placeret blandt verdens bedste business schools
 • Europæisk styring, der repræsenterer skolens dybe europæiske identitet

Historie

Selvom ESCP Europe mærket udviklede sig i løbet af sine næsten 200 års historie, var det altid loyalt over for sine første tre bogstaver. Begyndelsen i 1819 under navnet École Spécial de Commerce et d'Industrie og kort efter omdøbt til École Supérieure de Commerce , udviklede den til ESCP 50 år senere i 1869. Efter sammenlægning med sin søsterskole, European School of Management (EAP), i I 1999 blev skolen kaldet ESCP-EAP i omkring et årti. Endelig blev skolens navn i 2009 til ESCP Europe , der udtrykkeligt henviser til sin europæiske kulturarv og positionering.

Det internationale omfang af ESCP Europe har været synligt siden sin tidlige alder. Allerede i 1824 klassificerede klassen 30% af de internationale studerende med 15 forskellige nationaliteter, blandt dem syv spanske, fem brasilianere, fem hollandske, fire tyskere og to amerikanere.

Sprogundervisning var en væsentlig del af sin første læreplan, som ud over fransk grammatik også omfattede kurser på engelsk, tysk og spansk. Fra 1825 blev i alt 10 sprog undervist i ESCP Europe og studerende skulle studere mindst tre af dem.
Omkring et og et halvt århundrede senere var ESCP Europe igen en pioner gennem oprettelsen af ​​en multi-campus business school. For at reagere på skolens europæiske opkald blev der åbnet campusser i Tyskland og Det Forenede Kongerige i 1973, efterfulgt af Spanien i 1988, Italien i 2004 og Warszawa i 2015. I forbindelse med en stadig mere globaliseret verden er ambitionen af ESCP Europe dag er at uddanne ægte europæiske ledere ved at fremme sammenhængen mellem humanistiske værdier og ledelsesuddannelse. ESCP Europe bliver en virkelig europæisk skole åben for verden.

Højdepunkter fra det 21. århundrede

 • 2001: Masterprogrammet i ESCP Europe er valideret af City University London, som giver eleverne mulighed for at opnå en europæisk MSc i Management.
 • 2002: ESCP Europe er akkrediteret af Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), hvilket gør det til en af ​​de første handelsskoler med Triple Crown-akkreditering: AACSB, EQUIS og AMBA.
 • 2004: En femte campus i Torino, Italien er grundlagt. Master i Management studerende kan få den italienske grad Laurea Magistrale, valideret af universitetet i Torino.
 • 2005: Skolen indvier sin campus i London efter at have flyttet fra Oxford. ESCP Europe nu byområder i fem store europæiske byer: Paris, London, Berlin, Madrid og Torino.
 • 2007: Master i Management-programmet er anerkendt af Carlos III University of Madrid og studerende kan opnå den spanske grad af Master Europeo en Administración og Dirección de Empresas. ESCP Europe er i stand til at tildele en national grad i hvert af sine fem implantationslande.
 • 2015: Skolen etablerer sin sjette europæiske campus via en strategisk alliance med Warszawa-baserede Kozminski Universitet, den eneste handelsskole i Central- og Østeuropa med tredobbelt akkreditering (AACSB, EQUIS, AMBA).
 • 2016: Paris Campus strækker sig til Montparnasse distriktet (Paris venstre bred), for at udvikle Executive Education aktiviteter og støtte skolens udvikling og vækst.
 • 2018: ESCP Europe Business School bliver autonom fra det regionale handelskammer Paris Île-de-France, som nu er skolens majoritetsaktionær.

Mission

" ESCP Europe mission er at inspirere og uddanne morgendagens virksomhedsledere."

Vores overbevisning er, at morgendagens virksomhedsledere skal være internationale, digitale og interkulturelle effektive. Vores tilgang til uddannelse og organisationsstruktur afspejler dette med stærke internationale programmer, der leveres af et integreret fælleseuropæisk fakultet på tværs af universiteter på hvert af Europas vigtigste markeder.

Vi fremmer denne mission gennem vores unikke tilgang til international ledelse uddannelse og forskning, der fremmer tværnationale erfaringer, samarbejde og læring inden for en paneuropæisk ramme.

I 2015 formaliserede skolen en unik tilgang og perspektiv under C4B-akroniet: Kulturer til (4) Business . Dette fortsætter med at guide vores arbejde og er nu indlejret i en ny strategiplan for perioden 2018-2022.

Vores vision

(Hvad og hvor vi vil være inden 2022)

"I 2022 vil ESCP Europe blive anerkendt på verdensplan som den førende europæiske handelsskole for internationalt fokuseret ledelsesuddannelse.
Vores vision indebærer
 • Produktion og formidling af verdensklasse forskning i international / komparativ styring, der udgør den måde, organisationer og ledere tænker og opfører sig på;
 • producerer kulturelt og digitalt smarte kandidater, der er rustet til at forme og forbinde morgendagens forretningsverdener;
 • engagerende med virksomhed, alumner og regering for at fremme fremskridt i international management praksis og interkulturelle relationer
 • udnytte mangfoldighed i alle dens former som en kilde til innovation, styrke og lederskab

Placeringer

Spanien Online

Address
Spanien Online, Spanien

Madrid

Address
c/ Arroyofresno, 1
28035 - Madrid
Spain

Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited