ESCP Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1819 har ESCP Business School produceret generationer af ledere og iværksættere. Med sine seks bycampusser i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa giver ESCPs ægte europæiske identitet det mulighed for at tilbyde en unik multikulturel uddannelsesstil inden for erhvervslivet og en global opfattelse i internationale ledelsesspørgsmål. Hvert år byder ESCP velkommen over 6.000 studerende og 5.000 ledere fra mere end 120 forskellige lande og giver dem et omfattende tilbud af ledelseskurser og specialiserede programmer (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD og Executive Education). www.escpeurope.eu - Følg os på Twitter @ESCPeurope

Nøgle Fakta

 • 6 universiteter: Berlin, London, Madrid,
  Paris, Torino og Warszawa
 • 130 akademiske alliancer i Europa og Verden
 • Triple akkreditering: AACSB - EQUIS - AMBA
 • Regelmæssigt placeret blandt verdens bedste business schools
 • Europæisk styring, der repræsenterer skolens dybe europæiske identitet

Historie

Selvom ESCP Business School mærket udviklede sig gennem sine næsten 200 års historie, forblev det altid loyalt over for sine første tre bogstaver. Begyndende i 1819 under navnet École Spéciale de Commerce et d'Industrie og kort efter omdøbt til École Supérieure de Commerce udviklede det sig til ESCP halvtreds år senere i 1869. Efter fusion med sin søsterskole, European School of Management (EAP), i I 1999 blev skolen kaldt ESCP-EAP i omkring et årti. Endelig blev skolens navn i 2009 omdannet til ESCP Europe og henviste eksplicit til dets europæiske arv og positionering.

Det internationale omfang af ESCP Business School har været synligt siden sin tidlige alder. Allerede i 1824 tællede 30% af internationale studerende med 15 forskellige nationaliteter, blandt dem syv spanske, fem brasilianere, fem hollænderne, fire tyskere og to amerikanere.

Sprogundervisning var en væsentlig del af dens første læseplan, der foruden fransk grammatik også indeholdt kurser i engelsk, tysk og spansk. Fra og med 1825 blev i alt ti sprog undervist på ESCP, og de studerende måtte studere mindst tre af dem.
Omkring halvandet århundrede senere var ESCP igen en pioner gennem oprettelsen af en multi-campus handelsskole. For at imødekomme skolens europæiske kald blev campus i Tyskland og Storbritannien åbnet i 1973 efterfulgt af Spanien i 1988, Italien i 2004 og Warszawa i 2015. I forbindelse med en stadig mere globaliseret verden var ambitionen fra ESCP Business School dag er at uddanne ægte europæiske ledere ved at skabe forbindelsen mellem humanistiske værdier og lederuddannelse. ESCP bliver en ægte Europaskole åben for verden.

Højdepunkter fra det 21. århundrede

 • 2001: Master i Management-programmet for ESCP er valideret af City University London, hvilket giver de studerende mulighed for at opnå en europæisk kandidatgrad i ledelse.
 • 2002: ESCP Business School er akkrediteret af foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), hvilket gør det til en af de første handelshøjskoler med Triple Crown-akkreditering: AACSB, EQUIS og AMBA.
 • 2004: En femte campus i Torino, Italien er grundlagt. Master i Management studerende kan få den italienske grad Laurea Magistrale, valideret af universitetet i Torino.
 • 2005: Skolen indvier sin campus i London efter at have flyttet fra Oxford. ESCP har nu bycampusser i fem større europæiske byer: Paris, London, Berlin, Madrid og Torino.
 • 2007: Master i Management-programmet er anerkendt af Carlos III Universitet i Madrid, og studerende kan opnå den spanske grad af Master Europeo en Administración y Dirección de Empresas. ESCP er i stand til at tildele en national grad i hvert af sine fem implantationslande.
 • 2015: Skolen etablerer sin sjette europæiske campus via en strategisk alliance med Warszawa-baserede Kozminski Universitet, den eneste handelsskole i Central- og Østeuropa med tredobbelt akkreditering (AACSB, EQUIS, AMBA).
 • 2016: Paris Campus strækker sig til Montparnasse distriktet (Paris venstre bred), for at udvikle Executive Education aktiviteter og støtte skolens udvikling og vækst.
 • 2018: ESCP Business School bliver autonom fra det regionale handelskammer Paris Île-de-France, som nu er skolens majoritetsaktionær.

Mission

" ESCP Business School mission er at inspirere og uddanne morgendagens forretningsledere."

Vores overbevisning er, at morgendagens virksomhedsledere skal være internationale, digitale og interkulturelle effektive. Vores tilgang til uddannelse og organisationsstruktur afspejler dette med stærke internationale programmer, der leveres af et integreret fælleseuropæisk fakultet på tværs af universiteter på hvert af Europas vigtigste markeder.

Vi fremmer denne mission gennem vores unikke tilgang til international ledelse uddannelse og forskning, der fremmer tværnationale erfaringer, samarbejde og læring inden for en paneuropæisk ramme.

I 2015 formaliserede skolen en unik tilgang og perspektiv under C4B-akroniet: Kulturer til (4) Business . Dette fortsætter med at guide vores arbejde og er nu indlejret i en ny strategiplan for perioden 2018-2022.

Vores vision

(Hvad og hvor vi vil være inden 2022)

”I 2022 vil ESCP blive anerkendt over hele verden som den førende europæiske handelshøjskole for internationalt fokuseret lederuddannelse.
Vores vision indebærer
 • Produktion og formidling af verdensklasse forskning i international / komparativ styring, der udgør den måde, organisationer og ledere tænker og opfører sig på;
 • producerer kulturelt og digitalt smarte kandidater, der er rustet til at forme og forbinde morgendagens forretningsverdener;
 • engagerende med virksomhed, alumner og regering for at fremme fremskridt i international management praksis og interkulturelle relationer
 • udnytte mangfoldighed i alle dens former som en kilde til innovation, styrke og lederskab

Placeringer

Spanien Online

Address
Spanien Online, Spanien

Madrid

Address
c/ Arroyofresno, 1
28035 - Madrid
Spain

Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited