ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Business and Management School

ENyD Business and Management School er en uddannelsesinstitution, der er specialiseret i postgraduate-uddannelse, hvis hovedformål er at lette erhvervelsen af de nøglekompetencer, der kræves af professionelle profiler gennem en 100% praktisk metode, der gælder for arbejdsmiljøet fra første dag

I næsten 20 års erfaring har dens over 40.000 studerende fra 50 forskellige nationaliteter besluttet at stole på ENyD-pædagogisk model, som blev godkendt af Miguel de Cervantes europæiske universitet. Blandt hans studieområder er: forretningsstyring, digital marketing, regnskab og økonomi, forretningsrådgivning, forretningsstyring, big data eller talentstyring, at være i stand til at vælge mellem forskellige træningsniveauer, såsom specialisering universitetskurser, kandidatgrader eller den officielle MBA.

132929_SocialMedia_09_web.jpg

ENyD Business and Management School har onlinetræning, som giver den studerende en større kompatibilitet mellem deres akademiske og arbejdsliv; gå til virtuelle klasser, få adgang til 100% opdaterede manualer, løse interaktive øvelser osv. Tæller med dette ved hjælp af specialiserede vejledere og professionelle koordinatorer, der altid er klar til at besvare eventuelle spørgsmål.

Endvidere tilbyder ENyD økonomisk støtte og stipendier for at lette adgangen til kvalitetsuddannelse. Med hensyn til adgang til arbejdsmarkedet tilbyder Business and Management School sine studerende en komplet ansættelses- og praktikopholdstjeneste med aftaler med mere end 2.000 virksomheder.

Placeringer

Madrid

Address
ENyD Madrid
Calle Mauricio Legendre 33B 28046 MADRID

Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig