Read the Official Description

CESMA Business School er en uddannelsesinstitution med fokus på ledelse, innovation og iværksætterånd. Vi er opmærksomme på, at uddannelse i erhvervslivet ikke er begrænset til uddannelse af gode ledere, kompetente økonomiske eller velforberedte ledere, men også uddannelse i værdier og forretningsetik.

Vi er overbevist om, at træning skal være integreret, en proces med reel transformation for vores studerende. Udover at modtage specifik træning i et bestemt specialiseringsområde styrker vores elever derfor deres ledelsesmæssige evner, følelsesmæssig intelligens og kommunikation blandt andet, som er nødvendige i den effektive styring af arbejdshold i dag.

Aerial Panorama view of Barcelona city skyline and Sagrada familia at dusk time,Spain

Vores faglige tilbud omfatter de vigtigste fænomener, der påvirker det nuværende panorama af erhvervsuddannelse: globalisering af ledelsen, virkningen af nye teknologier på læringsprocessen, accept af mangfoldighed og nye typer af efterretninger blandt studerende samt udvikling af forskellige kilder og kanaler til at formidle viden.

Vi tilbyder dig en dobbelt grad på 4 år i specialiteter inden for Erhvervsøkonomi, Ledelse, Erhvervsledelse og Markedsføring eller Protokollforvaltning og Arrangement af Arrangementer, hvor i 4. år skal du gennemføre et kandidatuddannelse. Vores træning er baseret på en praktisk metode, understøttet af udviklingen af personlige og faglige færdigheder.

Vi forbereder dig til at analysere og løse problemer inden for de forskellige områder af virksomheden. Takket være de samarbejdsaftaler, vi har etableret med prestigefyldte universiteter og skoler i udlandet, kan du studere et år uden for Spanien og vælge en officiel grad i overensstemmelse med det europæiske rum for videregående uddannelse EHEA. Vi stiller til rådighed for dig en afdeling for faglig udvikling, der vil guide dig, når du vil tage dine første skridt i virksomhedens verden.

Vi træner dig i business engelsk i de første 3 år af graden. Vi forbereder dig til Cambridge English: Business Certificate, officiel titel af Cambridge English Language Assessment, (en del af University of Cambridge, UK).

Vi tilbyder dig muligheden for at lære et andet sprog (kinesisk), som giver dig mulighed for at forbedre dine professionelle forventninger. Dette sprog placerer sig som en nøgle i erhvervslivet.

Programs taught in:
Spanish (Spain)

CESMA Business School