Aucal Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er

Aucal, specialister i onlineuddannelse

Som et ubestrideligt behov for 18 år siden på det spanske marked besluttede Manuel González Folgado , en ekspert inden for det private sikkerhedsområde og altid knyttet til uddannelsesverdenen, at skabe et innovativt og iværksætteruddannelsessystem, der ville løse problemet med adgang til universiteterne for alle unge og arbejdstagere, der af professionelle grunde, afstand eller ikke kunne deltage ansigt til ansigt klasser, frustrerede mulighederne for at få en succesrig fremtidig beskæftigelse.

Dette akademiske uddannelsessystem ville være baseret på metodologien til at studere på afstand, i tempoet for hver studerende, hjemmefra og uden kontinuerlig rejse, et system gennem sin egen online platform, der ville forbinde fremskridt og kommunikation mellem de studerende og fagfolkene lærere, der er ansvarlige for hvert program og på en helt personlig måde.

Sådan blev Aucal født .

Aucal er en international erhvervsskole for videregående uddannelser, der blev født i 1999 som en af pionererne inden for onlineuddannelse i Spanien, der med engagement og kaldelse af fremragende forudsætter uddannelse af mennesker og bidraget til den professionelle udvikling af hver studerende, der i øjeblikket bliver hans vigtigste mission og kampånd.

Med akademisk ekspertise anerkendt i årevis og fagfolk fra forskellige sektorer med omfattende erhvervserfaring og socialt ansvar, fokuserer Aucal Business School alle dens energier på at tilbyde reelle muligheder for læring og faglig udvikling til alle, der ønsker at forbedre og udvikle sig på dette marked meget kompetent og ofte urimelig arbejdsstyrke.

Aucals konsolidering afspejles i de mere end 35.000 studerende, der har været afhængige af metodologien og kvaliteten af dens programmer over tid, med et tilfredshedsniveau, der er højere end 98% af alle dem, der har dimitteret fra forskellige kurser eller kandidater og som i øjeblikket er indsat i arbejdsverdenen.

Beliggende i byen Madrid og Zamora, bekræfter Aucal på dette marked, at det er muligt at udvikle sig professionelt uden i høj grad at ændre det aktuelle tempo i livet, som allerede er hårdt og selvopofrende.

Aucal Business School , et reelt alternativ til din fremtid.

Businessman working and writing notes in office

mission

Vores mission er at uddanne fremtidens fagfolk og imødekomme de uddannelses- eller specialiseringsbehov, som markedet til enhver tid kræver for at udvide fagfolkets tekniske profil og deres jobkonkurrenceevne.

værdier

Vi baserer vores aktivitet på innovation og fremmer iværksætterånden . Vi videregiver ikke kun viden, men vi ønsker at inddrage faglige færdigheder i vores studerende, så de kan få mest muligt ud af dem som eksperter.

kvalitet

Hos Aucal mener vi, at det er vigtigt at undervise i begreber, men endnu mere hvordan de læres. Derfor tilbyder vi kvalitetsinformation baseret på dens praktiske anvendelse og er så dynamisk som muligt, så det er en effektiv og underholdende læring .

Vores metode

Onlinemodaliteten tillader fleksibel dedikation og læring tilpasset hver elevs behov, ud over at være kompatibel med andre aktiviteter gennem 24/7 modellen, som du kan få adgang til platformen 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen .

139032_startup-photos.jpg

Hos Aucal lægger vi stor vægt på praktisk uddannelse , derfor vil du ikke kun have teoretisk viden, men også notater fra tutoren som i en traditionel klasse, men tilpasset nye teknologier med aktuelle multimedieressourcer til at give energi til studiet: videoer, voice-overs , videokonferencer, fora ud over de øvelser og praksis, du vil gennemføre i løbet af kurset for at anvende den indlærte viden.

Du vil altid have hjælp fra en tutor til at løse eventuelle tekniske spørgsmål, du måtte have, og vil også overvåge din akademiske udvikling.

Vores lærere har omfattende undervisning og faglig erfaring til at holde sig ajour med markedets krav og teknologiske fremskridt.

Hvorfor vælge os?

  • Læringsoptimering.
  • Chatkanaler, fora og meddelelsestjenester.
  • Multimedieindhold i webformat.
  • Lærere med omfattende faglig og undervisningserfaring.
  • Tilpasset til din læringstid og tempo.
  • Personlig rådgivning.
  • 7x24 adgang til vores e-Learning platform.
  • Lærer-tutor og deltager interaktion med hinanden.
  • Opdateret indhold.
  • Studiemateriale inkluderet.

Placeringer

Getafe

Address
C/ Emilia Pardo Bazán 1, 28903
Getafe, Madrid-samfundet, Spanien

Zamora

Address
C/ Postigo de Nuestra Señora 2, 49800
Zamora, Castilla y León, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig