Robert Kennedy College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores mission er at yde akademisk ekspertise i fjernundervisning til studerende over hele verden gennem anvendelse af avancerede teknologier.

Robert Kennedy College er en privat uddannelsesinstitution i Zürich, Schweiz, der blev grundlagt i 1998. Collegeet pionerer på schweizisk kvalitet online læring; Vi tilbyder strenge, men fleksible læringsprogrammer, der er forbedret ved den nyeste online e-learning-teknologi, der er udviklet helt internt.

University of Cumbria, University of Salford og York St John University. Vores instruktører er kandidater fra nogle af de bedste universiteter verden over, og med over 5.000 studerende fra 130 forskellige lande er vi en virkelig international virksomhed. Vores programmer kombinerer schweizisk kvalitetsuddannelse på afstand med boliger i kollegiums lokaler i Zürich, Schweiz og i England på vores eksklusive partneres campus. Ugens ophold er en unik mulighed for, at eleverne kan kombinere deres online læringserfaring med et traditionelt klasseværelse.

Studentcentreret filosofi

På RKC er du ikke bare et studentnummer. Du er en del af vores online læringssamfund involveret med fakultetets medlemmer og andre studerende.

Sammen er vi et team

Et overordnet mål med dette hold er at gøre det muligt for os at konsekvent forbedre uddannelsens kvalitet - din uddannelse.

State of the Art Technology

I vores engagement i at levere state of the art tjenester til studerende bruger vi avanceret software, der er skræddersyet til online kursusudlevering. OnlineCampus er en altomfattende interaktiv og brugervenlig software, der gør online studie til en virkelig fornøjelig oplevelse.

World Class Faculty

RKC beskæftiger højtuddannede instruktører, som er kandidater fra førende universiteter som Harvard Business School , Stanford University , Oxford University , New York University og Wharton for blot at nævne nogle få.

Verdensomspændende anerkendelse

Efter eksamen, vil du få samme grad som studerende, der studerer på campus ved University of Cumbria, University of Salford eller York St John University. Graderne er anerkendt over hele verden.

Placeringer

Zürich

Address
Robert Kennedy College
Technoparkstrasse 1

8005 Zürich, Zürich, Schweiz

Schweiz Online

Address
Schweiz Online, Schweiz

York

Address
York St John University
Lord Mayor's Walk

YO31 7EX York, England, Det Forenede Kongerige

Salford

Address
The University of Salford
The Crescent, Salford

M5 4WT Salford, England, Det Forenede Kongerige

UK Online

Address
UK Online, Det Forenede Kongerige

By Carlisle

Address
University of Cumbria,
Fusehill Street,

CA1 2HH By Carlisle, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

1-year MBA
EMBA
MBA
Denne skole tilbyder også: