Læs den officielle beskrivelse

Det eneste FernUni Schweiz

Fjernundervisning University Schweiz (FernUni Schweiz) er en moderne akademisk institution og et førende universitet inden for fjernundervisning i Schweiz.

Alle bachelor- og kandidatuddannelser er i overensstemmelse Bologna-direktiver etableret. Mere end 1.500 studerende graduate øjeblikket studerer på tysk eller fransk. På tre steder i Schweiz tjene vores studerende ledere, studerende og kontaktperson for spørgsmål om fjernundervisning.

Institutionen er anerkendt:

  • af den føderale regering i henhold til art. 11 i lov om universitetet Promotion (UFG)
  • i henhold til kantonale af Valais lov om uddannelse og forskning ved universiteter og forskningsinstitutter

En leder i fjernundervisning universitet

Succeshistorien af ​​fjernundervisning University Schweiz (FernUni Schweiz) begynder for 25 år siden. Siden 1992 tilbyder vi vores tre steder i Brig, Pfäffikon SZ og Sierre fjernundervisning kurser på på universitetsniveau. Mere end 1.500 studerende fra ind- og udland til dato for at studere på tysk eller fransk.

Alle kurser er designet i henhold til Bologna retningslinjer. Således programmerne ud over Schweiz er internationalt anerkendt understøttet og på linie.

Udformningen af ​​undervisning i fjernundervisning er baseret på ideen om åbne, fleksible og individuel læring. Den FernUni Schweiz følger begrebet moderne fjernundervisning som "blended learning", en kombination af e-læring og traditionel klasseundervisning. Afhængigt af forløbet udtryk for de forskellige komponenter er anderledes.

Programmer undervist i:
  • Tysk
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:

BA

FernUni Schweiz

Kurset giver de studerende en dybere forståelse af udviklingen af ​​moderne samfund (19 og 20. Century). Denne udvikling er kendetegnet ved den modsatte tendens af global ... [+]

Kurset giver de studerende en dybere forståelse af udviklingen af ​​moderne samfund (19 og 20. Century). Denne udvikling er kendetegnet ved den modsatte tendens af globaliseringen og åbningen af ​​grænserne på den ene side og styrke den nationale identitet og kulturel partikularisme på den anden side. Et fokus i uddannelsen er placeret på beherskelse af nye informationsteknologier (analyse af billeder og elektroniske kilder).

Den første del af uddannelsen består af fire moduler og giver den forberedende del af undersøgelsen viser. Disse moduler give de studerende en præcis og kritisk reflekteret viden om historien om det 19. århundrede. og 20. at erhverve århundrede og historiografiske metoder og teknikker. ... [-]

Schweiz Schweiz Online
Februar 2020
Tysk
Deltid
9 semestre
Online
Læs mere på dansk

BSc

FernUni Schweiz

Programmet giver et solidt videnskabeligt grundlag træning i det grundlæggende i psykologi og deres discipliner og applikationer. Studerende tilegne forskelligartet viden ... [+]

Programmet giver et solidt videnskabeligt grundlag træning i det grundlæggende i psykologi og deres discipliner og applikationer. Studerende tilegne forskelligartet viden i statistikken, eksperimentelle metoder og diagnostik. Du lærer og praktisere interviewe, rådgivning og intervention. Konklusionen er en videnskabelig afhandling.

Kurset er baseret på de nyeste forskningsresultater og moderne læringsmetoder. Ledsager selvstudium fundet hver tredje uge på en lørdag i stedet for klasse forelæsninger.

moduler M01 Introduktion til psykologi M02 Metoder I: Forskning Metoder og Statistik I M03 Udviklingspsykologi M04 Metoder II: Forskning Metoder og Statistik II M05 Social Psychology M06 Generel Psykologi I: perception, tænkning, problemløsning M07 personlighed og differentieret Psykologi M08 Methods III: Eksperimentelle Øvelser M09 Generel Psykologi II: Læring og hukommelse M10 Methods IV: Diagnose og test teori M11 Biologisk Psykologi - neuropsykologi M12 klinisk psykologi I: Klinisk Psych & psykopatologi. M13 Methods V: Forskning Metoder og statistik III M14 klinisk psykologi II: Rådgivning & Intervention M15-1 Proseminar A M15-2 Proseminar B M16 Generel Psykologi IV: Emotion & Motivation M17 Industriel Psykologi - Organisationspsykologi M18 afhandling adgangskrav ... [-]
Schweiz Schweiz Online
Februar 2020
Tysk
Deltid
9 semestre
Online
Læs mere på dansk

Bachelor

FernUni Schweiz

Den moderne program giver et solidt videnskabeligt grundlag træning i de grundlæggende elementer i økonomien med en økonomisk orientering og deres discipliner og applikat ... [+]

Den moderne program giver et solidt videnskabeligt grundlag træning i de grundlæggende elementer i økonomien med en økonomisk orientering og deres discipliner og applikationer. Studerende erhverve det teoretiske grundlag og færdigheder til at genkende de globale økonomiske kontekst og indlæringsproblemer ved at vælge en passende videnskabelig metode og dens rette anvendelse uafhængigt at løse. Konklusionen er en videnskabelig afhandling.

Kurset er baseret på de nyeste forskningsresultater og moderne læringsmetoder. Ledsager selvstudium fundet hver tredje uge på en lørdag i stedet for klasse forelæsninger.

moduler M01 til virksomheder Matematik M02 grundlæggende i økonomi M03 Law & Economics M04 makroøkonomi og mikroøkonomi M05 Financial Accounting M06 økonomisk statistik M07 Økonomistyring M08 oplysninger økonomi M09 Corporate Governance & Management M10 Anvendt økonomi M11 finansielle markeder M12 Miljøøkonomi Økonomisk Politik og M13 globalisering og international økonomisk M14 Forretning og etik M15 Behavioral Economics M16 Sundhedsøkonomi M17 seminar papir M18 afhandling adgangskrav ... [-]
Schweiz Schweiz Online
Februar 2020
Tysk
Deltid
9 semestre
Online
Læs mere på dansk