Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

50424_BANNER-1-01.jpg

Neumann Business School, er en postgraduate skole anerkendt af den peruvianske stat, der er autoriseret til at operere gennem resolution 400-2012-CONAFU og licenseret af SUNEDU via resolution 163-2018-SUNEDU / CD, efter at have demonstreret overholdelse af Grundlæggende kvalitetsbetingelser.

For tiden er Graduate School reguleret af Universitetsuddannelsens National Superintendence, har overholdt statuttenes tilpasning til den nye Universitetslovens nr. 30220 og har overholdt registreringen af sine myndigheder før SUNEDU.

Mere end infrastruktur

EP Neumann har sit institutionelle hovedkvarter i centrum af byen Tacna - Peru, hvor klasseværelserne er udstyret med den nyeste teknologi, Scape-biblioteket, computerlaboratoriet, administrative kontorer, blandt andet tjenester, der muliggør oprettelsen af et integreret forslag eleverne.

Institutionelle Vision

At blive anerkendt for vores akademiske kvalitet og brugen af avanceret teknologi i udviklingen af internationale programmer

Institutionel mission

Opret et læringsrum til udvikling af færdigheder, der giver værdi for personen og deres organisation.

BANNER-4-01

Institutionelle mål

Træn, specialiserer og perfekt fagfolk, der konkurrerer på jagt efter excellence baseret på etiske principper at de er støttende, lige og demokratiske og at de forpligter sig til vores samfund og respekt for miljøet.

Fremme, formidle og udvikle videnskabelig forskning til lærere og studerende, der søger at forny og øge viden om de tilbudte specialiteter.

Opnå den konstante forbedring af lærere, studerende og kandidater.

Samarbejde med samfundet og dets institutioner i undersøgelsen og løsningen af nationale problemer gennem de aktiviteter, der er deres egen; ved at prioritere overførsel af videnskabelig viden til mindre begunstigede sektorer i samfundet.

Udfør produktionsaktiviteter af varer og tjenester, der bidrager til tilfredsstillelsen af vores lands økonomiske og sociale krav og fremme lærernes og elevernes deltagelse i dem.

Ligeledes kan den udføre alle de handlinger og kontrakter, der er lovlige uden begrænsning, såsom køb og salg af varer og levering af tjenester generelt.

Institutionens principper

Oprettelse og formidling af videnskabelig og teknologisk viden, både til tjeneste for den integrerede udvikling af mennesket.

Søgningen efter egenkapital, bekræftelsen af høje etiske værdier og servicen til samfundet for dens forbedring og udvikling.

Tankefrihed, kritik, udtryk og undervisning.

Den akademiske, økonomiske, normative og administrative autonomi, der sikrer dens forbedring og udvikling.

Målsætninger for kvalitet

Systematiser kontinuerlig forbedring af processer for at sikre effektivitet, effektivitet og kontrol af akademiske og administrative aktiviteter.

Fremme en kultur, der tilskynder til læring og udvikling af menneskelige kompetencer og en bedre udnyttelse af organisationens fysiske ressourcer.

Differentierer det akademiske program med dets effektivitet i at opfylde de forventninger, som de studerende har, hvilket sikrer øget faglig værdi.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Neumann

Neumann Postgraduate School har oprettet Online MBA, der opfylder de krævende standarder for international uddannelse, takket være et rådgivende team bestående af fagfolk ... [+]

Neumann Postgraduate School har oprettet Online MBA, der opfylder de krævende standarder for international uddannelse, takket være et rådgivende team bestående af fagfolk uddannet i de vigtigste universiteter i verden. Det har også samlet de førende talere til udvikling af virtuelle sessioner, som ved deres design og værktøjer giver adgang til den nyeste viden om erhvervslivet.På samme måde giver kandidatuddannelsen i Online Business Administration deltagerne mulighed for at få adgang til akademiske grader fra allierede uddannelsesinstitutioner i Frankrig, Spanien og Chile for at opnå en global vision for erhvervslivet.

Blandt fordelene ved dette akademiske forslag er: Undervisningsteamet, Aulas24-læringsplatformen, klassens transmission og registrering, de internationale ture til Colombia, Spanien eller Frankrig; realiseringen af et forskningsarbejde assisteret af professorer med stor erfaring og adgang til fordelene ved AACSB, AAPBS, CLADEA og EFMD medlemskab... [-]

Peru Tacna
September 2019
Spansk
Fuldtid
2 semestre
Online
Læs mere på dansk

Masters

Neumann

Neumann Business School har etableret kandidatuddannelsen i Online Mining og Environmental Management, der opfylder de krævende standarder for international uddannelse ta ... [+]

Neumann Business School har etableret kandidatuddannelsen i Online Mining og Environmental Management, der opfylder de krævende standarder for international uddannelse takket være et konsulentfirma bestående af fagfolk uddannet i verdens førende universiteter. Det har også samlet de førende talere til udvikling af virtuelle sessioner, som ved deres design og værktøjer giver adgang til den nyeste viden om erhvervslivet.

Blandt fordelene ved dette akademiske forslag er: Undervisningsteamet, Aulas24-læringsplatformen, klassens transmission og registrering, de internationale ture til Colombia, Spanien eller Frankrig; realiseringen af et forskningsarbejde assisteret af professorer med stor erfaring og adgang til fordelene ved AACSB, AAPBS, CLADEA og EFMD medlemskab.... [-]

Peru Tacna
August 2019
Spansk
Fuldtid
2 semestre
Online
Læs mere på dansk
Neumann

Kandidatuddannelsen i Informationsteknologiledelse er blevet struktureret for at give deltagerne master i tre discipliner af stor betydning for moderne organisationer. Fo ... [+]

Kandidatuddannelsen i Informationsteknologiledelse er blevet struktureret for at give deltagerne master i tre discipliner af stor betydning for moderne organisationer. For det første fokuserer det på informationssystemer, deres design, udvikling og kontrol, så de repræsenterer virksomheder, konkurrencemæssige fordele og en høj differentiering med hensyn til konkurrencen; På den anden side er kandidatuddannelserne eksperter i brugen af teknologi, som skal bidrage til at forbedre virksomhedens processer med det formål at forbedre servicen til interne og eksterne kunder, ud over at reducere omkostningerne væsentligt og gange; Endelig er kompetencerne for det tredje udviklet til at skabe en elektronisk handelsplatform, der bringer virksomheden tættere på kunderne og giver dem mulighed for at vælge, vide og beslutte for organisationens ydelser eller produkter.... [-]

Peru Tacna
September 2019
Spansk
Fuldtid
2 semestre
Online
Læs mere på dansk
Neumann

Master i erhvervsret, har til formål at forberede advokater til at møde det dynamiske erhvervsklima og udvikle deres evne til at advare trusler med det formål at beskytte ... [+]

Master i erhvervsret , har til formål at forberede advokater til at møde det dynamiske erhvervsklima og udvikle deres evne til at advare trusler med det formål at beskytte organisationer fra deres konkurrenter, deres forbrugere og enhver anden agent med divergerende interesser. Programmets filosofi er forebyggende, og det udvikler derfor kompetencer til at analysere miljøet og etablere retlige beskyttelsespolitikker. Hvis organisationen er involveret i en konflikt, udvikler deltagerne sine kompetencer til positivt at møde en forligsproces og / eller voldgiftsproces.

Curriculum

* Det internationale seminar om selskabsret er et obligatorisk emne.

International rejse... [-]
Peru Tacna
August 2019
Spansk
Fuldtid
2 semestre
Online
Læs mere på dansk

Neumann Escuela de Negocios

Neumann Business School
Address
Av. Bolognesi 987
Tacna, Tacna, Peru
Hjemmeside
Telefonnummer
+51 52 426114