De bedste universiteter og handelshøjskoler i

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i . Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i . Klik på "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteter i og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: udfylde "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Norge

University College of Southeast Norway

MSc Norge Drammen Porsgrunn Rauland Hønefoss Bø i Telemark Kongsberg Horten January 2019 + 4 mere

Om USN The University College of Southeast Norge (USN) er landets næststørste statsejede professionshøjskole, målt i det samlede antal studerende, og større end flere af Norges universiteter. USN ledes af rektor Petter Aasen. Rektor refererer til USN bestyrelse, der ledes af professor Rune Nilsen. Vi har omkring 18.000 studerende og 1.500 medarbejdere, fordelt på otte campusser: Drammen, Vestfold, Kongsberg, Ringerike, Bø, Notodden, Porsgrunn og Rauland. The… [+] University College of Southeast Norge sigter mod at have en regional fond, og med otte campusser, har vi en stærk og klar tilstedeværelse i et af Norges mest spændende og dynamiske regioner. The University College of Southeast Norge blev etableret den 1. januar 2016, når Buskerud og Vestfold University College fusioneret med Telemark University College. The University College of Southeast Norge er et akkrediteret videregående uddannelsesinstitution. Den kontrollerende myndighed for videregående uddannelsesinstitutioner i Norge er NOKUT (Norsk agentur for kvalitetssikring i uddannelse). Organisation The University College of Southeast-Norge (USN) blev oprettet den 1. januar 2016 som en fusion mellem The University College Buskerud og Vestfold (HBV) og The University College Telemark (HIT). USN har otte campusser fordelt over hele amterne Buskerud, Vestfold og Telemark. [-]