De bedste universiteter og handelshøjskoler i

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i . Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i . Klik på "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteter i og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: udfylde "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i New Zealand

New Zealand Tertiary College

Bachelor Postgraduate Diploma Diploma New Zealand Auckland March 2019

New Zealand Tertiary College (NZTC) har leveret omfattende og professionelle programmer, der gør det muligt for studerende at udmærke sig på deres valgte område i 35 år. Alle vores kvalifikationer er godkendt af New Zealand Qualifications Authority (NZQA), og vi leverer dem ikke kun i hele New Zealand, men i hele verden med NZTC Global.Vi har to campusser i Auckland og Christchurch og et kontor i Indien for at støtte vores NZTC India initiativ .Unikke egenskaberNZTCs unikk… [+] e egenskaber, værdier og principper understøtter alt, hvad vi gør, og giver klare retningslinjer for, hvem vi er som kollegium og det engagement vi tilbyder til vores samfund:NZTC er forpligtet til at gøre det muligt for vores elever at få adgang til fremragende uddannelse, der tilbydes via fleksible teknologiske forbedrede læringsmåder, der understøtter livslang læringVores værdier af Vision, Heart, Competence and Spirit er de centrale kvaliteter, der afspejles i de måder, hvorpå vi underviser, plejer, støtter og lærerVores kvalifikationsbegrebsrammer tilbyder vejledende fokusprincipperVores fokus på den praktiske anvendelse af indholdskendskab, der sikrer, at vores elever er godt rustet til at pleje, lære og undervise og gøre meningsfulde bidrag til vores professionelle sektor og samfund på formelle og uformelle måderVores undervisnings- og læringsaktiviteter er påvirket af vores engagement med forskning og faglige samfund, der vejleder voksenuddannelse og teknologiunderstøttet undervisning og læring i vores udvalgte ekspertiseområder i New Zealand og internationaltVores fællesskabsstøtteprojekter i udlandet, som afspejler delingen af ​​vores universitetsværdier på globalt planMission statementNew Zealand Tertiary College værdsætter folk og er forpligtet til at give eleverne mulighed for at pleje, uddanne og tjene meningsfuldt og effektivt ved at tilbyde omfattende og professionelle programmer. [-]