Læs den officielle beskrivelse

Om UVM

"Forever ansvarlig for, hvad der er dyrket"

Ved UVM tror vi på uddannelse som et transformationsprincip og som menneskers ret til at vokse og udvikle sig gennem det. Vi tror på, at den studerende er opgaveaksen i UVM, og at jo mere fuldstændige hans erfaring på universitetet er, desto mere solid vil hans personlige og faglige kompetencer være, hvorfra han vil deltage i forbedringen af sit samfund og samfundet i Mexico og af verden.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Hvem er vi

UVM er en moderne og innovativ uddannelsesinstitution, der er orienteret mod fremtiden for at uddanne produktive mennesker, der tilføjer samfundsmæssig værdi.

Vores mission

Vi udvider adgangen til global kvalitetsuddannelse til at træne produktive mennesker, der tilføjer samfundsmæssig værdi.

Vores motto

Siden 1960 har UVM været et frugtbart land, hvor ansvarlige fagfolk, der er engageret i bæredygtig udvikling, er uddannet. I hver af dem er universitetets arbejde at så frø, der bærer frugt til fordel for Mexico.

Vores principper

Transformativ magt af uddannelse

Vi tror på uddannelse som et transformerende princip og som menneskers ret til at vokse og udvikle sig gennem det.

Akademisk kvalitet

Vi tror på international akademisk træning og vores evne til at tage den til sektorer med stort potentiale til at udnytte det og gøre det til en faktor for personlig vækst og social mobilitet.

Studenten ved Centeret

Vi tror på, at den studerende er arbejdets akse ved UVM, og at jo mere færdig din erfaring på universitetet er, desto mere solid vil dine personlige og faglige kompetencer være, hvorfra du vil deltage i forbedringen af dit samfund og samfund i Mexico og verden.

inklusion

Vi tror på mangfoldighed og multikulturalisme som væsentlige tegn på samfundet. Derfor er vi overbeviste om, at inkluderende kriterier beriger, diversificerer og åbner muligheder for alle, mens udelukkelser forarmes.

Procesforbedring

Vi tror på permanent forbedring som grundlag for at optimere uddannelsesmæssige og administrative tjenester og deres resultater.

innovation

Vi tror på vores evne til at skabe, designe og implementere innovative modaliteter og scenarier, der giver os mulighed for at udvikle sig på en organisk og integreret måde.

effektivitet

Vi tror på vigtigheden af at opretholde effektivitet og effektivitet i vores processer og tjenester som et kendetegn for vores ledelse.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Vores værdier

Integritet i at handle

Realiser med ærlighed, ærlighed og gennemsigtighed alle vores handlinger.

Service holdning

Bevar stemningen i vores handlinger og samarbejde med andre med varme, engagement, entusiasme og respekt.

Kvalitet af udførelse

Udfør på en upåklagelig og rettidig måde de funktioner, der svarer til os, baseret på excellencekriterier.

social ansvarlighed

At antage med klar samvittighed konsekvenserne af vores handlinger før samfundet.

Opfyldelse af løfter

Konverter vores løfter til forpligtelser og sikre overholdelse.

Vores Shield

109418_ESCUDOAUVM.png

University of the Valley of Mexico er repræsenteret af et skjold, der integrerer sin identitet gennem symboler, der repræsenterer dets oprindelse og historie. Vores skjold er formet af en ørn og en kondor. Øren, symbolet på majestæt, uafhængighed og frihed, repræsenterer det nordlige af kontinentet, mens condor, en afspejling af autonomi, visdom og styrke, repræsenterer Latinamerika. The Shield fælles derefter integrationen af universitetsstuderende af alle de kardinale punkter, der findes i vores universitet, et studiehus. I midten af våbenskjoldet er Mexico-repræsentantens repræsentative emblem, UVM-skolernes vugge, der rammer disse elementer, mottoet, der styrer vores institutionelle filosofi: "For altid ansvarlig for det, der er dyrket", hvor hæld visdom, disciplin, viden og kærlighed til hvad der er sådd og høstet.

Vores Emblem, Lynxen

109419_LINCEAUVM.png

Åndens udødelighed, livets styrke og den ekstreme værdi er karakteristiske træk ved Lynx, en maskot, som symboliserer kvaliteterne hos medlemmerne af universitetssamfundet. Blandt hans vigtigste kvaliteter er hans skarpe sind og hans sagacity. Med bevægelige og koordinerede bevægelser kan Lynx forudse faren med en mulighed og ved, hvordan man skal være førende, idet man fastholder sit faste skridt i retning af målsættet. I kombination med den gyldne tekstur repræsenterer den den mest værdifulde og dyrebare ting, der skiller sig ud for de mennesker, der som medlemmer af UVM har lagt deres mærke på deres universitetsvandring; der har udviklet deres potentiale på en harmonisk og integreret måde, enten i deres rolle som studerende eller kandidater, som lærere eller administrativt personale, fordi de er overbeviste om, at uddannelsesbanen aldrig ender, og i den skal vi altid forbedre dag for dag dag.

UVM Uddannelsesmodel

Vi udvider adgangen til global kvalitetsuddannelse til at træne produktive mennesker, der tilføjer samfundsmæssig værdi.

Hvad betyder det at være UVM?

At være UVM er at have en Uddannelsesmodel af Excellence.

Interpersonelt område

Vi udvikler en effektiv mundtlig og skriftlig kommunikation, både på spansk og engelsk, med en international vision, teamwork, bevidsthed og social ansvarlighed.

Livslang læring

Vores model er baseret på konstant og permanent læring, udvikler en selvkritisk og proaktiv orientering. Derudover vil du udvikle forskningsfærdigheder.

Professionel og social

Du vil udvikle lederskab, iværksætterkapacitet, innovation og kreativitet, anvendelse af viden i praksis med orientering mod resultater, beslutningstagning og problemløsning.

Generelt mål

Generer betingelser, der styrer UVM's uddannelsesarbejde, gennem retningslinjer, der gør det muligt at artikulere dets materielle funktioner for at opnå en integreret udvikling i sine elever med anvendelse af fokus på læring.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidad Del Valle De Mexico

Denne modalitet af Online Degree giver dig viden inden for marketing, salg, reklame og markedsundersøgelser. Du vil have evner til at gennemføre effektive marketingstrate ... [+]

Denne modalitet af Online Degree giver dig viden inden for marketing, salg, reklame og markedsundersøgelser. Du vil have evner til at gennemføre effektive marketingstrategier.

Hvad vil du lære?

Vi fortæller dig vores læseplan

Identificere muligheder og trusler på markedet og planlægge markedsstrategier på den platform.Udvikle reklamekampagner og reklamekampagnerAnalyser og bestem priser.Hvorfor vælge UVM?

Vi tilbyder dig de bedste muligheder, der tænker på dig

Forberedelse af ledelsen

Executive udvikling område, der styrker dine lederskab færdigheder, beslutningstagning, innovation og iværksætteri.

Lær og anvend

Læring fokuseret på at opnå viden, der er umiddelbart anvendelig i dit arbejdsmiljø.... [-]

Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
36 måneder
Online
Læs mere på dansk
Universidad Del Valle De Mexico

Denne Engineering har en akademisk plan, der gør det muligt for den studerende at reagere på forbedringsbehovene hos logistikprocesser fra enhver organisation ved hjælp a ... [+]

Denne Engineering har en akademisk plan, der gør det muligt for den studerende at reagere på forbedringsbehovene hos logistikprocesser fra enhver organisation ved hjælp af avantgarde-værktøjer og -processer.

Hvad vil du lære?

Vi fortæller dig vores læseplan

At administrere, administrere og optimere ressourcer, input og industrielle processer og udvikle undersøgelser af responstid og bevægelser i produktionen af varer og / eller tjenester.At analysere planteproduktionssystemer, der reagerer på strategier for konkurrenceevne, og sikrer kvaliteten af intelligente processer, produkter og faciliteter.Øge produktionssystemernes konkurrenceevne under hensyntagen til fordelingen og transporten af varer.Hvorfor vælge UVM?... [-]
Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
36 måneder
Online
Læs mere på dansk
Universidad Del Valle De Mexico

Denne type online-grad giver dig mulighed for at styre variabler, der påvirker de internationale markeders skiftende retning for at mestre logistik inden for internationa ... [+]

Denne type online-grad giver dig mulighed for at styre variabler, der påvirker de internationale markeders skiftende retning for at mestre logistik inden for international transport. Du kan planlægge, organisere, styre og styre virksomhedernes kommercielle og logistiske område.

Hvad vil du lære?

Vi fortæller dig vores læseplan

Identificere muligheder og trusler på markedet og planlægge markedsstrategier på den platform.Udvikle reklamekampagner og reklamekampagnerAnalyser og bestem priser.Hvorfor vælge UVM?

Vi tilbyder dig de bedste muligheder, der tænker på dig

Forberedelse af ledelsen

Executive udvikling område, der styrker dine lederskab færdigheder, beslutningstagning, innovation og iværksætteri.... [-]

Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
36 måneder
Online
Læs mere på dansk
Universidad Del Valle De Mexico

Denne online akademiske plan giver dig mulighed for at udvikle færdigheder rettet mod ledelse og design af teknologiske projekter baseret på banebrydende platforme, i bet ... [+]

Denne online akademiske plan giver dig mulighed for at udvikle færdigheder rettet mod ledelse og design af teknologiske projekter baseret på banebrydende platforme, i betragtning af tjenester i skyen, Big Data og Mobile Applications.

Hvad vil du lære?

Vi fortæller dig vores læseplan

Anvendelsen af metoder, teknikker og edb-værktøjer til analyse af situationer og miljøer til løsning af problemer og / eller beslutninger.Forvaltning af opgørelsessystemer baseret på fastlæggelse af en optimal model for produktionskrav i henhold til markedets adfærd.Evaluering og anvendelse af fysiske og trådløse midler til overførsel af data i overensstemmelse med de etablerede kravHvorfor vælge UVM?... [-]
Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
4 - 5 år
Online
Læs mere på dansk
Universidad Del Valle De Mexico

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan d ... [+]

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan de estudios se enfoca en la capacidad emprendedora y de innovación de la organización para competir en un ambiente global.

¿Qué aprenderás?

Te contamos nuestro plan de estudios

El dominio de técnicas administrativas y de tecnologías de la información y comunicación para alcanzar tus metas. A identificar nichos de mercado que garanticen ventajas competitivas para la organización, en un entorno nacional e internacional. A diseñar estructuras de trabajo que respondan a las necesidades y demandas de la organización donde te desempeñas. ¿Por qué elegir UVM? ... [-]
Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Fuldtid
Deltid
36 måneder
Online
Læs mere på dansk

Masters

Universidad Del Valle De Mexico

Lær at bruge effektive værktøjer, processer og metoder til løbende at forbedre organisationens kvalitetsprocesser. ... [+]

Lær at bruge effektive værktøjer, processer og metoder til løbende at forbedre organisationens kvalitetsprocesser.

Hvad vil du lære?

Vi fortæller dig vores læseplan

Udvikle, kontrollere og evaluere kvalitetssystemer til forbedring af produktiviteten i organisationer.Design og udvikle strategiske planer af total kvalitet.Anvend IT for at forbedre de samlede kvalitetsprocesser i enhver organisation.Hvorfor vælge UVM?

fortrop

Programmet opdateres løbende, alt efter trends i ledelse og kvalitetsstyring.

Innovativ orientering

Fokuseret på kvalitet og fokusering på kundens behov.

Færdighedsudvikling

Avantgarde-indhold, der indeholder nationale og internationale tendenser med henblik på udvikling af kompetencer.... [-]

Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Universidad Del Valle De Mexico

Denne online mastergrads giver dig mulighed for at mestre de begreber og metoder i kompetence tilgangen, at formulere og anvende undervisnings- og læringsstrategier for a ... [+]

Denne online mastergrads giver dig mulighed for at mestre de begreber og metoder i kompetence tilgangen, at formulere og anvende undervisnings- og læringsstrategier for akademiske programmer.

Hvad vil du lære?

Vi fortæller dig vores læseplan

Design, diagnosticere, administrere, drive, evaluere og forny uddannelsesprogrammer baseret på kompetencebaseret uddannelse.Anvend læringsstrategier.Opdater din viden om de faglige færdigheder, der kræves i tekniske eller administrative aktiviteter.Hvorfor vælge UVM?

specialisering

Kursprogrammet er organiseret i fire niveauer for den progressive specialisering inden for kompetencebaseret uddannelse.

fortrop

Formidles med offentlige politikker med hensyn til uddannelse af kompetencer, som fastlagt af de forskellige uddannelsesreformer.... [-]

Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Universidad Del Valle De Mexico

Denne MBA giver dig mulighed for at erhverve viden og ledelsesfærdigheder til strategisk at styre organisationer og skabe værdi i virksomheden i et tværfagligt erhvervskl ... [+]

Denne MBA giver dig mulighed for at erhverve viden og ledelsesfærdigheder til strategisk at styre organisationer og skabe værdi i virksomheden i et tværfagligt erhvervsklima og stadig mere globaliserede markeder.

Hvad vil du lære?At udvikle en omfattende og global vision af virksomheden og dets miljø.Du erhverver den viden, du har brug for at fokusere, forstå og beherske virksomhedens væsentlige funktioner.Du erhverver den viden, du har brug for at fokusere, forstå og beherske virksomhedens væsentlige funktioner.Hvorfor vælge UVM?

Specialmester

Du kan opnå din kandidatgrad og en specialitet, der studerer et enkelt program.

Curriculum

Med emner der understreger den samlede forståelse af virksomheden og dets miljø.... [-]

Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
3 semestre
Online
Læs mere på dansk

Postgraduate Diploma

Universidad Del Valle De Mexico

Denne specialitet giver dig en global tilgang til forretninger inden for gæstfrihed og turisme, fokuseret på kundeservice samt i kommercialisering af turistmål og produkt ... [+]

Denne specialitet giver dig en global tilgang til forretninger inden for gæstfrihed og turisme, fokuseret på kundeservice samt i kommercialisering af turistmål og produkter.

Hvad vil du lære?

Vi fortæller dig vores læseplan

At definere parametrene for en bedre administration af gæstfrihedsbranchen.Kendskab til marketing og marketing strategier til at offentliggøre turisme produkter.Design af kommercielle strategier for møder turisme.Hvorfor vælge UVM?

Mulighed for flere kandidater

Business fokus

Programmet fokuserer på kommercialisering af turistmål og produkter.

specialisering

I turismemøder og turisme tendenser fokuseret på skabelsen af nye oplevelser i forbrugeren.... [-]

Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Universidad Del Valle De Mexico

Denne speciale giver dig teoretisk og praktisk viden samt værktøjer med fokus på økonomisk styring og effektiv styring af organisationens ressourcer. ... [+]

Denne speciale giver dig teoretisk og praktisk viden samt værktøjer med fokus på økonomisk styring og effektiv styring af organisationens ressourcer.

Hvad vil du lære?

Vi fortæller dig vores læseplan

Omfattende viden om virksomheden og dets økonomiske miljø.Anvend en global forretningsmæssig tilgang fra det økonomiske synspunkt.At implementere og mestre teknikker til økonomisk analyse og finansieringsstrategier.Hvorfor vælge UVM?

fleksibilitet

Fleksibel læseplanlægning og banebrydende indhold.

Internationalt indhold

Adgang til WOBI-UVM portalen med de mest relevante indhold af den globale ledelse.

Mulighed for flere kandidater

Er dette kandidatprogram for dig?... [-]
Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk

Universidad UVM - Cambia el plan pero no tu meta