Universidad Del Valle De Mexico

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om UVM

"Forever ansvarlig for, hvad der er dyrket"

Ved UVM tror vi på uddannelse som et transformationsprincip og som menneskers ret til at vokse og udvikle sig gennem det. Vi tror på, at den studerende er opgaveaksen i UVM, og at jo mere fuldstændige hans erfaring på universitetet er, desto mere solid vil hans personlige og faglige kompetencer være, hvorfra han vil deltage i forbedringen af sit samfund og samfundet i Mexico og af verden.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Hvem er vi

UVM er en moderne og innovativ uddannelsesinstitution, der er orienteret mod fremtiden for at uddanne produktive mennesker, der tilføjer samfundsmæssig værdi.

Vores mission

Vi udvider adgangen til global kvalitetsuddannelse til at træne produktive mennesker, der tilføjer samfundsmæssig værdi.

Vores motto

Siden 1960 har UVM været et frugtbart land, hvor ansvarlige fagfolk, der er engageret i bæredygtig udvikling, er uddannet. I hver af dem er universitetets arbejde at så frø, der bærer frugt til fordel for Mexico.

Vores principper

Transformativ magt af uddannelse

Vi tror på uddannelse som et transformerende princip og som menneskers ret til at vokse og udvikle sig gennem det.

Akademisk kvalitet

Vi tror på international akademisk træning og vores evne til at tage den til sektorer med stort potentiale til at udnytte det og gøre det til en faktor for personlig vækst og social mobilitet.

Studenten ved Centeret

Vi tror på, at den studerende er arbejdets akse ved UVM, og at jo mere færdig din erfaring på universitetet er, desto mere solid vil dine personlige og faglige kompetencer være, hvorfra du vil deltage i forbedringen af dit samfund og samfund i Mexico og verden.

inklusion

Vi tror på mangfoldighed og multikulturalisme som væsentlige tegn på samfundet. Derfor er vi overbeviste om, at inkluderende kriterier beriger, diversificerer og åbner muligheder for alle, mens udelukkelser forarmes.

Procesforbedring

Vi tror på permanent forbedring som grundlag for at optimere uddannelsesmæssige og administrative tjenester og deres resultater.

innovation

Vi tror på vores evne til at skabe, designe og implementere innovative modaliteter og scenarier, der giver os mulighed for at udvikle sig på en organisk og integreret måde.

effektivitet

Vi tror på vigtigheden af at opretholde effektivitet og effektivitet i vores processer og tjenester som et kendetegn for vores ledelse.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Vores værdier

Integritet i at handle

Realiser med ærlighed, ærlighed og gennemsigtighed alle vores handlinger.

Service holdning

Bevar stemningen i vores handlinger og samarbejde med andre med varme, engagement, entusiasme og respekt.

Kvalitet af udførelse

Udfør på en upåklagelig og rettidig måde de funktioner, der svarer til os, baseret på excellencekriterier.

social ansvarlighed

At antage med klar samvittighed konsekvenserne af vores handlinger før samfundet.

Opfyldelse af løfter

Konverter vores løfter til forpligtelser og sikre overholdelse.

Vores Shield

109418_ESCUDOAUVM.png

University of the Valley of Mexico er repræsenteret af et skjold, der integrerer sin identitet gennem symboler, der repræsenterer dets oprindelse og historie. Vores skjold er formet af en ørn og en kondor. Øren, symbolet på majestæt, uafhængighed og frihed, repræsenterer det nordlige af kontinentet, mens condor, en afspejling af autonomi, visdom og styrke, repræsenterer Latinamerika. The Shield fælles derefter integrationen af universitetsstuderende af alle de kardinale punkter, der findes i vores universitet, et studiehus. I midten af våbenskjoldet er Mexico-repræsentantens repræsentative emblem, UVM-skolernes vugge, der rammer disse elementer, mottoet, der styrer vores institutionelle filosofi: "For altid ansvarlig for det, der er dyrket", hvor hæld visdom, disciplin, viden og kærlighed til hvad der er sådd og høstet.

Vores Emblem, Lynxen

109419_LINCEAUVM.png

Åndens udødelighed, livets styrke og den ekstreme værdi er karakteristiske træk ved Lynx, en maskot, som symboliserer kvaliteterne hos medlemmerne af universitetssamfundet. Blandt hans vigtigste kvaliteter er hans skarpe sind og hans sagacity. Med bevægelige og koordinerede bevægelser kan Lynx forudse faren med en mulighed og ved, hvordan man skal være førende, idet man fastholder sit faste skridt i retning af målsættet. I kombination med den gyldne tekstur repræsenterer den den mest værdifulde og dyrebare ting, der skiller sig ud for de mennesker, der som medlemmer af UVM har lagt deres mærke på deres universitetsvandring; der har udviklet deres potentiale på en harmonisk og integreret måde, enten i deres rolle som studerende eller kandidater, som lærere eller administrativt personale, fordi de er overbeviste om, at uddannelsesbanen aldrig ender, og i den skal vi altid forbedre dag for dag dag.

UVM Uddannelsesmodel

Vi udvider adgangen til global kvalitetsuddannelse til at træne produktive mennesker, der tilføjer samfundsmæssig værdi.

Hvad betyder det at være UVM?

At være UVM er at have en Uddannelsesmodel af Excellence.

Interpersonelt område

Vi udvikler en effektiv mundtlig og skriftlig kommunikation, både på spansk og engelsk, med en international vision, teamwork, bevidsthed og social ansvarlighed.

Livslang læring

Vores model er baseret på konstant og permanent læring, udvikler en selvkritisk og proaktiv orientering. Derudover vil du udvikle forskningsfærdigheder.

Professionel og social

Du vil udvikle lederskab, iværksætterkapacitet, innovation og kreativitet, anvendelse af viden i praksis med orientering mod resultater, beslutningstagning og problemløsning.

Generelt mål

Generer betingelser, der styrer UVM's uddannelsesarbejde, gennem retningslinjer, der gør det muligt at artikulere dets materielle funktioner for at opnå en integreret udvikling i sine elever med anvendelse af fokus på læring.

Placeringer

Mexico City

Address
Av. Observatorio #400,
16 de Septiembre,
Delegación Miguel Hidalgo,
Ciudad de México, CP 11810

Mexico City, Mexico City, Mexico

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig