Advenio eAcademy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Marsaxlokk village harbor of Malta, illuminated by sunset light

Om Advenio eAcademy

Advenio eAcademy blev grundlagt i 2013 og er en højere uddannelsesinstitution (HEI) baseret på Malta, (NCFHE Licencenummer: 2013-FHI-0006), der tager højde for en international kundekreds for kræsne pædagogiske udbydere og elever.

Advenio eAcademy er en Higher Education Institution (HEI) baseret på Malta, (NCFHE Licencenummer: 2013-FHI-0006), der tager højde for en international kundekreds for kræsne pædagogiske udbydere og elever. Det giver mulighed for deltagende uddannelsesinstitutioner og træningsorganisationer at bevæge sig ud over de fysiske lokaler. Det giver dem mulighed for at omfavne en virtuel campus, der giver mulighed for udvikling og implementering af state-of-the-art uddannelses- og uddannelsesprogrammer, som virkelig giver værdi for eleverne.

Advenio eAcademy er den første organisation i Malta, licenseret af NCFHE, hvis tjenester er baseret på online læring. Den anvendte e-learning platform er den prisbelønnede EBLearn-løsning, der er udviklet og vedligeholdt af E-Business Systems, webløsningsarmen for AllSecure Ltd. EBLearn tilbyder ressourcebiblioteker, audiovisuelle og videopræsentationer, forum- og wiki-muligheder og integrerer video konferencefaciliteter til at tillade en-til-en eller en til mange coaching- eller tutorialssessioner.

Valletta, Malta - The traditional houses and walls of Valletta, the capital city of Malta on an early summer morning before sunrise with clear blue sky

Placeringer

Malta Online

Address
Malta Online, Malta

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig