De bedste universiteter og handelshøjskoler i

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i . Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i . Klik på "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteter i og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: udfylde "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Malta

Advenio eAcademy

Masters Kursus Malta Malta Online September 2018

Om Advenio eAcademyAdvenio eAcademy blev grundlagt i 2013 og er en højere uddannelsesinstitution (HEI) baseret på Malta, (NCFHE Licencenummer: 2013-FHI-0006), der tager højde for en international kundekreds for kræsne pædagogiske udbydere og elever.Advenio eAcademy er en Higher Education Institution (HEI) baseret på Malta, (NCFHE Licencenummer: 2013-FHI-0006), der tager højde for en international kundekreds for kræsne pædagogiske udbydere og elever. Det giver mulighed for delt… [+] agende uddannelsesinstitutioner og træningsorganisationer at bevæge sig ud over de fysiske lokaler. Det giver dem mulighed for at omfavne en virtuel campus, der giver mulighed for udvikling og implementering af state-of-the-art uddannelses- og uddannelsesprogrammer, som virkelig giver værdi for eleverne.Advenio eAcademy er den første organisation i Malta, licenseret af NCFHE, hvis tjenester er baseret på online læring. Den anvendte e-learning platform er den prisbelønnede EBLearn-løsning, der er udviklet og vedligeholdt af E-Business Systems, webløsningsarmen for AllSecure Ltd. EBLearn tilbyder ressourcebiblioteker, audiovisuelle og videopræsentationer, forum- og wiki-muligheder og integrerer video konferencefaciliteter til at tillade en-til-en eller en til mange coaching- eller tutorialssessioner. [-]