Læs den officielle beskrivelse

Det International Telematic University UNINETTUNO er den eneste italienske fjernundervisning Universitet med succes vurderet af ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), det italienske ministerium for kvalitet i videregående uddannelser. UNINETTUNIO er etableret ved dekret af 15. april 2005 fra det italienske ministerium for uddannelse, universitet og forskning, og har akademiske titler, der har en juridisk værdi overalt i verden for bachelor-og postgraduate universitetsstudier. UNINETTUNO følger anbefalingerne fra Bolognaprocessen og leverer universitetspoint under standard ECTS - European Credits Transfer System.

UNINETTUNO er en af verdens førende fjernundervisninguniversiteter og har for nylig vundet flere internationale priser for ekspertisen i e-learning-platformen fra The European Association of Distance Education Universities (EADTU). IELA-prisen for bedste e-learning portal er blevet leveret til UNINETTUNO baseret på hans forskning, viden og udvikling inden for fjernundervisning. Medlem af bestyrelsen for EADTU - Den Europæiske Sammenslutning af Fjernundervisning Universiteter, ICDE-repræsentant - Det Internationale Råd for Fjernundervisning i Sydeuropa og Middelhavet, anerkendt af UNESCO blandt universiteterne, der handler for at nå SDG 2030 målene fra De Forenede Nationer (https: //goo.gl/jmiif7), og opført som medlem af UNESCO's Association IAU - International Association of Universities.

UNINETTUNO har 6 afdelinger, 25 graders kurser og over 163 eksamenscentre over hele verden. I dag har UNINETTUNO mere end 16.000 studerende fra 160 lande, er ejeren af en satellitflersproget tv-kanal fri på luft og en platform for læring og undervisning på afstand tilgængelig online på 5 sprog (arabisk, italiensk, engelsk, græsk, fransk).

Under hensyntagen til et stærkt partnerskab med traditionelle universiteter er professorer fra UNINETTUNO valgt blandt de bedste professorer fra traditionelle universitetspartnere.

UNINETTUNO leverer høje standarder for undervisning i et digitalt miljø takket være en unik model for læring og undervisning på afstand gennem ny teknologi og en unik platform, der opmuntrer og opretholder præstation sammen med personlig udvikling. På UNINETTUNO kan eleverne følge programmerne og få gyldige studie titler og universiteter kreditter overalt uden begrænsning af tid og rum, et universitet uden grænser (https://goo.gl/gie8e1).

Hvordan man studerer

De internetbaserede træningsaktiviteter foregår i et webbaseret makroområde, der kaldes Didactic Cyberspace. I det didaktiske cyberspace finder træningsprocessen sted, og adgangen er diversificeret gennem brugerdefineret login og adgangskode baseret på aktørernes rolle i uddannelsesbanen: professorer, vejleder og studerende. Lektioner og online on-demand-aktiviteter er tilgængelige 24 timer i døgnet sammen med virtuelle virtuelle klasseværelser og indspillede virtuelle klasseværelser (https://goo.gl/jY26qD).

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Arabic

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

International Telematic University UNINETTUNO

Bacheloruddannelsen tager sigte på at uddanne fagfolk, der kan deltage i analyse, design, implementering og systemledelse inden for computervidenskab, automation og ledel ... [+]

Bacheloruddannelsen tager sigte på at uddanne fagfolk, der kan deltage i analyse, design, implementering og systemledelse inden for computervidenskab, automation og ledelsesingeniør.

Programmet sigter mod at levere en bred vifte af metodologiske og tekniske færdigheder inden for informationsteknologi for at skabe fagfolk med høj grad af fleksibilitet og tilpasning til markedets krav. Det giver også et solidt forberedende arbejde inden for matematik og fysik, hvorved de værktøjer og videnskabelige metoder, der kræves til at inddrage tekniske problemer på en stringent måde, stilles til rådighed.

Målene med kurset er derfor: på den ene side at tilvejebringe et solidt, generelt videnskabeligt og metodisk forberedende arbejde og på den anden side at skabe en højt specialiseret faglig. Af denne grund er generelle videnskabelige og ingeniørmæssige metoder nærmere beskrevet (med henblik på at udvikle metodologiske færdigheder i analyse, modellering og formulering af komplekse ingeniørproblemer), mens mere teknisk avancerede kurser tilbydes for at færdiggøre elevens kompetencepræsentationsmetoder, tekniske løsninger og anvendelse i specifikke sektorer.... [-]

Italien Rom
Åben tilmelding
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
3 år
Online
Læs mere på dansk
International Telematic University UNINETTUNO

Programmet udstyrer eleverne med færdigheder og selvtillid til effektivt at styre og tilpasse sig en bred vifte af konkurrencedygtige og konstant skiftende forretningsmil ... [+]

Programmet udstyrer eleverne med færdigheder og selvtillid til effektivt at styre og tilpasse sig en bred vifte af konkurrencedygtige og konstant skiftende forretningsmiljøer på den internationale arena.

Bachelor i økonomi og business management er opdelt i to hovedstier:

Erhvervsadministration: En international styringsvej på engelskFinancial Management: En international vej rettet mod virksomhedsledelse med særligt fokus på finansielle spørgsmål på engelsk.

Business Management Pathway giver eleverne:

1) at udvikle færdigheder i forbindelse med forretningsadministration og ledelse... [-]

Italien Rom
Åben tilmelding
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
3 år
Online
Læs mere på dansk