International Telematic University UNINETTUNO

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det International Telematic University UNINETTUNO er den eneste italienske fjernundervisning Universitet med succes vurderet af ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), det italienske ministerium for kvalitet i videregående uddannelser. UNINETTUNIO er etableret ved dekret af 15. april 2005 fra det italienske ministerium for uddannelse, universitet og forskning, og har akademiske titler, der har en juridisk værdi overalt i verden for bachelor-og postgraduate universitetsstudier. UNINETTUNO følger anbefalingerne fra Bolognaprocessen og leverer universitetspoint under standard ECTS - European Credits Transfer System.

UNINETTUNO er ​​en af ​​verdens førende fjernundervisninguniversiteter og har for nylig vundet adskillige internationale priser for ekspertisen i e-learning-platformen fra European Association of Distance Education Universities (EADTU). IELA-prisen for bedste e-learning portal er blevet leveret til UNINETTUNO baseret på hans forskning, viden og udvikling inden for fjernundervisning. Medlem af bestyrelsen for EADTU - Den Europæiske Sammenslutning af Fjernundervisning Universiteter, ICDE-repræsentant - Det Internationale Råd for Fjernundervisning i Sydøsteuropa og Middelhavet, anerkendt af UNESCO blandt universiteterne, der handler for at nå SDG 2030 målene fra De Forenede Nationer (https: //goo.gl/jmiif7) og opført som medlem af UNESCOs Association IAU - International Association of Universities.

UNINETTUNO har 6 afdelinger, 25 graders kurser og over 163 eksamenscentre over hele verden. I dag har UNINETTUNO mere end 16.000 studerende fra 160 lande, ejer af en satellitflersproget tv-kanal fri i luften og en platform for læring og undervisning efter afstand tilgængelig online på 5 sprog (arabisk, italiensk, engelsk, græsk, fransk).

Under hensyntagen til et stærkt partnerskab med traditionelle universiteter er professorer fra UNINETTUNO valgt blandt de bedste professorer fra traditionelle universitetspartnere.

UNINETTUNO leverer høje standarder for undervisning i et digitalt miljø takket være en unik model for læring og undervisning på afstand gennem ny teknologi og en unik platform, der opmuntrer og opretholder præstation sammen med personlig udvikling. På UNINETTUNO kan eleverne følge programmerne og få en gyldig studie titel og universiteter kreditter overalt uden tidsbegrænsning og begrænsning, et universitet uden grænser (https://goo.gl/gie8e1).

Hvordan man studerer

De internetbaserede træningsaktiviteter foregår i et webbaseret makroområde, der kaldes Didactic Cyberspace. I det didaktiske cyberspace finder træningsprocessen sted, og adgangen er diversificeret gennem brugerdefineret login og adgangskode baseret på aktørernes rolle i uddannelsesbanen: professorer, vejleder og studerende. Lektioner og online on-demand aktiviteter er tilgængelige 24 timer i døgnet sammen med live streamingvirtual klasseværelser og recordingvirtual klasseværelser (https://goo.gl/jY26qD).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Arabic

Se Online MBA » Se Online Bachelor » Se Online Masters » Se DBA » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor i computerteknik

Online Fuldtid 3 år Åben tilmelding Italien Rome

Bacheloruddannelsen tager sigte på at uddanne fagfolk, der kan deltage i analyse, design, implementering og systemledelse inden for computervidenskab, automation og ledelsesingeniør. [+]

Bacheloruddannelsen tager sigte på at uddanne fagfolk, der kan deltage i analyse, design, implementering og systemledelse inden for computervidenskab, automation og ledelsesingeniør.

Programmet sigter mod at levere en bred vifte af metodologiske og tekniske færdigheder inden for informationsteknologi for at skabe fagfolk med høj grad af fleksibilitet og tilpasning til markedets krav. Det giver også et solidt forberedende arbejde inden for matematik og fysik, hvorved de værktøjer og videnskabelige metoder, der kræves til at inddrage tekniske problemer på en stringent måde, stilles til rådighed.

Målene med kurset er derfor: på den ene side at tilvejebringe et solidt, generelt videnskabeligt og metodisk forberedende arbejde og på den anden side at skabe en højt specialiseret faglig. Af denne grund er generelle videnskabelige og ingeniørmæssige metoder nærmere beskrevet (med henblik på at udvikle metodologiske færdigheder i analyse, modellering og formulering af komplekse ingeniørproblemer), mens mere teknisk avancerede kurser tilbydes for at færdiggøre elevens kompetencepræsentationsmetoder, tekniske løsninger og anvendelse i specifikke sektorer.... [-]


Bachelor i økonomi og business management

Online Fuldtid 3 år Åben tilmelding Italien Rome

Programmet udstyrer eleverne med færdigheder og selvtillid til effektivt at styre og tilpasse sig en bred vifte af konkurrencedygtige og konstant skiftende forretningsmiljøer på den internationale arena. [+]

Programmet udstyrer eleverne med færdigheder og selvtillid til effektivt at styre og tilpasse sig en bred vifte af konkurrencedygtige og konstant skiftende forretningsmiljøer på den internationale arena.

Bachelor i økonomi og business management er opdelt i to hovedstier:

Erhvervsadministration: En international styringsvej på engelskFinancial Management: En international vej rettet mod virksomhedsledelse med særligt fokus på finansielle spørgsmål på engelsk.

Business Management Pathway giver eleverne:

1) at udvikle færdigheder i forbindelse med forretningsadministration og ledelse... [-]


MBA

MBA - Master i Maritime og Shipping Management

Online Fuldtid 18 måneder January 2019 Italien Rome

Den MBA i Maritime og Shipping Management, er designet af International Telematic University UNINETTUNO for at give den nødvendige viden og ekspertise til maritime ledere og ledere af shipping sektoren. MBA er et fjernundervisningsprogram, der undervises FULL ONLINE og på engelsk i den prisbelønnede Uninettunos universitets e-learning platform. Masterprogrammet har en løbetid på 18 måneder svarende til 90 ECTS. Undervisningsgebyrer for hele programmet er 4000 euro. Det har en fleksibel og selvfacet modulær metode, der også giver elever mulighed for at forfølge deres professionelle aktiviteter samtidig. MBA fokuserer på levering af en tværfaglig, kritisk analytisk og praksisbaseret tilgang til de vigtigste udfordringer og problemer i shipping management, planlægning og politik, der står over for administratorer af maritime og maritime relaterede tjenester. Programmet er velegnet til alle maritime fagfolk, planlæggere, senior og mid-level shipping ledere, der arbejder med eller har ansvaret for forvaltningen af ​​maritime organisationer og shippingindustrien. [+]

Introduktion

Den MBA i Maritime og Shipping Management er designet af International Telematic University UNINETTUNO for at give den nødvendige viden og ekspertise til ledende og ledende inden for shipping og maritime sektor. Der lægges vægt på shipping og maritim ledelse i en international og lokal ramme, og programmet trækker på en voksende krop af viden og bevis for at muliggøre sammenligninger i forskellige lande og systemer.

Programmet fokuserer primært på uddannelse inden for shipping, business, management og maritim videnskab og teknologi, for at opbygge shippingindustriens ekspertise, forskning og udvikling.

Maritime Studies programmet fører til tildeling af MBA i Maritime og Shipping Management grad. En praktikplads inden for søfartssektoren samt feltbesøg supplerer læringserfaringen.... [-]


Masters

Master i vandbevidsthed, bevidsthedskendskab og ledelse

Online Fuldtid 1 år Åben tilmelding Italien Rome

Masteruddannelsen i "Vandbevidsthed, Bevidsthed, Viden og Ledelse" blev født for at tilbyde en holistisk træning på højt niveau om vand og vandressourcer med fokus på udvikling af en robust vandkultur og baseret på to hovedaspekter, der er repræsenteret af bevidstheden og udbredt og inklusiv tilgang til vand som hovedkilde til livet. [+]

Masteruddannelsen i "Vandbevidsthed, Bevidsthed, Viden og Ledelse" blev født for at tilbyde en holistisk træning på højt niveau om vand og vandressourcer med fokus på udvikling af en robust vandkultur og baseret på to hovedaspekter, der er repræsenteret af bevidstheden og udbredt og inklusiv tilgang til vand som hovedkilde til livet.

Gennem videolessons og live streaming klasseværelser med professorer valgt blandt sektorens bedste ekspert tilbyder Master's Course en uddannelse fokuseret på globale værdier og viden, selvom der er lokal vertikalisering og applikationer.

Det supplerende bidrag fra forretningsmænd, ledere, embedsmænd, diplomater og lærde er nyttigt at dele de ledelsesmæssige erfaringer, som er funktionelle til det nødvendige samspil mellem teoretisk læring og praktiske anvendelser, der letter og forbedrer også oprettelsen af ​​et netværk af verdensomspændende menneskelige og sociale relationer.... [-]


Kontakt
Sociale medier