ILERNA Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ILERNA Online Italien

Officielle online uddannelseskvalifikationer i Spanien. Genkendelige sundhedsfaglige erhverv i Italien.

Undersøg i nummer 1 online professionelt træningscenter i Spanien og få kvalifikationen til at praktisere sundhedsfaget på spansk område. Når du har opnået din kvalifikation, kan du anmode om anerkendelse af din professionelle kvalifikation i Italien. I korte tider, på italiensk, eksternt og uden behov for at gå til hovedkvarteret i Spanien. Gratis adgang!

  • Officielle spanske kvalifikationer online. Genkendelige sundhedsfaglige erhverv i Italien.
  • Undersøg på afstand med didaktisk materiale skrevet på italiensk.
  • Du kan tage prøverne i Italien. Uden at skulle til Spanien.

Helt på italiensk

Du behøver ikke at rejse til Spanien eller lære spansk, du vil studere online med det didaktiske materiale fuldstændigt skrevet på italiensk, og de få præsidentlektioner finder sted i Milano.

Naturligvis tager du eksamener på det italienske kontor og på italiensk. Med dit samtykke vil vi personligt behandle anmodningen om anerkendelse af denne professionelle kvalifikation i Italien. Du behøver kun at spørge! For yderligere afklaring, tøv ikke med at kontakte os.

work flow

Undersøg Online i ILERNA

Modulær inskription

Med udtrykket modulær menes vi et kursus lavet i moduler. For hvert semester tilbyder ILERNA Online alle de faglige moduler, der er planlagt i en bestemt træningscyklus, det er du, der vælger den, du vil studere i løbet af semesteret, alt efter dine behov. Uden grænser og forpligtelser, der skal overholdes. Med andre ord, med det formål at lette læring, er valg af fag kun op til den studerende, baseret på hans forventninger, hans studierytmer og frem for alt på grundlag af hans behov. Det vigtige er, at alle moduler, som eksamen skal aflægges i slutningen af semesteret, købes, inden selve semesteret begynder.

Ved afslutningen af hvert semester er det faktisk muligt at tage eksamenerne vedrørende de valgte moduler. Når prøven for hvert modul er bestået, bevares det endelige karakter for evigt. Titlen tandpleje opnås efter at have bestået alle prøver, der vedrører kurset.

Virtuel campus

ILERNA Online virtuel campus fungerer som et socialt netværk, hvor du som studerende har mulighed for at oprette din profil, styre opslagstavlen og interagere med professorer og medstuderende. Desuden vil du gennem campus kunne få adgang til undervisningsmaterialet og de forskellige træningsøvelser.

Deltag i grupper, fora og debatter ... og gå ikke glip af videovejledningerne! Undersøg med ILERNA Online hvornår og hvor du vil!

137545_pexels-photo-3769021.jpeg

Referencens professionelle træningscenter i Spanien

ILERNA Online blev født fra ILERNAs præsidensuddannelsescenter med over 50 års erfaring i undervisningssektoren, der arbejder med kompetence og professionalisme inden for fjernundervisning. Det er et officielt og førende professionelt træningscenter i Spanien.

Nº1 i Spanien!

ILERNA Online er i øjeblikket det førende officielle online træningscenter i Spanien. Dens kurser er blandt de mest efterspurgte, og træner mere end 3.500 studerende hvert år og kan prale af det bredeste uddannelsestilbud med over 13 faglige kurser.

Når de har afsluttet deres studier med ILERNA Online , får de studerende en officiel kvalifikation, som giver dem mulighed for at gennemføre deres professionelle praksis i Spanien. Med andre ord vil den studerende være i stand til at arbejde som tandpleje i Spanien. Den erhvervede erhvervsmæssige kvalifikation kan genkendes fuldt ud i Italien, vores studerende har derfor ret til at udøve tandhygienists gratis erhverv, som om de havde en tre-årig grad.

For at lette denne uddannelse har vi besluttet at åbne et nyt center, ILERNA Online Italia, med base i Milano. Undersøg eksternt og få den officielle spanske kvalifikation, der giver dig mulighed for at arbejde i Italien efter anerkendelse af din professionelle kvalifikation. Gratis adgang!

Helt på italiensk

Du behøver ikke at rejse til Spanien eller lære spansk, du vil studere online med det didaktiske materiale fuldstændigt skrevet på italiensk, og de få præsidentlektioner finder sted i Milano.

Naturligvis tager du eksamener på det italienske kontor og på italiensk. Med dit samtykke vil vi personligt behandle anmodningen om anerkendelse af denne professionelle kvalifikation i Italien. Du behøver kun at spørge! For yderligere afklaring, tøv ikke med at kontakte os.

There is no substitute for hard work. ― Thomas A. Edison

Officielle uddannelsesmæssige kvalifikationer

ILERNA Online er et officielt center, anerkendt og autoriseret af det spanske undervisningsministerium. Alle ILERNA Online kurser er 100% officielle og gælder for udførelsen af professionelle funktioner.

Nu i Italien!

ILERNA Online debuterer endelig i Italien med base i Milano med det formål at give italienske borgere tilstrækkelig hjælp til deres uddannelsestilbud. Den opmærksomhed, der lægges på de studerende, finder udelukkende sted på italiensk, såvel som undervisningsmaterialet, øvelser, eksamener og præsidenttimer vil foregå udelukkende på italiensk.

Når først den kvalificerede titel er opnået, til de interesserede, ILERNA Online sin hjælp til at udføre al den juridiske og bureaukratiske praksis vedrørende anerkendelse af kvalifikationen til udenlandske studier, baseret på bestemmelserne i det europæiske direktiv 2005/36 / EF .

Placeringer

Milano

Address
Viale Sondrio,3
20124 Milano, Lombardiet, Italien

Programmer

Denne skole tilbyder også: