Trinity College Dublin Online Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Gennem online-undervisning, kan Trinity College Dublin nu nå de bedste studerende rundt om i verden, give adgang og fleksibilitet til akademisk ekspertise, og fremme en transformativ elev oplevelse.

Med sit ry for at levere verdensklasse uddannelse, kan Trinity College Dublin nu sætte et større antal studerende nå deres potentiale i deres foretrukne område.

For mere end 400 år, til den forpligtelse giver en overlegen uddannelse har set Trinity College Dublin få en velfortjent ry som en af ​​verdens bedste universiteter, og som Irlands top universitet.

I 2014, Trinity College første online kursus, Postgraduate Diploma i Anvendt Samfundsfag, blev lanceret, og disse 37 studerende dimitterede i efteråret 2015. Trinity College også med succes lanceret sin første frie Massive Open Online Course (Mooc) det år, der huskede irske Lives i krig og revolution og havde over 12.000 studerende deltager. Siden da har mere end 46.000 elever over hele verden været en del af postgraduate og gratis online-undervisning ved Trinity College Dublin.

Trinity online-studerende studere kurser, der er blevet skabt af Trinity verdensklasse akademikere og forstærket af online-læring specialister. Alle videoer, forbedrede interaktive præsentationer og dokumenter er tilgængelige via Trinity College Virtual Learning Environment, Blackboard Lær. Under hver online kursus, eleverne samarbejder med hinanden og med akademikere til at skabe en spændende og levende online samfund af elever.

Diskussioner og interaktioner med akademikere er ikke begrænset til e-mails, og de studerende deltage ugentlige virtuelle tutorials, hvor de kan interagere med deres klasse i real-tid. Ved hjælp af et webcam og headset, kan hver elev se, høre og tale med akademikere og andre studerende.

Placeringer

Dublin

Address
College Green
Dublin 2, Ireland

Dublin, County Dublin, Irland