Læs den officielle beskrivelse

Lær at kende TEFL-eksperterne

Premier TEFL teamet er på mission : At skabe de nyeste og mest unikke levende lærer-træningserfaringer på TEFL-markedet.

Med 25 års TEFL-rejse mellem os kender vi ind og ud af at undervise i udlandet. Vi træner vores engelske lærere til at være tillidsfulde, effektive rejsende, der er klar til at udforske hele verden. Vores internationalt anerkendte, fuldt akkrediterede online kurser er omfattende, nemme at følge og giver dig de nøjagtige oplysninger, du har brug for til at begynde at undervise i engelsk som fremmedsprog.

Om vores kurser

Vores brede vifte af fuldt akkrediterede online kurser er skrevet af ægte lærerpersonale til at opfylde internationale TEFL-standarder.

Ekspansiv, uddannelsesmæssig og ekstremt engagerende, Premier TEFL kurser giver dig al den uddannelse du har brug for til selvsikker at undervise i udlandet. Vi sikrer, at din livslang certificering gør dig opmærksom på det globale arbejdsmarked og kvalificerer dig til de mest givende, højtbetaltede TEFL-job derude.

Verifikation

Star Verified Organization - Dette niveau af verifikation uddeles til internationale programudbydere for at vise ægte dedikation til verdensomspændende uddannelse.

Vores fordele

  • Fuldt akkrediteret træning
  • Internationalt anerkendte kurser
  • Fleksibel 24/7 online studieadgang
  • Personlig vejledningstjeneste
  • Ekspert job jagt rådgivning

Vi har haft vores eventyr - nu er det din tur.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Premier TEFL

120 timers online TEFL træning ... [+]

120 timers online TEFL træningACDLInternationalt anerkendt certifikat70 siders grammatik eBogDownloadbar TEFL kursusbogEkspert job jagt rådgivningLær på enhver enhedFleksibel studieplanPersonlig vejledningstjeneste3 måneders studietid120 træningstimerHvorfor tage 120-timers Advanced TEFL Course?

Størstedelen af ​​TEFL-arbejdsgivere, især dem, der tilbyder attraktive undervisningslønninger, foretrækker at ansætte lærere med mindst 120 timers undervisning.

Vores premium 120 timers avancerede TEFL kursus er ideel til TEFL begyndere; du behøver ikke nogen tidligere erfaring, bare flydende engelsk og en passion for nye eventyr. Koordineret af ægte undervisning i engelsk fagfolk, træner det internationalt anerkendte certifikat dig i alle de grundlæggende færdigheder, du har brug for til at undervise i engelsk som et andet eller fremmedsprog.... [-]

Irland Kork
Åben tilmelding
Engelsk
120 timer
Online
Læs mere på dansk

How to choose the right TEFL course

Why teach English in Thailand

Why teach English in Spain

Teach abroad in China around Shanghai

Teach English in Taiwan

Teach English in Vietnam

Getting Hired After TEFL: 5 Things TEFL Taught Me

12 Best Countries to Teach English in 2018