Al-Mustafa Open University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Al-Mustafa Open University er en international kulturel og akademisk institution, der sigter mod at formidle islamisk viden, humaniora og socialite. At udnytte de nyeste teknologier, der er tilgængelige i virtuelt rum, giver Al-Mustafa Open University lige muligheder for enhver person, der har interesse i at opnå islamisk viden såvel som humaniora uanset personens religion, tro, køn og nationalitet. Det danner grundlaget for at uddanne fromme eksperter i akademikere og specialister med det formål at producere, forklare og sprede islamets rene lære, profeten Muhammeds hellige hus og den hellige koran.

Status og troværdighed

Dette åbne universitet er tilknyttet universitetet i Al-Mustafa PBUH og har en officiel tilladelse fra ministeriet for uddannelse, forskning og teknologi i Den Islamiske Republik Iran. Certifikaterne og graderne fra universitetet har også international troværdighed.

Etableringsmål og missioner

At opdrage engagerede akademikere og forskere inden for islamiske studier og humaniora; At fremme islam og lære af Ahlul-Bayt-freden er på dem til hele verden ved hjælp af virtuel indholdsproduktion og spredning af fascinerende religiøse materialer på forskellige sprog.

At lette og yde støtte til eleverne i Al-Mustafa PBUH for at forfølge deres studier i virtuelle miljøer.

Adressat på dette universitet

Muslimer rundt omkring i verden uanset deres tro og nationalitet; Folk, der er interesseret i kultur og islamisk lære fra forskellige etniske grupper og nationaliteter; Forskellige lag af samfundet, herunder kvinder og mænd med forskellige uddannelsesniveauer. (Universitet / General)

Akademiske kurser

Denne akademiske institution har bestræbt sig på at designe og gennemføre forskellige alsidige akademiske og praktiske programmer på forskellige faglige niveauer af grund-, bachelor- og masteruddannelsen. Det giver også korte kurser samt modulære kurser for at imødekomme behovene og forventningerne hos eleverne over hele verden.

Store fordele ved Al-Mustafa Open University

  • Det har mere end ti års erfaring og fremragende optegnelser inden for forskellige områder af islamiske discipliner og humaniora i cyberspace;
  • Komprehensivitet og mangfoldighed på forskellige faglige niveauer, nemlig associerede, bachelor og mastergrad inden for lov og retsvidenskab, koranen og hadithen, moral og uddannelse, filosofi, teologi og mystik, islamiske studier, historie og civilisationer, religioner, sproglitteratur, humaniora Og samfundsvidenskab mv.
  • Tilbyder en række korte og modulære kurser, der passer til publikums behov
  • Drage fordel af de nyeste teknologiske resultater inden for uddannelse og kommunikation;
  • Online adgang til akademiske ressourcer;
  • Tilgængelighed af kurser i forskellige levende sprog i verden;
  • Drage fordel af at opnå videnskabelig rådgivning
  • Officielle og internationalt anerkendte certifikater og grader

Læringskurven

Læring i dette universitet giver fordel ved at bruge de nyeste metoder til fjernundervisning, herunder brugen af ​​internet og mobile systemer til interaktion. På denne måde mekaniseres alle stadier af registrering, kursusvalg, akademisk evaluering, træning, forskning og kulturelle tjenester. Eleverne nyder godt af rige, varierede og fascinerende indhold, der leveres til dem. Under tautologien af ​​erfarne lærere og professorer klatrer de sig mod højere niveauer af dyder og ekspertise. Dette giver anledning til at opleve livet med værdighed og selvværd under islamiske lære.

Geografisk placering

Universitetets hovedkontor ligger i den islamiske republik Irans hellige by Qom. Det har mange grene og repræsentationskontorer i forskellige dele af verden.

Nødvendigheden af ​​virtuel læring

Begrænsninger af fysisk læring på den ene side og interesser for studerende, der ønsker at lære forskellige discipliner og videnskaber sammen med de hurtige fremskridt inden for informationsteknologi på den anden, gav anledning til en ny innovation og vision om effektiv uddannelse, som giver lige muligheder for alle. Et af disse nye ideer er internettet fjernundervisning (e-learning).

I denne metode udføres hele processen med vurdering og accept af en kandidat, kursusvalg, kursuspræsentation, spørgsmål og svar mellem lærere og studerende, eksamener og akademisk evaluering, uddannelsesmæssige undersøgelser, elektronisk. Eleverne kan få adgang til deres konto, når de gerne vil fra enhver del af verden. Ved at benytte teknologiske funktioner overvåger og vurderer lærerne og administratørerne fremskridtene hos den studerende og giver dem individualiserede lærings- og lektionsplaner.

Placeringer

Qom

Address
Al-Mustafa Open University,
Mosalla St,
Qom, Islamic Republic of Iran

Qom, Qom-provinsen, Iran