IIBMS Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores fjernundervisning uddannelsesprogrammer giver mulighed for at studere en omfattende læseplan i erhvervslivet og modtage en højere faglig kvalifikation i business administration med en speciale stor. Alle studerende indgår i programmet, der tager kernekurset i erhvervsøkonomi og ledelsesstudier. IIBMS udvikler sig i henhold til branchens krav til velplejede fagfolk.

Hvem vil være til gavn ved at lave sådanne kurser?

Kurserne skal være til gavn for beskæftigede fagfolk, landets serviceklasse, selvstændige erhvervsdrivende, selvfremstillede forretningsmænd og kvinder, studerende, dvs. enhver og alle, der har et erhverv, der involverer mennesker, involverer en interaktion mellem personer med lignende eller ulige interesser med eller uden noget formål. Ledelsesstudier af sin natur har potentialet til at tilføje noget meningsfuldt til vores liv. Ledelsesstuderende råder over forskellige redskaber og teknikker, som kan være nyttige i alle tænkelige omgivelser, og her henviser vi til både arbejdspladsen og forholdene på arbejdspladsen.

IIBMS tilbyder ledelseskurser, som er i overensstemmelse med kravene fra ledende medarbejdere siden 1999. Ledelsesrådgivningsorganet i IIBMS sikrer, at dette simple princip følges, samtidig med at kursstandarden opretholdes. IIBMS er en ISO 9001: 2008 certificeret institution.

Mission

Anerkend behovet for ledelsesuddannelse for alle. IIBMS - et institut, hvor man kan lære ledelsen fleksibelt fra hvor som helst - blev udtænkt for at opfylde dette krav. Vi giver adgang til studiemateriale og akademiske sysler af ekspertise, og et af funktionerne er, at det samme kursus leveres i hjemlandet. IIBMS fjernundervisning er blevet stillet til rådighed for alle niveauer af færdigheder og viden, hvad enten uddannelse eller uddannelse. Kurserne er nok det bedste til praktiske færdigheder, når der kræves detaljeret feedback om ydeevne og ydeevne. Vi tilbyder aktuelle nye fagområder, der opfordrer dig til at løse forskellige problemer.

Vision

Indføre ledelse uddannelse for at fremme den værdibaserede universelle uddannelse med en fast overbevisning om, at udøvelse af viden er udøvelse af højeste værdi. Ledelsesuddannelse skal give uddannelse til ledere, rigdomskabere.

IIBMS kvalitetspolitik

Vi hos IIBMS er forpligtet til at yde excellence i ledelsens læring. Vi har til hensigt at udføre forskning, konsulentbistand og træning for at opfylde behovene og forventningerne hos elever, forældre og erhvervslivet og samfundet som helhed. Vi tilstræber at gøre dette med en høj grad af social følsomhed gennem innovation.

  • Opdrage talent og opbygge et læringsmiljø, for at fremme kreativitet og lederskab.
  • Forbedring af kursusplan gennem uddannelsesforskning og dialog med virksomheder, der er karakteriseret ved betydning, relevans, ekspertise og stringens.
  • Forpligtelse til personlig og faglig udvikling af enkeltpersoner (personale, studerende og fakulteter) over hele deres karriere.
  • Imbibing af state-of-the-art teknologi og forbedring af infrastruktur, der fremmer ekspertise inden for læring.
  • Gennemgang af institutionelle processer ved inddragelse af fakultet, studerende og personale.
  • Giver den studerende mulighed for at diskutere og forstå forretningsmæssige udfordringer og adressere dem gennem indsigter fra et upartisk team af eksperter.
  • At give uddannelse og uddannelse gennem udnyttelse og formidling af viden ved at fokusere på anvendelse af ledelseskoncepter på en diversificeret måde.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MBA

Online MBA

Online 10 - 24 måneder July 2019 Indien Mumbai

Hvis du er en jobindehaver og stadig ønsker at forfølge MBA-uddannelse, så er der ingen grund til at bekymre dig. Du kan bare tilmelde dig Online MBA kurser og kan begynde at lære Management færdigheder fra i dag. I dag er det næsten alle, der arbejder, der foretrækker at vælge online / fjernundervisning. [+]

Hvis du er en jobindehaver og stadig ønsker at forfølge en MBA uddannelse , så er der ingen grund til at bekymre dig. Du kan bare tilmelde dig Online MBA kurser og kan begynde at lære Management færdigheder fra i dag. I dag er det næsten alle, der arbejder, der foretrækker at vælge online / fjernundervisning. På grund af stigende krav til onlineundervisning begyndte de anerkendte institutter også at tilbyde online kurser og moduler.

I Online MBA-programmet kan du nemt styre kurset fra dit hjem. Du behøver ikke deltage i klasserne på kollegiet. Takket være udviklingen af ​​internetteknologi er det nu muligt at benytte mastergrad på afstand. Når du har gennemført en online adgangsprocedure, vil du modtage et sæt på din registrerede adresse. Pakken indeholder alle de nødvendige lærematerialer, som du skal bruge til dine opgaver.... [-]


Videoer

Why IIBMS Distance Learning?