ExcelR Raising Excellene

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til ExcelR

ExcelR Solutions leverer vi bedst i klassetræning på tværs af Agile, Project Management, IT-Service Management & Quality-Assurance-rum. Vores trænere har arbejdet - med verdensberømte MNC'er og er forpligtet til at øge dine ekspertise niveauer og dermed fremskynde dine karriere!

Vi tilbyder træning på (PMP) ®, (PMI-ACP) ®, (CAPM) ®, (PMI-RMP) ®, ITIL®, ITIL-Foundation, ITIL-Intermediate, ITIL Expert, Six Sigma Green Belt, Six Sigma Black Bælte, Microsoft Project, Software Metrics, Minitab, Agile, Scrum, CMMI, ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000.

Batches starter snart for virtuelt - online og klasseværelset træning. Tilmelde , sæder fylder hurtigt. Vælg den bedste træningsmåde, der passer til din situation. Vet ikke hvad du skal vælge, find ud af hvilket kursus der passer dig, og vi anbefaler online træning. Vi har de bedste instruktører med mere end 20 års erfaring og certificeret. Give feedback.

De rådgivende løsninger, du har brug for

Med verdens hovedkvarter i USA og tilstedeværelse i Storbritannien, Mellemøsten, Australien, Holland og Indien uddannede ExcelR fakultetet mere end 20.000 + professionelle over hele kloden. ExcelR Solutions blev grundlagt på princippet om at tilbyde en bred vifte af træningsmuligheder for fagfolk. Vi hjælper organisationer af alle størrelser med at styrke deres medarbejdere ved at give kurser baseret på praktisk viden og teoretiske begreber.

Vores "Convenience & One-Stop-løsning" sikrer, at de får den bedste læring, af en af ​​de bedste fagfolk, til det bedste tidspunkt og det bedste sted at vælge imellem. Vi opnår dette ved at sammensætte klasseværelset og online instruktørledede træningsprogrammer, E-learning, simuleringstest og mange flere. Ved at kende dine behov imødekommer vi en bred vifte af dine ambitioner gennem disse forskellige kanaler.

Vores vision

Vores vision er at blive globalt anset som en førende organisation, der arbejder for at opfylde uddannelsesbehov hos fagfolk og studerende.

Den nye standard i træningsprogrammer:
De fleste mellem- og seniorledere vælger ExcelR Solutions over ethvert andet administrationsfirma, fordi trænings- og konsulentløsninger her er garanteret at være effektive og pålidelige.

Vi er det eneste firma af vores art, der arbejder sideløbende med vores kunder, hvert trin på vejen for at sikre, at de får den uddannelse, de har brug for for at hjælpe dem med at fremme deres karriere og skabe bæredygtig vækst i deres virksomheder. Når din virksomhed har brug for avancerede træningsmetoder, der er blevet testet effektivt i virkelige situationer, så lad ExcelR Solutions vise dig, hvad vi kan gøre for dig i dag.

VORES FILOSOFI

Vores team af erfarne fagfolk stræber efter at yde et højere serviceniveau og støtte, at vores kunder ikke kan komme andre steder. Vores industri omdømme taler for sig selv; Vi tilbyder den bedste værdi i træningstjenester kombineret med støtte fra vores kreative sind for at skabe en løsning, der passer til dine behov og behovene i din virksomhed.

ExcelR er en af ​​de førende uddannelsesudbydere af professionelle certificeringsuddannelsesløsninger i verden. Vi stræber efter at levere de bedste træningsmetoder, som undervises af branchefolk på steder over hele verden. Partner med os i dag og se hvorfor vi er nummer et valg for forretningsfolk over hele verden.

Forbindelse med os

For at lære mere om ExcelR Solutions og vores verdensklasse trænings- og konsulentløsninger, kontakt os i dag og lad en af ​​vores erfarne fagfolk hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, du måtte have og forklare dig om nogen af ​​de mange kurser, vi tilbyder.

Placeringer

Bengaluru

Address
49, 1st Cross, 27th Main, BTM Layout stage 1, Behind Tata Motors, Jay Bheema Nagar, 1st Stage, BTM Layout, Bengaluru, Karnataka 560068
Bengaluru, Karnataka, Indien

Programmer

Denne skole tilbyder også: