TU Delft Open & Online Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VELKOMMEN TIL ONLINE LÆRING PÅ TU DELFT

Er du på udkig efter at gøre din karriere inden for videnskab, design eller teknik? Deltag derefter i fællesskab af online-elever på TU Delft!

Online læring på TU Delft

En vigtig del af vores DNA involverer udvikling af innovative læringsmåder, der giver dig mulighed for at drage fordel af det, vi har at tilbyde. Siden 2013 besluttede TU Delft at online læringsprogrammer var den bedste måde at dele sin viden med mennesker verden over. Uanset hvor du bor, og hvad dine mål og ambitioner er, vil vores mangfoldige portefølje af kurser passe til dine behov. Vores kursusportefølje giver stor værdi og hjælper dig med at blive på toppen af ​​dit spil, uanset om du ønsker at skifte karriere, udvide din færdigheder eller erhverve yderligere akademiske kvalifikationer.

Hvorfor vælge TU Delft Online Learning?

  • kursusaktiviteter
  • Undersøg på det tidspunkt og sted, der passer dig.
  • 24/7 adgang til kursusmateriale.
  • Lær af verdensklasse eksperter på deres område.

TU Delft modtog EDEN 2016 Best Practice Initiative Award for et dokument om TU Delft Online Learning Experience - en pædagogisk model, der understøtter udviklingen af ​​vores kurser og stræber efter at øge kvaliteten. Prisen er ikke kun for papiret, men for hele initiativet til at designe modellen og implementere den til vores kurser.

Førende teknisk universitet

Med en historie med over 175 års ekspertise inden for forskning og uddannelse har TU Delft etableret sig som et af de førende tekniske universiteter i Europa, som det fremgår af den årlige universitetsrangering. TU Delft er placeret nr. 19 i verdensrangeringen (nr. 6 i Europa) i Engineering

Med TU Delft deltager du med tusindvis af vores kandidater over hele verden. Disse forskere, ingeniører og ledere har udviklet teknologier til en bred vifte af industrier og discipliner. Disse omfatter opførelsen af ​​den berømte hollandske havbeskyttelsesinfrastruktur, udvikling af den nyeste generation vindmøller og udformning af innovative nye produkter og tjenester, som gør forskel for samfundet.

Vi forbereder jer til jeres karriere og fremtidige bestræbelser ved at kombinere ekspertisen hos vores akademikere i verdensklasse med vores avancerede læringsfaciliteter. Vores partnerskaber med erhvervslivet sikrer, at den viden, du får, kan anvendes i den virkelige verden. Derfor vælger vores studerende TU Delft: de finder passende arbejde ubesværet eller bliver succesfulde iværksættere.

Placeringer

Delft

Address
Postbus 5
2600 AA Delft, Sydholland, Holland

Holland Online

Address
Holland Online, Holland