E-Learning University of Athens

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

National og Kapodistrian University of Athens (NKUA) er en integreret del af den moderne græske intellektuelle tradition, liv og international tilstedeværelse. Det kombinerer med succes et gammelt etableret navn og en myndighed med en dynamisk udvikling og kreativ deltagelse i moderne breve og videnskab.

E-Learning Center for National Kapodistrian University of Athens

Det supplerende fjernundervisningsprogram (E-Learning) fra Center for Videregående Uddannelse og Livslang Læring fra National og Kapodistrian University of Athens i drift siden 2001 giver fjernundervisningsprogrammer, der forbinder teoretisk og akademisk viden med de praktiske og anvendte færdigheder, der kræves på deres respektive fagområder.

I de sidste 16 år har E-Learning-programmet uddannet mere end 45.000 mennesker i mere end 250 forskellige programmer, der dækker en bred vifte af uddannelsesmæssige retninger fra arkæologi og filosofi til økonomi. Alle nye programmer er designet under hensyntagen til den viden og færdigheder, der kræves på arbejdsmarkedet på nationalt og internationalt plan for at skabe en dynamisk og konkurrencedygtig faglig profil.

Programmerne gennemføres udelukkende via internettet og er rettet til alle aldersgrupper. Fra folk, der lige er begyndt deres professionelle karriere til dem, der allerede arbejder som virksomhedsledere eller til dem, der har en stor interesse for nogen af ​​de tilbudte felter.

Seniorakademikere og eksperter fra National and Kapodistrian University of Athens deltager som akademiske vejledere af programmerne.

Den Videnskabelige Tilsynsførende for E-Learning Programmet for Center for Videregående Uddannelse og Livslang Læring af National og Kapodistrian University of Athens er professor i økonomi ved National og Kapodistrian University of Athens, Panagiotis E. Petrakis.

Formål med e-learning

Det ultimative formål med vores programmer er at opfylde de opdagede uddannelsesbehov og give de nødvendige komplementære kvalifikationer til personer, der ønsker at forstærke deres viden og få nye færdigheder.

Kreditpoint for erhvervsuddannelse (ECVET) tildeles i de fleste programmer, mens kandidater udover certifikatet også modtager Europass-diplomtillægget. Brugen af ​​ECVET tillader anerkendelse, overførsel og akkumulering af kreditpunkter mellem programmer fra forskellige uddannelsescentre.

Hvorfor e-learning er et godt valg for en praktikant

  • Øget adgang og fleksibilitet
  • Evne til at kombinere arbejde og uddannelse
  • Reduceret rejsetid og omkostninger
  • Mere læringsorienteret tilgang
  • Erhvervelse af 21. århundrede færdigheder nødvendige for arbejdspladsen

Placeringer

Athen

Address
E learning University of Athens Stadiou 5,
10562 Athen, Central Athen, Grækenland

Programmer

Certificate