Læs den officielle beskrivelse

OM OS

Stifter og kansler: Dr. Bilal Philips

Studerende: 284.877 Den islamiske Online University (IOU) er udtænkt af Dr. Bilal Philips, der forestillede en institution, der ville tilbyde online, intensiv, bachelor-og kandidatuddannelser helt undervisning-fri.

Mission

"Realiseringen autentisk islamisk viden let tilgængelige til verden via internettet udelukkende til Guds glæde er et ædelt liv mål og en mission værd at ofre alle ens energier og midler til" (Dr. Bilal Philips, grundlægger og kansler, Islamic Online University).

Den islamiske Online University (IOU) har til formål at give den globale adgang til kvalitet bachelor, kandidat og uddannelsesprogrammer postgraduate niveau for studerende på stort set uden omkostninger. Dens mission er at ". Skift den muslimske nation og verden situationen gennem passende uddannelse" De principper, som IOU er baseret på, er:

Viden: Koranen og Sunnah

Gud sagde: "Faktisk er det kun den vidende blandt Hans tjenere, der virkelig frygter Allah." (35:28) The Last Profeten fred og velsignelser Allah være med ham sagde: "Søger viden er obligatorisk for enhver muslim."

Tilgængelighed

Den islamiske Online Universitetet giver en gylden mulighed for at få adgang til kvalitet bachelor, kandidat og postgraduate kurser, hvor folk kan være og når de ønsker, uden at skulle rejse i udlandet eller endda forlade for grænserne af deres hjem. Målet er at gøre det muligt for uddannelse til alle, fra ethvert sted, til enhver tid.

The Last Profeten sagde: "Hvis nogen bevæger på en vej i søgen efter viden, vil Allah give ham til at rejse på en af ​​vejene til Paradis."

Prisoverkommelighed

Den IOU viser sit fortsatte engagement til spredning af den retmæssige viden ved forløber fra en helt gratis certifikat og diplom niveau kurser til en undervisning gratis akkrediteret bachelorgrader i forskellige studieområder og kandidatgrad. Derved gør de videregående uddannelser let overkommelig hele verden til gavn for de personer, deres samfund og menneskeheden i almindelighed. Den gratis undervisning for alle elever giver lige adgang til en uddannelse, som kun få havde råd, hvis de var til at deltage i traditionelle institutioner for videregående uddannelse i hele verden.

Gud sagde: "Sig: Er dem, der ved lig med dem, der ikke kender?" (39: 9)

FÆLLESSKAB

Ingen studerende vil blive forhindret i at studere på den islamiske Online University uanset hans eller hendes religiøse, etniske eller sociale baggrund. Den IOU bekræfter, at dørene vil være åben for alle, uanset grænserne eksisterende i den virkelige verden. Det har allerede affødt et globalt fællesskab af mere end 180.000 studerende, der søger islamisk viden fra mere end 224 lande.

Gud sagde: "Samarbejde med hinanden i retskaffenhed og fromhed ... "(5: 2)

islamisk etik

Det er den grundlæggende tro på den islamiske Online University, at den muslimske lærer er væsentligt forskellig fra en lærer, der blot sker for at være muslim. Ligeledes bør den muslimske studerende være tydeligt adskiller sig fra en studerende, der så sker for at være muslim. Den IOU forventer, at alle sine studerende, fakultet, personale, administratorer og frivillige til at fungere i deres respektive holdninger og marker først og fremmest som muslimer. Dermed vil naturligvis medføre at opretholde de højeste standarder for personlig integritet, ærlighed og ansvarlighed.

The Last Profeten sagde, "Ja, Allah elsker fra hver af jer, når han eller hun gør arbejde, der sker i henhold til de bedste af hans eller hendes evne."

Kvalitet og Application

Den islamiske Online Universitetet er forpligtet til at levere en top kvalitet online akademisk erfaring, velegnet i sit omfang og dybde, at formidle den autentiske og praktisk islamisk viden, mens den på samme tid gør det muligt for de studerende at klare de nutidige udfordringer i det 21. århundrede ved at tilbyde andre studieretninger såsom psykologi, uddannelse eller finansiering. IOU vil vurdere og revurdere alle aspekter af sin akademiske model løbende og vil ikke kun opfordre sine elever til at studere flittigt, men også understrege, at de skal stræbe efter deres yderste for at sætte den opnåede viden til praksis.

The Last Profeten sagde, "Det bedste af jer er en der lærer Koranen og lærer det til andre." Han sagde også, "Det bedste af jer er den mest gavnligt for mennesker." Den sidste Profetens discipel, Ibn Mas 'oOD, sagde: "Vi plejede at lære viden og dens anvendelse sammen." Imam Sufyaan ath-Thawree relateret at som en ungdom, da han først begyndte at deltage i undervisningen, hans mor rådede ham: "Hvis du skriver ned 10 ord og din tro er ikke blevet bedre, tjek dig selv. "

historie

Den islamiske Online University (IOU) er udtænkt af Dr. Bilal Philips, der forestillede en højere-learning institution, der tilbyder intensive online bachelor-og kandidatuddannelser, der er helt undervisning-fri.

IOU rejse begyndte i 2007 med lanceringen af ​​privattimer-gratis online diplomuddannelser i sin åbne campus. I 2010, efter kun tre år, den første undervisning-fri Bachelor of Arts (BA) Programmet blev også lanceret. Universitetet har nu syv gymnasier tilbyder akkrediteret online grad programmer: College of Education, College of Islamic Economics, College of Bank & Finans, College of Psychology, College of islamiske studier, College of Business Administration, College of Information Technology, og College of arabisk sprog og lingvistik. Den sidstnævnte byder offline kurser i Gambia, Somaliland og Guinea Bissau.In Desuden IOU s Global Koranen Lagring Center tilbyder en unik mulighed for studerende over hele verden til at studere Koranen online.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Russisk
  • Arabic

Denne skole tilbyder også:

BBA

Islamic Online University

Bachelor of Business Administration program er et 4-årigt program, der åbner døren til det spændende felt i business administration. ... [+]

Bachelor of Business Administration (BBA)

Bachelor of Business Administration program er et 4-årigt program, der åbner døren til det spændende felt i business administration. er lagt vægt på at udvikle de studerendes kommunikationsevner og business beslutningsprocessen kapacitet med etiske ræsonnement. Studerende, der afslutter dette program vil lære at arbejde selvstændigt med en høj standard for kompetence i erhvervsklimaet. Denne grad giver rigelige lukrative karrieremuligheder i en lang række industrier; vælger denne form for undersøgelse er blevet en meget populær tendens blandt både muslimer og ikke-muslimer.

Profeten Muhammad, fred og velsignelser Allah være med ham, sagde: "Faktisk de handlende vil opstå på dommens dag med den onde, undtagen den, der har Taqwa for Allah, som opfører sig barmhjertigt og er sandfærdig." (Hasan , Jami` at-Tirmidhi 1210/03/12) Typisk business administration programmer er designet til at give de studerende en omfattende viden om de grundlæggende funktionelle områder af erhvervslivet og deres sammenkobling, mens også giver mulighed for specialisering i et bestemt område. Imidlertid er dette emne ofte undervist fuldstændigt fra en verdslig perspektiv. Derfor studerende forbliver uvidende om den rige arv af de islamiske principper på områderne regnskab, ledelse, finansiering, iværksætteri og ledelse.... [-]

Gambia Banjul
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
Online
Læs mere på dansk

BSc

Islamic Online University

Den islamiske Online University præsenterer verdens første undervisning-fri bacheloruddannelse i islamisk Banking og Økonomi. ... [+]

B.Sc. i islamisk økonomi, Banking and Finance (B.Sc. IBE)

Den islamiske Online University præsenterer verdens første undervisning-fri bacheloruddannelse i islamisk Banking og Økonomi. Denne grad åbner døren til en mulig karriere i en spændende, udvide og gavnlige felt, og er et springbræt for yderligere undersøgelser.

"Allah har tilladt handel og har forbudt interesse." (Koranen, 2: 275) I dagens verden oversvømmet med interesse baserede transaktioner, ulovlige bankaftaler og investeringer behovet for islamisk bankvirksomhed er stigende. Mange lande har for nylig set en stigning i efterspørgslen efter islamiske bankydelser. Analytikere forventer, at islamisk bankvirksomhed netværk i UAE ved den nuværende sats på ekspansion i de næste 8 til 10 år vil overhale den traditionelle banksystem.... [-]

Gambia Banjul
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 - 12 år
Online
Læs mere på dansk
Islamic Online University

Hjælpe andre er meget opmuntret i islam og arbejdet i terapeut eller rådgiver er meget gavnligt for hele samfundet. ... [+]

"... Og den, der lettet en muslim fra modgang Allah ville fritage ham fra de prøvelser, som han ville blive sat på Dommedag ..." (Sahih Muslim, 32/6250) For at terapeut eller rådgiver for at få succes med muslimsk kunder, er det afgørende, at han har en autentisk viden og forståelse for islamisk lære, fordi det er, hvad han yderligere vil videregive til kunden for at ændre sin måde at tænke og hjælpe ham ud af vanskelige situation. IOU s BSc i Psykologi er en vidunderlig kombination af islamisk lære og moderne behandlinger, der vil gøre en studerende en dag meget effektiv terapeut. I sha Allah.

"Hvem gør Retfærdighed, hvad enten mand eller kvinde, mens han er en troende - Vi vil helt sikkert få ham til at leve et godt liv, og vi vil helt sikkert give dem deres belønning [i det hinsides] i henhold til det bedste af, hvad de plejede at gøre . "(Koranen, 16:97)... [-]

Gambia Banjul
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 12 år
Online
Læs mere på dansk

Bachelor

Islamic Online University

Bachelor i pædagogik fra Islamic Online Universitet vil være til gavn for de studerende i dette liv og i efterlivet. ... [+]

Bachelor i uddannelse (B.Ed.)

"Det bedste af mennesker er dem, der er mest gavnligt for mennesker." (Al-Mujam Al-Awsat Hadith, 5787) At være en lærer er meget ærefuld og enestående position. Det er en position, som kan have en stor indflydelse på personens fremtid. Islam har betalt stor opmærksomhed på lærerne, da de er de første mursten i strukturen af ​​den sociale udvikling. De er årsagen til at vejlede og udvikle adfærd og sind individer og samfund. De er blandt de mest gavnlige mennesker i samfundet og dermed blandt de bedste af mennesker.

Derfor er det vigtigt, at læreren vil følge ægte islamisk lære og forstå dem korrekt.

Generelt er en person, der ønsker at forstå og handle på hans religion og samtidig være en pædagog skal gøre to separate undersøgelser; i uddannelse og i islamiske studier. Islamic Online University tilbyder en stor mulighed for at få viden i uddannelse, mens der undervises sande islamiske lære.... [-]

Gambia Banjul
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 - 12 find din doctor juris
Online
Læs mere på dansk

MA

Islamic Online University

Den islamiske Online University (IOU) har lanceret verdens første undervisning-fri kandidatuddannelse i islamiske studier program, som tilbydes helt online og på engelsk ... [+]

MA i islamiske studier (MAIS)

Den islamiske Online University (IOU) har lanceret verdens første undervisning-fri kandidatuddannelse i islamiske studier program, som tilbydes helt online og på engelsk som undervisningssprog. Dette er en glimrende mulighed for de BA studerende til at fortsætte, yderligere, og øge deres forståelse og viden om religion.

Dette graduate-program består af 18 kurser, tre semestre af seks emner hver, og kandidatspecialet i fjerde semester. Den regelmæssige programmets løbetid er to år. Ikke desto mindre kan studerende gennemføre det inden for halvandet år minimum. Man kan tage op til seks år til at gennemføre programmet.

Generelt vil højere uddannelse give de studerende mulighed for at udvide deres viden og færdigheder, og være mere effektive og veltalende i skrift og tale. For dem, der ønsker at komme ind på arbejdsområdet, videregående uddannelse er et stort aktiv i at erhverve værdifulde og respekterede positioner.... [-]

Gambia Banjul
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 6 år
Online
Læs mere på dansk

Dr. Bilal Philips, founder of IOU, shares his story on finding Islam