Read the Official Description

Et verdensklasse forskningsuniversitet

Drevet af intellektuel kreativitet og kritisk tænkning siden 1479 har forskere og studerende på Københavns University of Copenhagen udvidet horisonter og bidraget til at flytte verden fremad. Universitetet har med sine 5.000 forskere og 39.000 studerende et internationalt forsknings- og studiemiljø og er højtrangeret på de førende ranglister over verdens bedste universiteter.

Universitetet giver forskere og studerende mulighed for at udvikle deres talent og lancerer ambitiøse tværfaglige initiativer til støtte for sine stærke akademiske samfund. Gennem forskningsbaseret undervisning - og involverer dem i forskning - er eleverne rustet til at løse samfundets udfordringer og behov.

University of Copenhagen arbejder på at blive et af verdens grønnere campusområder, så lidt som muligt på miljø og klima. Universitetet letter tværorganisationssamarbejde, forbindes med erhvervslivet og hjælper eleverne med at finde relevante programmer og projekter inden for bæredygtighed.

Universitetet fokuserer også på ligestilling og ser mangfoldighed som en styrke.

109623_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Kort om

University of Copenhagen blev grundlagt i 1479 af den danske kong Christian 1, og har i dag ca. 39.000 studerende og 9.000 ansatte - hvoraf ca. 5.000 er forskere - og en omsætning på 8,6 mia.

Ni Nobelpræmier er blevet tildelt forskere ved universitetet.

Alliancer

University of Copenhagen er medlem af to internationale alliancer af højtstående universiteter:

  • International Alliance of Research Universities (IARU)

og

  • League of European Research Universities (LERU)

Alumni

Universitetet ønsker at støtte livslangt samarbejde med sine alumner. Hvis du er uddannet fra Københavns University of Copenhagen , er du mere end velkommen til at deltage i alumni-netværket. Medlemskab er gratis.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

University of Copenhagen

Labvet Europe-programmet sigter mod at kvalificere udpegede dyrlæge dyrlæger til det niveau, der kræves i EU-direktivet fra 2010 om beskyttelse af dyr anvendt til vidensk ... [+]

Den online uddannelsesprogram for den kompetente udpegede dyrlæge i laboratorie dyrefaciliteter

Labvet Europe-programmet sigter mod at kvalificere udpegede dyrlæge dyrlæger til det niveau, der kræves i EU-direktivet fra 2010 om beskyttelse af dyr anvendt til videnskabelige formål og det efterfølgende vejledning. Det skal ses som en fortsættelse af de kompetencer, der er opnået ved at følge de tidligere FELASA kategori D-programmer, men det er udelukkende dedikeret til de tusindvis af dyrlæger, der arbejder verden over som udpegede dyrlæge dyrlæger.

Programmet er 100% online og er akkrediteret af Federation of European Laboratory Animal Science Associations (FELASA). Det er struktureret til at tilbyde dig viden og færdigheder, du kan bruge i dit daglige arbejde som udpeget dyrlæge.... [-]

Danmark Copenhagen
Åben tilmelding
Fuldtid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk