Læs den officielle beskrivelse

Et verdensklasse forskningsuniversitet

Drevet af intellektuel kreativitet og kritisk tænkning siden 1479 har forskere og studerende på Københavns University of Copenhagen udvidet horisonter og bidraget til at flytte verden fremad. Universitetet har med sine 5.000 forskere og 39.000 studerende et internationalt forsknings- og studiemiljø og er højtrangeret på de førende ranglister over verdens bedste universiteter.

Universitetet giver forskere og studerende mulighed for at udvikle deres talent og lancerer ambitiøse tværfaglige initiativer til støtte for sine stærke akademiske samfund. Gennem forskningsbaseret undervisning - og involverer dem i forskning - er eleverne rustet til at løse samfundets udfordringer og behov.

University of Copenhagen arbejder på at blive et af verdens grønnere campusområder, så lidt som muligt på miljø og klima. Universitetet letter tværorganisationssamarbejde, forbindes med erhvervslivet og hjælper eleverne med at finde relevante programmer og projekter inden for bæredygtighed.

Universitetet fokuserer også på ligestilling og ser mangfoldighed som en styrke.

109623_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Kort om

University of Copenhagen blev grundlagt i 1479 af den danske kong Christian 1, og har i dag ca. 39.000 studerende og 9.000 ansatte - hvoraf ca. 5.000 er forskere - og en omsætning på 8,6 mia.

Ni Nobelpræmier er blevet tildelt forskere ved universitetet.

Alliancer

University of Copenhagen er medlem af to internationale alliancer af højtstående universiteter:

  • International Alliance of Research Universities (IARU)

og

  • League of European Research Universities (LERU)

Alumni

Universitetet ønsker at støtte livslangt samarbejde med sine alumner. Hvis du er uddannet fra Københavns University of Copenhagen , er du mere end velkommen til at deltage i alumni-netværket. Medlemskab er gratis.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

University of Copenhagen

LabVet Europe-programmet kvalificerer dig til at arbejde som udpeget dyredyrlæge i overensstemmelse med EU-direktivet fra 2010 om produktion af dyr, der anvendes til vide ... [+]

Bliv FELASA-godkendt udpeget dyrlæge

LabVet Europe-programmet kvalificerer dig til at arbejde som udpeget laboratoriedyrlæge i overensstemmelse med EU-direktiv 2010 om produktion af dyr, der anvendes til videnskabelige formål, tidligere kendt som FELASA kategori D.

LabVet programmet er et 100% online program designet til at give laboratoriedyrlæger viden og færdigheder, der er nødvendige i dit daglige arbejde som udpeget dyrlæge.

"Vores mål er at tilbyde et program på højt niveau, høj kvalitet og nem adgang til udpegede dyrlæger over hele verden"

Programleder, professor Axel Kornerup

Kursusmoduler

Labvet Europe-programmet består af 6-kursus moduler. Hver af dem giver et unikt perspektiv på laboratorie dyr videnskab. Kombineret giver disse kurser dig færdigheder til at blive en dygtig udpeget dyrlæge. Alle kurser undervises på engelsk.... [-]

Danmark Copenhagen
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk