Open University Of Cyprus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

det Open University of Cyprus er en moderne og banebrydende offentlige universitet, der er baseret i Nicosia. Vedtagelse og gennemførelse af fleksibel metode åben og fjernundervisning, Formået at skabe sig nye muligheder for universitetet og livslang læring.

Fra starten til i dag den APKY udvikler dynamisk tilbyde anerkendte universitetsstudier på bachelor-og kandidatniveau niveauer (Masters og ph.d.) i moderne videnskabelige områder, der omfatter de tre skoler:

 • Humaniora & Social Sciences,
 • Pure & Applied Sciences og
 • Economics & Management.

Bortset fra det rent akademiske studier tilbyder APKY arbejder selv målrettet og specialiseret distance kort uddannelsesprogrammer om aktuelle emner. Som et offentligt universitet er APKY svarende til alle anerkendte universiteter i verdenUanset hvilken metode træning nedenfor, konventionel eller på anden måde. Læseplaner opfylder kravene i moderne videnskab, samfund og økonomi, og er fuldstændigt harmoniseret med de europæiske Credit Transfer System ECTS-point, hvilket letter de studerendes mobilitet og det gensidige forhold mellem konventionelle universiteter og APKY.

Deltagelse i APKY tilbud fleksibilitet og mulighed for at alle udnytte de seneste e-learning-teknologier og hensigtsmæssige interaktive værktøjer, som vinde i deres egen tid og sted, en universitetsuddannelse almindeligt omdømmeSom vil hjælpe betydeligt at gå videre med stabile og tillidsfulde skridt mod fremtiden.

Sammen med den høje kvalitet af pædagogisk arbejde, APKY sikre moderniseringen af ​​eksisterende og organisere ny forskningsinfrastruktur forsøg på at øge personalets kapacitet forskere og maksimere forskning af aktivitet i hjemmet og ikke-plan inden for videnskab, som behandler. En vigtig faktor i denne succes er varierede partnerskaber udviklet med foreninger, organer, forskningsinstitutioner og akademiske institutioner, med europæiske og andre internationale organisationerOg som udvider hele tiden sigter mod internationalisering og observationer af en stærk forskning og læring pol.

Som uddannelse og kulturbærer APKY gennem forskellige tiltag og initiativer, der søger det bredeste udbud og deltagelse i samfundet og effektiv kobling af samfundet.

vision

The Open University of Cyprus (APKY) forudser at blive en moderne, banebrydende og antropocentriske internationalt universitet. Tilstræber gennem evalueringsprocedurer forbedres på alle niveauer og opnå fremme af uddannelse og ekspertise. Hensigten er at udvikle undervisning og i forlængelse heraf, menneskelig kapital, den mest afgørende ressource for et samfund. Forsøg på at udvikle universitetet, hvor kvaliteten af ​​undersøgelser, forskning, udadvendthed og sociale bidrag vil være stabile institutionelle værdier. Baseret på værdier og dets folk, innovative metoder og ideer, handlinger og samarbejder søger at ændre en fond af viden, teknologi, social solidaritet og kultur og spiller en central rolle i opfyldelsen af ​​statens mål at gøre det Cypern regional uddannelse og forskningscenter.

mission

The Open University of Cyprus med fundamentet i 2002, og den har fungeret godt sti har åbnet nye horisonter inden for videregående uddannelse i landet. Han formåede at gøre det muligt for borgere, der af forskellige årsager ikke har været i stand til at studere eller færdiggøre deres universitetsstudier, at udføre og få et almindeligt omdømme kvalifikation. Samtidig lykkedes det ham at give mulighed for universitetet grad indehavere at specialisere deres viden gennem sine graduate uddannelser i discipliner moderne, nyttig og stor efterspørgsel på arbejdsmarkedet. Han understøtter endda dem, der søger en karriere forandring at erhverve relevant faglig viden og kunnen til bestræbelse.

Send APKY er:

 • Tilbyder kvalitet videregående fjernundervisning niveau.
 • Produktion og formidling af videnskabelig viden gennem undervisning og forskning.
 • Fremme LLP.
 • Udviklingen af ​​den teknologiske infrastruktur og pædagogisk metode i åbne og fjernundervisning.
 • Koblingen med samfundet og økonomien for bæredygtig udvikling og fremskridt i Cypern.

Den APKY baseret på (V)

 • innovation
 • fleksibilitet
 • tilpasningsevne
 • Ny teknologi og dens anvendelsesmuligheder

og sigter mod (v)

 • moderne og kvalitet bachelor-og kandidatniveau programmer (master- og ph.d.) niveau, der dækker centrale videnskabelige områder.
 • fremme af fjernundervisning og levering af læringsmuligheder for alle, uanset flere potentielle begrænsninger såsom alder, tid, bopæl eller andet.
 • udvikling og støtte til forskning på lokalt og internationalt plan, med henblik på at producere videnskabelig viden, der spreder gavn for samfundet.
 • styrkelse af en udøvende i fjernundervisning på Cypern som et unikt, har specialiseret sig i denne metode, University af landet.
 • yderligere internationalisering ved at konsolidere og udvide det internationale samarbejde og deltagelse i bemærkelsesværdige internationale pædagogiske organisationer, netværk og foreninger.
 • samtrafik med den produktive struktur og arbejdsmarked.
 • dynamisk vækst og udvikling til en moderne, økonomisk uafhængig og operationelt autonome Universitet.

Placeringer

Cypern online

Address
PO Box 12794,
Latsia

2252 Cypern online, Cypern

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig