Open University Of Cyprus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

det Open University of Cyprus er en moderne og banebrydende offentlige universitet, der er baseret i Nicosia. Vedtagelse og gennemførelse af fleksibel metode åben og fjernundervisning, Formået at skabe sig nye muligheder for universitetet og livslang læring.

Fra starten til i dag den APKY udvikler dynamisk tilbyde anerkendte universitetsstudier på bachelor-og kandidatniveau niveauer (Masters og ph.d.) i moderne videnskabelige områder, der omfatter de tre skoler:

 • Humaniora & Social Sciences,
 • Pure & Applied Sciences og
 • Economics & Management.

Bortset fra det rent akademiske studier tilbyder APKY arbejder selv målrettet og specialiseret distance kort uddannelsesprogrammer om aktuelle emner. Som et offentligt universitet er APKY svarende til alle anerkendte universiteter i verdenUanset hvilken metode træning nedenfor, konventionel eller på anden måde. Læseplaner opfylder kravene i moderne videnskab, samfund og økonomi, og er fuldstændigt harmoniseret med de europæiske Credit Transfer System ECTS-point, hvilket letter de studerendes mobilitet og det gensidige forhold mellem konventionelle universiteter og APKY.

Deltagelse i APKY tilbud fleksibilitet og mulighed for at alle udnytte de seneste e-learning-teknologier og hensigtsmæssige interaktive værktøjer, som vinde i deres egen tid og sted, en universitetsuddannelse almindeligt omdømmeSom vil hjælpe betydeligt at gå videre med stabile og tillidsfulde skridt mod fremtiden.

Sammen med den høje kvalitet af pædagogisk arbejde, APKY sikre moderniseringen af ​​eksisterende og organisere ny forskningsinfrastruktur forsøg på at øge personalets kapacitet forskere og maksimere forskning af aktivitet i hjemmet og ikke-plan inden for videnskab, som behandler. En vigtig faktor i denne succes er varierede partnerskaber udviklet med foreninger, organer, forskningsinstitutioner og akademiske institutioner, med europæiske og andre internationale organisationerOg som udvider hele tiden sigter mod internationalisering og observationer af en stærk forskning og læring pol.

Som uddannelse og kulturbærer APKY gennem forskellige tiltag og initiativer, der søger det bredeste udbud og deltagelse i samfundet og effektiv kobling af samfundet.

vision

The Open University of Cyprus (APKY) forudser at blive en moderne, banebrydende og antropocentriske internationalt universitet. Tilstræber gennem evalueringsprocedurer forbedres på alle niveauer og opnå fremme af uddannelse og ekspertise. Hensigten er at udvikle undervisning og i forlængelse heraf, menneskelig kapital, den mest afgørende ressource for et samfund. Forsøg på at udvikle universitetet, hvor kvaliteten af ​​undersøgelser, forskning, udadvendthed og sociale bidrag vil være stabile institutionelle værdier. Baseret på værdier og dets folk, innovative metoder og ideer, handlinger og samarbejder søger at ændre en fond af viden, teknologi, social solidaritet og kultur og spiller en central rolle i opfyldelsen af ​​statens mål at gøre det Cypern regional uddannelse og forskningscenter.

mission

The Open University of Cyprus med fundamentet i 2002, og den har fungeret godt sti har åbnet nye horisonter inden for videregående uddannelse i landet. Han formåede at gøre det muligt for borgere, der af forskellige årsager ikke har været i stand til at studere eller færdiggøre deres universitetsstudier, at udføre og få et almindeligt omdømme kvalifikation. Samtidig lykkedes det ham at give mulighed for universitetet grad indehavere at specialisere deres viden gennem sine graduate uddannelser i discipliner moderne, nyttig og stor efterspørgsel på arbejdsmarkedet. Han understøtter endda dem, der søger en karriere forandring at erhverve relevant faglig viden og kunnen til bestræbelse.

Send APKY er:

 • Tilbyder kvalitet videregående fjernundervisning niveau.
 • Produktion og formidling af videnskabelig viden gennem undervisning og forskning.
 • Fremme LLP.
 • Udviklingen af ​​den teknologiske infrastruktur og pædagogisk metode i åbne og fjernundervisning.
 • Koblingen med samfundet og økonomien for bæredygtig udvikling og fremskridt i Cypern.

Den APKY baseret på (V)

 • innovation
 • fleksibilitet
 • tilpasningsevne
 • Ny teknologi og dens anvendelsesmuligheder

og sigter mod (v)

 • moderne og kvalitet bachelor-og kandidatniveau programmer (master- og ph.d.) niveau, der dækker centrale videnskabelige områder.
 • fremme af fjernundervisning og levering af læringsmuligheder for alle, uanset flere potentielle begrænsninger såsom alder, tid, bopæl eller andet.
 • udvikling og støtte til forskning på lokalt og internationalt plan, med henblik på at producere videnskabelig viden, der spreder gavn for samfundet.
 • styrkelse af en udøvende i fjernundervisning på Cypern som et unikt, har specialiseret sig i denne metode, University af landet.
 • yderligere internationalisering ved at konsolidere og udvide det internationale samarbejde og deltagelse i bemærkelsesværdige internationale pædagogiske organisationer, netværk og foreninger.
 • samtrafik med den produktive struktur og arbejdsmarked.
 • dynamisk vækst og udvikling til en moderne, økonomisk uafhængig og operationelt autonome Universitet.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Græsk

Se PhD » Se BBAs » Se MBA » Se Bachelor » Se Masters » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BBA

Virksomhed Grad

Online Fuldtid Deltid 4 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Hovedformålet med den bachelor-grad i Business Administration program er overførsel af viden, problemanalyse metodologi, ekspertise og operationelle værktøjer, der skønnes nødvendige i den moderne inden for erhvervslivet og organisationer. [+]

Hovedformålet med den bachelor pensum i erhvervsøkonomi Det er overførsel af viden, problemanalyse metodologi, ekspertise og operationelle værktøjer, der skønnes nødvendige i den moderne inden for erhvervslivet og organisationer.

Tilvejebringelsen af ​​en sådan viden er grundlaget for deres anvendelse både i at gøre gode ledelsesbeslutninger og mere generelt for at opnå en mere velfungerende virksomheder og organisationer.

Studieordningen er rettet mod potentielle studerende / -Tre WHO / s:

Holding diplom fra sekundær gymnasium (eller tilsvarende) og har til formål at arbejde som ledere i virksomheder og / eller organisationer. Instrueret generelt til personer, der ønsker at forstå kompleksiteten af ​​forretningsområdet og organer og ønsker at lære og / eller forbedre deres kendskab til dette område, der kombinerer teoretisk og praktisk viden, som er væsentlige i forvaltningen af ​​moderne virksomheder og organisationer både private og offentlige.... [-]


Bachelor

Diplom I Politiets Undersøgelser

Online Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Police Studies program er beregnet til politi Cyperns rettet til kandidater af Politiskolen. [+]

programmet politi Studies beregnet til politi Cyperns rettet til kandidater af Politiskolen.

I en tid med hastigt skiftende tempo og store behov for moderne forhold og beskyttelse af borgerne, de sikkerhedsmæssige biennale dette program Det har til formål at tilbyde medlemmer af politiet ny viden, færdigheder og praksis med europæisk orientering, som supplement, udvide og opdatere efter behov den viden, der allerede har erhvervet i løbet af deres studier på Politiskolen.

For en grad i Police Undersøgelser, skal den studerende deltage i og fuldføre tolv (12) semi emner (i alt 120 ECTS) på Open University of Cyprus.

Uddannelsens struktur

Forsøgspersonerne (TS) af Politiskolen opgradering program er opdelt i indledende TS og TS specialisering. For udvælgelse af visse TS specialisering, at være underlagt en vellykket gennemførelse af andre moduler.... [-]


Grad I Uddannelse I Græsk Kultur

Online Fuldtid Deltid 4 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Graden studier i græsk kultur program tilbyder kalejdoskopisk introduktion til historisk fænomen kaldet græske civilisation fra oldtiden til i dag de transformationer og overgange, modsigelser og kompleksitet, dens herlige og mindre glorværdige øjeblikke. Gennem kritik af dette begreb, relevansen af ​​de kulturelle processer, der vises af de historiske og sociale komponenter. [+]

Graden studier i græsk kultur programmet tilbyder kalejdoskopisk introduktion til historisk fænomen kaldet Græsk kultur fra oldtiden til i dag, de transformationer og overgange, modsætninger og kompleksitet, dens herlige og mindre glorværdige øjeblikke. Gennem kritik af dette begreb, relevansen af ​​de kulturelle processer, der vises af de historiske og sociale komponenter.

Det overordnede mål med programmet er at udstyre de studerende med kognitive, epistemologiske og metodiske færdigheder sådan, at sætte dem i stand til at uddybe de kulturelle fænomener i almindelighed, at realisere den ideologiske og politiske, militant og desperat karakter af den historiske formulering kaldes kultur, kulturel og national identitet. Der lægges vægt på studiet af primære kilder (dokumenter og objekter), med henblik på kropsbygning kritisk sensor forskning og udvikling færdigheder.... [-]


Grad I økonomi

Online Fuldtid Deltid 4 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Missionen for bacheloruddannelse i økonomi er at give de studerende den stærkt fundament af viden og færdigheder i økonomisk teori og kvantitativ analyse. Programmet introducerer eleverne til makroøkonomisk og mikroøkonomisk teori, lærer dem at formulere omfattende og struktureret deres tænkning og skrivning på økonomiske problemer og politiske spørgsmål. [+]

Missionen for bacheloruddannelse i finanser Det er at give de studerende den stærkt fundament af viden og færdigheder i økonomisk teori og kvantitativ analyse. Programmet introducerer eleverne til makroøkonomisk og mikroøkonomisk teori, lærer dem at formulere omfattende og struktureret deres tænkning og skrivning på økonomiske problemer og politiske spørgsmål. Han underviser også dem til virkelig at anvende økonomiske data (virkelige verden data) prognoser, studere og modellering af økonomiske fænomener, og til undersøgelse af forholdet mellem de observerede økonomiske adfærd og økonomiske modeller.

Et program Tre specialiseringer

For at imødekomme arbejdsmarkedets behov, og omfanget af de behov og muligheder for akademiske og professionelle mål af vores kandidater, bacheloruddannelse består af tre faglige områder:... [-]


MBA

Graduate I Business Administration (MBA)

Online Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Formålet med Master programmet Business Administration (MBA) er at forberede og styrke erhvervsledere og organisationer gennem købet af specialiseret viden og organisatoriske og ledelsesmæssige kompetencer, så de kan reagere effektivt på de nye moderne internationaliserede markedsdata. Programmet udvikler sig og konstant beriges med nye videnskabelige teorier og praksis, og tendenser inden for ledelse, for at øge den studerendes evne til at anvende metoder og værktøjer til dataanalyse og beslutningstagning i enhver virksomhed miljø. [+]

Formålet med kandidatuddannelsen Business Administration (MBA) Det er at forberede og styrke erhvervsledere og organisationer gennem købet af specialiseret viden og organisatoriske og ledelsesmæssige kompetencer, så de kan reagere effektivt på de nye moderne internationaliserede markedsdata.

Programmet udvikler sig og konstant beriges med nye videnskabelige teorier og praksis, og tendenser inden for ledelse, for at øge den studerendes evne til at anvende metoder og værktøjer til dataanalyse og beslutningstagning i enhver virksomhed miljø.

Uddannelsens struktur

Vellykket afslutning og eksamen fire (4) tematiske enheder og forberede speciale fører til kandidatuddannelsen i Business Administration (MBA).... [-]


Masters

Graduate Sociale Informationssystemer

Online Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Formålet med den postgraduate program Social Information Systems er at hjælpe eleverne med at udvikle de nødvendige færdigheder til at forstå og forbedre samspillet mellem mennesker, information og teknologi. For at nå dette mål, at programmet lærer teorien, principper og god praksis, der stammer ikke kun fra datalogi og information, men også fra de sociale videnskaber. [+]

Formålet med postgraduate program Social Information Systems Det er at hjælpe eleverne med at udvikle de nødvendige færdigheder til at forstå og forbedre samspillet mellem mennesker, information og teknologi. For at nå dette mål, at programmet lærer teorien, principper og god praksis, der stammer ikke kun fra datalogi og information, men også fra de sociale videnskaber.

Konkret kandidatuddannelsen kerne mission:

Forskning på design og analyse af sociale informationssystemer med vægt på teknologier, der understøtter Samarbejdet mellem slutbrugere (samarbejde), fx wiki, open source software / open source Kollektive intelligens (kollektive intelligens), f.eks fora og indhold samlinger bidraget af brugere (bruger-bidraget indhold) Social interaktion (social interaktion), f.eks sociale netværkssider - Facebook, Twitter osv Human computing (human beregning), f.eks tildeling gennem plithoporismou (crowdsourcing) Forskning om brugen af ​​sociale informationssystemer og deres indflydelse på menneskers erfaring, f.eks der har påvirket vores relationer, den måde, vi kommunikerer, arbejde, lære, sjov osv Tin give den nødvendige uddannelse til studerende / adfærd viser, at for at være vellykket fagfolk i it-sektoren, som fortsætter med at ændre sig hurtigt. Fremme socio-teknisk tilgang til studiet af informationssystemer, der mener, at de informationssystemer består af tekniske og sociale komponenter, der interagerer og er indbyrdes afhængige. Forberedelse kandidater, der er effektive og etiske brugere, designere og / eller analytikere sociale informationssystemer ... [-]

Kandidatgrad I Bank- Og Finanssektoren

Online Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Formålet med kandidatstudier Programme Bank og Finans er at forberede og styrke finansielle institutioner ledere gennem erhvervelse af specialiserede finansielle og bank viden og færdigheder til at sætte dem i stand til at reagere effektivt på de nye moderne internationaliserede markedsdata. The Graduate Programme lægger særlig vægt på at udvikle kritisk tænkning og sund fornuft, så eleverne er i stand til at møde udfordringerne i moderne finansielle institutioner og banker og opnå en omfattende analyse af de vigtigste spørgsmål i forbindelse moduler af programmet. [+]

Formålet med kandidatstudier Programme Bank og Finans Det er at forberede og styrke finansielle institutioner ledere gennem erhvervelse af specialiserede finansielle og bank viden og færdigheder til at sætte dem i stand til at reagere effektivt på de nye moderne internationaliserede markedsdata. The Graduate Programme lægger særlig vægt på at udvikle kritisk tænkning og sund fornuft, så eleverne er i stand til at møde udfordringerne i moderne finansielle institutioner og banker og opnå en omfattende analyse af de vigtigste spørgsmål i forbindelse moduler af programmet.

Uddannelsens struktur

Vellykket gennemførelse og undersøgelse af (4) tematiske enheder og forberede speciale hvilket fører til en kandidatuddannelse i Banking and Finance.... [-]


Kandidatgrad I Kommunikation Og Nye Journalistik

på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

The Graduate Studies Programme (MTO) Kommunikation og New Journalism af Open University of Cyprus er at reagere på det presserende behov for viden og effektivitet i medier og danner strategiske og taktiske kommunikation, der kombinerer teoretisk uddybning af den krævede praktik. [+]

Strategi, Taktik og kommunikationsmidler i en Hyper-kommunikative verden.

Kommuniker, netbaseret, offentliggøre: tre praksis er afgørende for livet, opfyldelse og succes i vores hyper-kommunikative verden. En verden, hvor værdien af ​​billedet og placeringen af ​​hver af os, især i det professionelle felt, er bestemt af, hvor præcist og effektivt udøve kunst og teknik af kommunikation, netværk og udgivelse, skaber kommunikationsstrategier og gennemføre taktik, muligvis ansætte nye og gennem konstant forandring.

Graduate Studies Programme (MTO) Kommunikation og Journalistik Nyheder Open University of Cyprus er at besvare dette meget presserende behov for viden og effektivitet i medier og danner strategiske og taktiske kommunikation, der kombinerer teoretisk uddybning af den krævede praktik.... [-]


Kandidatgrad I Kulturpolitik Og Udvikling

Online Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Formålet med kandidatuddannelsen "Kulturpolitik og udvikling" er at udvikle og fremme af kultur, kulturarv og nutidig kunstnerisk skabelse, og kulturen i hverdagen. Programmet fokuserer på fremme af den offentlige værdi af kultur, især i forbindelse med nutidige udfordringer. [+]

Formålet med kandidatuddannelsen "Kulturpolitik og udvikling" udnyttelsen og fremme af kultur, kulturarv og nutidig kunstnerisk skabelse, og kulturen i hverdagen. Programmet fokuserer på fremme af den offentlige værdi af kultur, især i forbindelse med nutidige udfordringer.

Formålet med Postgraduate Program

Programmet sigter mod at udstyre kandidater med kognitive (teoretiske og praktiske) og metakognitive (metodisk, epistemologiske) færdigheder, som vil give dem mulighed for grundigt at forstå merværdien af ​​kulturen. Formålet er også at give ekspertise rationel og videnskabelig evidens-baseret styring af kulturelle ressourcer og kulturel kapital til folk, der er eller vil blive beskæftiget inden for kulturel forvaltning.... [-]


Kandidatgrad I Teatervidenskab

Online Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Formålet med Kandidatuddannelsen er teatralsk UNDERSØGELSER videnskabelig ekspertise og forskning i fagområdet af teatralske undersøgelser, som har specialiseret sig i følgende tre retninger: (1) Overlevelse af antikke drama, (2) Theatrical handling, og (3) Fungerende og lede. [+]

Formålet med Kandidatuddannelsen er teatralsk UNDERSØGELSER videnskabelig ekspertise og forskning i fagområdet af teatralske undersøgelser, som har specialiseret sig i følgende tre retninger: (1) Overlevelse af antikke drama, (2) Theatrical handling, og (3) Fungerende og lede. For flere detaljer se. afsnittet "Uddannelsens struktur" nedenfor).

Hvem er interesseret i kandidatuddannelsen Teatervidenskab? Master of Theatre Studies Program rettet blandt andet:

Kandidater Institut for Teatervidenskab, Kandidater litteratur, Kandidater portioner udenlandsk litteratur, Kandidater pædagogisk portioner, Graduate afdelinger af sociale, økonomiske og relaterede videnskaber, Kandidater fra alle discipliner, hvoraf emnet undervises i gymnasier, Skuespillere og teaterfolk med universitetsuddannelse. ... [-]

Kandidatgrad I Uddannelse Videnskaber

Online Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Educational Sciences har som vigtigste opgave (a) forskning i læreruddannelse spørgsmål med særlig vægt på områderne organisation, ledelse, evaluering og læseplaner i uddannelse og også i efteruddannelse, (b) tilvejebringelse af specialiserede pædagogiske færdigheder lærere på alle niveauer, (c) samarbejde med lignende programmer, europæiske og andre universiteter og forskningscentre, (d) forberede topledere og forskere, som Antiller amvanontai sammenhæng, hvori den opererer uddannelse og ønsker at handle kreativt og produktivt, og (e) levering af tjenesteydelser i det bredere uddannelsesmæssige samfund i uddannelsesmæssige spørgsmål. [+]

Kandidatuddannelsen Educational Sciences dens grundlæggende opgave:

Forskning i læreruddannelse spørgsmål med særlig vægt på områderne organisation, ledelse, evaluering og læseplaner i uddannelse samt i efteruddannelse yde specialiseret pædagogisk viden til lærere på alle niveauer samarbejde med tilsvarende programmer, europæiske og andre universiteter og forskningscentre forberede topledere og forskere, der forstår den sammenhæng, hvori den opererer uddannelse og ønsker at handle kreativt og produktivt tilbyde tjenester i det bredere uddannelsesmæssige samfund i uddannelsesmæssige spørgsmål. Uddannelsens struktur

For at opnå en postgraduate master-niveau studerende vælger et af følgende formater: ... [-]


Kandidat I Computer Og Netsikkerhed

Online Fuldtid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online

Formålet med kandidatuddannelsen 'Computer og netværkssikkerhed' er fremme af principperne for edb-sikkerhed, sikker drift af netværk og it-sikkerhed (Cybersecurity). [+]

Formålet med kandidatuddannelsen;Computer og netværkssikkerhed'Er fremme af principperne for edb-sikkerhed, sikker drift af netværk og it-sikkerhed (Cybersecurity).

Programmet dækker principper for udformningen af ​​kommunikationsnetværk, de Forensic (Forensic) computere og netværk, edb-sikkerhed, netværk og cyberspace, kryptografi, sikkerhed i trådløse netværk samt spørgsmål vedrørende sikkerhed Risk Management i informations- og kommunikationssystemer. Programmet lærer dem specialiseret viden er nødvendig for at designe sikre systemer og netværk.

Studerende vil have mulighed for at anvende den teoretiske viden de får gennem specialiserede virtuelle edb-sikkerhed laboratorier, netværk og cyberspace. Det skal bemærkes, at brugen af ​​virtuelle laboratorier ikke kræver den fysiske tilstedeværelse af studerende, da adgangen til dem er fjernt. Ved brug af virtuelle laboratorier, vil de studerende få mulighed for at eksperimentere med realistiske reelle redskaber i relation til computer og netsikkerhed via deres computer eller smart anordning. Studerende levere arbejde baseret på laboratorieøvelser, som scorede. ... [-]


M.Sc. in Cognitive Systems

Online Fuldtid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online

[+]

3. semester [-]

Master Græske Sprog Og Litteratur

Online Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Formålet med kandidatuddannelsen græske sprog og litteratur er at udnytte værktøjerne i moderne lingvistik og teori om litteratur i studiet af græsk litteratur, med vægt på den klassiske periode i den tidsmæssige udvikling og didaktik. [+]

Formålet med kandidatuddannelsen Græsk sprog og litteratur Det er at udnytte værktøjerne i moderne lingvistik og teori om litteratur i studiet af græsk litteratur, med vægt på den klassiske periode i den tidsmæssige udvikling og didaktik.

Kandidatuddannelsen af ​​interesse, fordi:

interweave lingvistik til litterære studier udnytter tekstlingvistik, de sociolingvistik og diskursanalyse til studiet af litteratur Det giver en dynamisk tværfaglig tilgang, der kombinerer litterære, kulturelle, sociologiske / antropologiske og sproglige tilgange sikrer forsyninger til effektiv undervisning Det giver de teoretiske værktøjer til tværfaglige tilgange dyrke avancerede forskning færdigheder er nødvendige for efterfølgende ph.d.-studier ... [-]

Master I EU-retten

Online Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Den mellem universiteterne kandidatuddannelse LOV FOR DEN EUROPÆISKE UNION har som vigtigste opgave af videnskabelig forskning og uddannelse i emnet for EU-retten. Der lægges særlig vægt på de vigtigste lovgivningsmæssige og retsvidenskabelige udviklinger i de centrale områder af loven, som er de fire grundlæggende friheder i det indre marked, beskyttelse af menneskerettigheder, fri konkurrence osv [+]

Den mellem universiteterne kandidatuddannelse LOV FOR DEN EUROPÆISKE UNION har som vigtigste opgave at videnskabelig forskning og uddannelse i emnet i lov af EU. Der lægges særlig vægt på de vigtigste lovgivningsmæssige og retsvidenskabelige udviklinger i de centrale områder af loven, som er de fire grundlæggende friheder i det indre marked, beskyttelse af menneskerettigheder, fri konkurrence osv

Uddannelsen udbydes i samarbejde med European University Cyprus som fælles grad.

Uddannelsens struktur

Til afslutningen af ​​kandidat pensum LOV FOR DEN EUROPÆISKE UNION, skal den ph.d.-studerende testet med succes i otte (8) semi emner (TS): Seks TS obligatorisk overvågning forskning, teoretisk og praktisk indhold og to TS valg af fire tilbydes i to separate kurser-specialisering retningslinjer (europæisk konkurrenceret og European Business Law).... [-]


Master in Adult Education for Social Change

Online Fuldtid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online

[+]

.

Varighed: 24 måneder på fuld tid, ingen deltidsbeskæftigelse

Partnerne

Joint Graduate Award partnere

University of Glasgow

Karriereudsigter

[-]

Master in Sustainable Energy Systems

Online Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

[+]

Kode moduler beskæftigelsesegnethed [-]

Masters I Efteruddannelse Og Livslang Læring

Online Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Kandidatuddannelsen fokuserer på videnskabelige område Efteruddannelse og livslang læring og dialektisk undersøger to primære søjler: a) Generelt Voksenuddannelse b) erhvervsuddannelse. [+]

Kandidatuddannelsen fokuserer på videnskabelige område Efteruddannelse og livslang læring og dialektisk undersøger to grundpiller: a) Generelt Voksenuddannelse b) erhvervsuddannelse.

Formålet med programmet er at udstyre eleverne med kognitive (teoretisk og praktisk) og metakognitiv (metodisk, epistemologisk) de færdigheder, der sætter dem til at forstå i dybden - i et dialektisk forhold - General Adult Uddannelse og erhvervsuddannelse, inden for det generelle område af videreuddannelse og livslang læring med henblik på at gå fra at forstå de stadier af analyse, syntese, gennemførelse og evaluering af ny viden.

Programmet har yderligere forskning orienteret med henblik på at tiltrække potentielle studerende til at gennemføre original forskning i forskellige aspekter af efteruddannelse og livslang læring for studier på ph.d.-niveau.... [-]


Masters I Ledelse, Teknologi Og Kvalitet

Online Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Den kandidat pensum MANAGEMENT, teknologi og kvalitet har som vigtigste opgave at yde specialiseret viden og praksis inden for ledelse, teknologi og kvalitet og forberede ledende medarbejdere til at handle kreativt og produktivt. Derudover giver det kandidater med evnen til at anvende denne viden og færdigheder i deres arbejdsmiljø. [+]

Kandidatuddannelsen Ledelse, Teknologi og Kvalitet dens grundlæggende opgave:

giver specialviden og praksis inden for ledelse, teknologi og kvalitet. Derudover giver det kandidater med evnen til at anvende denne viden og færdigheder i deres arbejdsmiljø. forberede topledere til at handle kreativt og produktivt.

Mere specifikt har programmet følgende mål:

At bidrage til graduering ledere vil have moderne og omfattende viden om regnskabsprocedurer. Forståelse af studerende teoretiske og anvendte regnskabsmæssige spørgsmål. Analyse af regnskaber ved hjælp af specielle videnskabelige instrumenter, der har til formål at drage konklusioner for den økonomiske udvikling og fremtiden for en finansiel institution, med henblik på effektivt at aktivere beslutningstagning ledere (eller af eksterne brugere af information, såsom potentielle investorer). Forudsat viden og relevante værktøjer til undervisning af elever til den økonomiske måde at tænke og anvendelsen af ​​økonomisk teori til nationale og internationale operationer. Grundigt forskning emner som påvisning af virksomhedernes behov, styring af arbejdskapitalen, den lagerstyring, debitorstyring og likviditetsstyring. I betragtning af alternative former for erhvervsfinansiering. Anerkend eleverne deres juridiske og moralske forpligtelser som fagfolk og medlemmer af samfundet. At udvikle de studerende deres kommunikationsfærdigheder ved hjælp af forskellige værktøjer. Udvikle kritisk tænkning af de studerende, hvordan nye teknologier kan udnyttes bedre i virksomheden overvejer at hæve techniologikon data, informationer og epistemiske elementer i organisationer. At give en god basis for informationssystemer og teknologi, som er afgørende i moderne virksomhed. Ved hjælp af innovativ markedsføring teknikker og strategier, som organisationer har brug for at konkurrere i et usikkert miljø. At bidrage til graduering ledere vil have... [-]

Masters I Ledelse Og Miljøbeskyttelse

Online Fuldtid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online

Kandidatuddannelsen "Ledelse og miljøbeskyttelse", ved hjælp af en tværfaglig tilgang og metodologi af åben undervisning og fjernundervisning, har til formål at bidrage til at fremme miljøet i sociale og statslige niveauer og til at give videre til sit høje niveau af ekspertise studerende har brug for miljøledelse . Målet er at søge ledelse og tekniske løsninger, samt miljøbeskyttelse fra forkerte praksis. [+]

Det er nu almindeligt accepteret, at menneskers sundhed og trivsel afhænger af kvaliteten af ​​miljøet, som modtager daglige menneskeskabte påvirkninger. Bæredygtig forvaltning af naturressourcer, udvikling af afværgeteknologier, der bruger vedvarende energikilder og udvikling af passende metoder er blot nogle af de spørgsmål, der er nødvendige for en korrekt forvaltning af miljøet.

Kandidatuddannelsen "Ledelse og miljøbeskyttelse"Ved hjælp af en tværfaglig tilgang og metodologi af åben undervisning og fjernundervisning, har til formål at bidrage til at fremme miljøet i sociale og statslige niveauer og til at give videre til sine studerende ekspertise på højt niveau er nødvendig for miljøledelse. Målet er at søge ledelse og tekniske løsninger, samt miljøbeskyttelse fra forkerte praksis.... [-]


Masters I Trådløse Kommunikationssystemer

Online Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Formålet med kandidatuddannelse 'Wireless Communication Systems "er fremme af principperne for design og drift af cellulære og andet trådløst bredbånd kommunikationssystemer (fx 2G / 3G / 4G, 802). Programmet dækker design principper, deres arkitektur, deres dimensionering, sikkerhed, og eksempler på applikationer og tjenester. [+]

Formålet med kandidatuddannelsen 'Trådløse kommunikationssystemer' er at fremme principperne for konstruktion og drift af cellulære og andet trådløst bredbånd kommunikationssystemer (fx 2G / 3G / 4G, 802). Programmet dækker design principper, deres arkitektur, deres dimensionering, sikkerhed, og eksempler på applikationer og tjenester. Programmet lærer de specialiserede viden, teorier, teknologier og teknikker, der er nødvendige for at designe mobile systemer (f.eks GSM, UMTS, LTE, etc.), og andre trådløse bredbånd små, mellemstore netværk, og i stor målestok.

Studerende vil også få mulighed for at anvende den teoretiske viden de får gennem specialiserede dele af workshops.... [-]


Mester I Virksomhedens Risikostyring

Online Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Denne kandidatuddannelse i Enterprise Risk Management er designet til at give formel uddannelse moderne risikostyring og dens naturlige udvidelser til krise- og krisestyring til kandidater. [+]

Enterprise Risk Management bliver i stigende grad anerkendt som nøglen til at opnå og drive bæredygtig organisatorisk ydeevne, uanset om organisationen er aktiv inden for den offentlige sektor eller den private sektor og industrielle domæner.

Denne kandidatuddannelse i Enterprise Risk Management Er designet til at give formel uddannelse moderne risikostyring og dens naturlige udvidelser til krise- og krisestyring til kandidater.

Denne kandidatuddannelse i Enterprise Risk Management er designet omkring fire år lange tematiske enheder, der indfanger den væsentlige viden og færdigheder, der er afgørende for en kompetent og moderne Chief Risk Officer i enhver form for organisation eller virksomhed. Programmet består af 120 ECTS (European Credit Transfer System).... [-]


PhD

PhD I Informations- Og Kommunikationssystemer

Online Fuldtid Deltid 3 - 8 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Den "informations- og kommunikationssystemer" ph.d.-program har som vigtigste opgave forskning om spørgsmål vedrørende informations- og kommunikationssystemer. [+]

Ph.d.-uddannelsen "Informations- og kommunikationssystemer" Open University of Cyprus tilbyder et begrænset antal pladser til en doktorafhandling.

Formålet med programmet

det ph.d.-uddannelsen "Informations- og kommunikationssystemer" har den grundlæggende opgave for forskningen om spørgsmål vedrørende informations- og kommunikationssystemer.

Forskning / områder Optagelse

For det akademiske år 2017-2018 vil blive tilbudt op to positioner i emnet:

1.Ypologistiki Intellect / AI med vægt på:

Machine læring og beregningsmæssige læringsteori Sund fornuft ræsonnement og formelle argumenter Mekanisk læsning og forståelse naturligt sprog og historier Udvikling af smarte applikationer på mobile enheder ... [-]

Videoer

ΑΠΚΥ: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου! [2017-2018]

Επιτυχής φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Kontakt
Sociale medier