Algonquin College

Centre for Continuing & Online Learning

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

online

Studer online på heltid eller deltid online. Ansøg om et heltids online-program til en heltidsstuderende oplevelse uden pendling, eller registrer kursus-for-kursus, når du følger et deltidsuddannelsesprogram.

Er Online Learning for dig?

Hvis du foretrækker en kursusbelastning, der passer ind i din tidsplan og lader dig studere i komforten i dit hjem eller kontor, eller hvis du bor en afstand fra vores campuser, er disse kurser for dig. Online Learning studerende skal have selvdisciplin og fremragende læsning, skrivning og analytiske færdigheder. Ud over de nødvendige færdigheder til efteruddannelse skal du have følgende færdigheder for at være en succesfuld online studerende:

 • ekstra vægt på målindstilling
 • selvdisciplin og tidsstyring
 • evne til at overvåge dine egne fremskridt
 • vilje til at bede om hjælp når det er nødvendigt
 • dedikation til at søge efter information
 • computerfærdigheder
 • fremragende kommunikationsevner
 • evnen til at arbejde selvstændigt

Fuldtids online-programmer på Algonquin College er defineret som fuldtidsundervisning i et off-campus læringsmiljø, dvs. arbejde eller hjemme, fra en kvalitets facilitator ved brug af internet / web-baseret materiale.

60460_algonquinedit_header2x.jpg

Fuldtids online-programmer tilbyder:

 • De samme legitimationsoplysninger som på campus-programmer
 • Online kurser, der har en tilsvarende arbejdsbyrde til en campus kursus, men kan struktureres og planlægges omkring personlige / arbejdsliv
 • Muligheden for at få adgang til kursusarbejde, klassediskussioner og andre læringsværktøjer 24 timer i døgnet.

Bemærk: Kurser er struktureret til at indeholde forfaldsdatoer, som de studerende forventes at overholde.

Deltids online-programmer er den bedste måde at passe til god uddannelse i dit travle liv. I komforten i dit eget hjem eller kontor kan du bruge din fritid til at fuldføre det program du ønsker.

Deltidsprogrammer tilbyder:

 • Fleksibilitet til at vælge kurser, der arbejder med din tidsplan
 • Nem tilgængelighed via web-baseret programmering på alle tidspunkter af dagen
 • Kvalitetsprogrammer og kurser på deltidsplan.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Online Graduate Certificates » Se Online Certificates » Se Online Diplomas » Se Health Certificates »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Certifikat i kontoradministration - generel

Online Fuldtid 1 år January 2019 Canada Ottawa

Dette etårige Ontario College Certificate program forbereder eleverne til en karriere i office administration support. Studerende udvikler kontorfærdigheder, lærer administrative procedurer og studerer computerprogrammer ved hjælp af Microsoft Office og andre softwarepakker. [+]

Vores program

Dette etårige Ontario College Certificate program forbereder eleverne til en karriere i office administration support. Studerende udvikler kontorfærdigheder, lærer administrative procedurer og studerer computerprogrammer ved hjælp af Microsoft Office og andre softwarepakker. Programmet lægger vægt på udvikling af stærke tekniske, kommunikation og menneskelige relationer færdigheder og omfatter kurser i dokument produktion. Derudover får eleverne praktisk erfaring gennem simulerede kontorsituationer.

Kandidater fra programmet har mulighed for at komme ind i andet år af den toårige Office Administration Ontario College Diploma program (Medical, Executive og / eller Legal specialisering). Kun Office Administration - General og Office Administration - Executive programmer tilbydes online.... [-]


Diploma

Diplom i Business - Regnskab

Online Fuldtid 2 år January 2019 Canada Ottawa

Dette toårige Ontario College Diploma giver eleverne regnskabs teori og praktisk praktisk erfaring med integrerede computerteknologier. Studerende tager finansiel og ledelsesmæssig regnskab, beskatning, finansiering, samt andre forretningsmæssige kurser for at udvide deres forretnings- og kommunikationsfærdigheder. [+]

Vores Program

Dette toårige Ontario College Diploma giver eleverne regnskabs teori og praktisk praktisk erfaring med integrerede computerteknologier. Studerende tager finansiel og ledelsesmæssig regnskab, beskatning, finansiering, samt andre forretningsmæssige kurser for at udvide deres forretnings- og kommunikationsfærdigheder. Dette eksamensbevis er designet til at forberede eleverne til at arbejde i et regnskabsmiljø på en post-niveau stilling.

Dette program er tilgængeligt fra hver måned.

[-]

Diplom i Politi Foundations

Online Fuldtid 2 år January 2019 Canada Ottawa

Dette toårige Ontario College Diploma-program er det første skridt i forberedelsen af ​​studerende til en karriere inden for lovhåndhævelse. Studerende får en bred uddannelse i menneskelige relationer færdigheder og fortolkninger af social interaktion. [+]

Vores Program

Dette toårige Ontario College Diploma-program er det første skridt i forberedelsen af ​​studerende til en karriere inden for lovhåndhævelse. Studerende får en bred uddannelse i menneskelige relationer færdigheder og fortolkninger af social interaktion. Læreplanen indeholder kurser om politiets beføjelser og procedurer, fællesskabspolis, undersøgelsesprocesser, mangfoldighed, faglig etik, kommunikationsevner og fitness test.

Studerende er udsat for kommunale, provinsielle og føderale politiaktiviteter, mens de nyder godt af uddannelse af erfarne politibetjente og et tværfagligt fakultet.

[-]

Graduate Certificate

Graduate Certificate i Emergency Management

Online January 2019 Canada Ottawa

n dagens verden, trusler og risici bliver stadig mere komplekse på grund af mangfoldigheden af ​​naturlige og menneskeskabte farer. Dette Ontario College Graduate Certificate program udstyre studerende, både taktisk og strategisk, at forstå og reagere på de fire områder af emergency management. [+]

Vores Program

I dagens verden er trusler og risici i stigende grad komplekse på grund af mangfoldigheden af ​​naturlige og menneskeskabte farer. Dette Ontario College Graduate Certificate program giver studerende, både taktisk og strategisk, mulighed for at forstå og reagere på de fire domæner i nødstyring: begrænsning / forebyggelse, beredskab, respons og genopretning.

Læreplanen dækker nøgleemner: lovgivningsmæssige og politiske rammer, drift af nødhåndteringssted, risikostyring, kritisk infrastrukturbeskyttelse, kontinuitet planlægning og samlinger og analyse fra øvelser og virkelige arrangementer for at forbedre kapaciteten til at reagere på nødsituationer.

[-]

Graduate Certificate i Forensic Accounting og Svig Undersøgelser

Online January 2019 Canada Ottawa

Hvis du er interesseret i at deltage i det voksende felt for retsmedicinsk regnskabs- og svigundersøgelser, giver dette Ontario College Graduate Certificate-program dig de faglige færdigheder og praktiske teknikker til at opdage og forebygge svig i dagens erhvervsliv. Lær at undersøge og analysere økonomiske beviser, anvende computerteknikker til undersøgelser og forstå teorier om etik og kriminologi. [+]

Vores Program

Hvis du er interesseret i at deltage i det voksende felt for retsmedicinsk regnskabs- og svigundersøgelser, giver dette Ontario College Graduate Certificate-program dig de faglige færdigheder og praktiske teknikker til at opdage og forebygge svig i dagens erhvervsliv. Lær at undersøge og analysere økonomiske beviser, anvende computerteknikker til undersøgelser og forstå teorier om etik og kriminologi.

Kandidater kan finde beskæftigelse i den offentlige eller private sektor på en række områder, herunder bedrageri og økonomisk tab kvantificering, ekspert vidne vidnesbyrd, kriminelle undersøgelser og det hurtigt udviklede område af computer bedrageri.

[-]

Graduate Certificate in Human Resources Management

Online Fuldtid 1 år January 2019 Canada Ottawa

[+]

Vores program

Niveau 01 kurser giver en baggrund i økonomi og regnskab, organisatorisk adfærd, projektledelse og arbejdsret.

[-]

Graduate Certificate in Regulatory Affairs - Videnskab

Online Fuldtid 1 år January 2019 Canada Ottawa

Dette etårige Ontario College Graduate Certificate program giver eleverne branchespecifik viden til at komme ind og fremme deres karriere inden for lovgivningsmæssige anliggender. [+]

Vores Program

Dette etårige Ontario College Graduate Certificate program giver eleverne den branchespecifikke viden til at komme ind og fremme deres karriere inden for lovgivningsmæssige anliggender.

Reguleringen af ​​produkter i brancher. såsom sundhedspleje, bioteknologi, fødevarer, industrielle kemikalier og agrokemiske er af international interesse. Den resulterende stigning i reguleringen har drevet efterspørgslen efter kvalificerede personer i reguleringssager. Med fokus på at beskytte menneskers og miljøets sikkerhed har fagfolk på dette område en positiv indvirkning på det offentlige gode.

Studerende undersøger den afgørende rolle, der udføres af forskrifter og regulerende fagfolk og bliver bekendt med lovgivningsmiljøet i Canada og dets harmonisering med internationale reguleringsordninger. De socioøkonomiske aspekter af regulering på tværs af berørte industrier overvejes også. Studerende udvikler kendskab til kvalitetsoperationer og navigerer det lovgivningsmæssige landskab og rammer, der styrer processer og produkter. Gennem samarbejdsarbejde og individuel undersøgelse fortolker og fortolker de regler, udvikler og håndterer lovgivningsmæssige indlæg, vurderer lovgivningsmæssig overensstemmelse og rapporterer resultater. Studerende forbedrer deres kommunikations- og projektledelsesfærdigheder i hele.... [-]


Graduate Certificate in Technical Writer Program

Online Fuldtid 1 år January 2019 Canada Ottawa

[+]

For at opfylde disse opgaver har tekniske kommunikatører en egnethed til sprog, analytisk tænkning, teknisk forståelse og projektledelse.

[-]

Graduate certifikat i byggeprojektledelse

Online Fuldtid January 2019 Canada Ottawa

Dette online Ontario College Graduate Certificate program giver praktisk træning for personer, hvis karriere mål omfatter fremme deres karriere i byggebranchen og forvaltning af byggeprojekter i en bred vifte af indstillinger. [+]

Vores program

Dette online Ontario College Graduate Certificate program giver praktisk træning for personer, hvis karriere mål omfatter fremme deres karriere i byggebranchen og forvaltning af byggeprojekter i en bred vifte af indstillinger. At kapitalisere på et solidt uddannelsesgrundlag i byggeri eller byggeri-relaterede felter, er kandidater udstyret til at styre den samlede byggeproces effektivt, fra den indledende planlægning til programmets gennemførelse. Den regelmæssige brug af casestudier gennem hele programmet forbereder kandidater til en bred vifte af situationer, der kan opstå på byggearbejdspladser.

Hvert af kurserne i programmet er akkrediteret af den canadiske byggesammenslutning for Gold Seal Certification Programmet.... [-]