UNICARIOCA

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I 27 år på markedet har UNICARIOCA konsolideret sin stilling som en institution, der beskæftiger sig med kvaliteten af ​​uddannelse, beskæftigelsesegnethed og adgang til højere uddannelse, der tilbyder kvalitetstjenester med overkommelige priser og opnået i de seneste evalueringer af Undervisningsministeriet (MEC) for det femte år i træk betragtet det bedste universitetscenter i Rio de Janeiro.

Det startede som Faculdade Carioca de Informática i 1990 med hovedkontor i Botafogo og kun 70 studerende. I dag er der over 14 tusind studerende fordelt i fire distrikter i Rio de Janeiro: Rio Comprido, Méier, Bento Ribeiro og Jacarepaguá. Fra begyndelsen var fokus på uddannelse af etiske og kompetente fagfolk til et stadig mere krævende og globaliseret arbejdsmarked.

I de sidste fire år er det tredoblet i størrelse, udvidet tilbudet af bachelor kurser, nu med 17 bachelor kurser, udvidede postgraduate kurser, gennemført bachelor-og postgraduate kurser. Derudover reducerede det faldet med 25%, med programmer som akademisk forstærkning og individualiseret læringsorientering. I mere end to årtier har UNICARIOCA transformeret tusindvis af liv gennem Uddannelse.

Altid dedikeret til excellence i undervisning, garanterer det alle muligheden for at blive inkluderet på arbejdsmarkedet med alle de værktøjer, der er nødvendige for deres konkurrenceevne.

differentialer

UNICARIOCA er fokuseret på den nye middelklasse i det sidste årti med studerende, som drømmer om at blive fremtrædende på arbejdsmarkedet. Generelt er de studerende fra familier, der tror på potentialet og investeringen i uddannelse som en faktor for livsforvandling. Derfor investerer universitetet i at tilbyde overkommelige og kvalitetsmæssige uddannelsesløsninger, der fokuserer på studier, ledelse og anvendelse af ny teknologi. Institutionen giver studentelegemet mulighed for at blive med på arbejdsmarkedet og garanterer alle de nødvendige værktøjer til konkurrenceevne. Kernekompetencer er for nylig blevet medtaget i læseplanen for fagfolk i alle karriere, som ledelse, iværksætteri, kreativitet, etik og samfundsansvar. UNICARIOCA tilbyder også akademiske forstærkningskurser, såsom portugisisk, matematik og fysik, som også er åbne for samfundet, og søger at tilbyde karrierevejledninger og elevers selvværd.

Institutionen, som har 85% af fakultetet består af Masters og Læger, tilbyder traditionelle undergraduate, fjernundervisning og teknologiske kurser samt kandidat- og postgraduate-kurser, der giver en fremragende mulighed for forberedelse, genbrug og forbedring for dem, der ønsker indrejse eller genindtræden på arbejdsmarkedet.

Ifølge den seneste generelle indeks for institutionernes kurser (IGC), udgivet af MEC, blev UNICARIOCA betragtet som det bedste universitet i Rio de Janeiro kommune. Studiet måler elevernes præstationer i National Student Examseksamen (Enade), hvor meget kurset tilføjer viden til den studerende og inputvariabler - undervisningspersonale, infrastruktur og didaktisk-pædagogisk organisation.

Vores mission

At uddanne etiske og kompetente fagfolk på arbejdsmarkedet og tilbyde tilgængelige og kvalitetsmæssige uddannelsestjenester, vurdere de studerendes beskæftigelsesegnethed og bidrage til en bæredygtig udvikling af Carioca-samfundet og af landet.

udsigt

At være et universitets referencecenter i videregående uddannelse med fokus på elevuddannelse, arbejde med kvalificerede fagfolk, tilstrækkelig infrastruktur og kritiske og aktive pædagogiske modeller, der bidrager til forbedring af uddannelse og til bæredygtig udvikling af Carioca-samfundet og landet.

værdier

  • etik
  • Relaterede søgninger
  • Social integration
  • Om os
  • Socialt og miljømæssigt ansvar
  • Transformativ Uddannelse
  • Demokratisk og deltagende ledelse

UNICARIOCA og Rio

UNICARIOCA er et universitetscenter i Rio de Janeiro med enheder / poler fordelt på 4 forskellige distrikter i kommunen: Rio Comprido, Méier, Bento Ribeiro og Jacarepaguá.

Grundlagt samme dag som jubilæet for Rio de Janeiro - den 1. marts har UNICARIOCA ikke kun "carioca" mærket i sit navn, men også dets "carioca" måde: moderne, dynamisk, innovativt, altid i evolution.

UNICARIOCA 's uddannelsesmæssige, videnskabelige, kulturelle og sociale UNICARIOCA er tilpasset udfordringerne og kravene i byen Rio de Janeiro og anerkendes derfor for det relevante bidrag til uddannelse af etiske og kompetente fagfolk til en stadig mere krævende arbejdsmarked og globaliseret.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Portuguese (Brazil)

Se Online Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Fjernundervisning: Administration

Online på universitet Deltid 8 semestre March 2019 Brasilien Rio de Janeiro + 1 mere

UNICARIOCA Distance Management kursus dækker de forskellige områder af Administration: økonomi, UNICARIOCA , marketing, produktion, logistik, projekter og social og miljømæssigt ansvar. [+]

Om kurset

UNICARIOCA Distance Management kursus dækker de forskellige områder af Administration: økonomi, UNICARIOCA , marketing, produktion, logistik, projekter og social og miljømæssigt ansvar. Kurset uddanner fagfolk, der kan planlægge, organisere, styre og styre virksomhedens aktiviteter, hvad enten de er offentlige eller private, og tegne strategier og arbejdsmetoder inden for en lang række organisatoriske områder.

Aktivitetsområder

Administratoren er en professionel med et bredt indsatsområde, der kan arbejde i industrien, handel eller service i private virksomheder, ud over den offentlige sektor. Han kan også yde rådgivning til virksomheder eller deltage i undervisning og forskning.... [-]


Fjernundervisning: Marketing

Online på universitet Deltid 4 semestre March 2019 Brasilien Rio de Janeiro + 1 mere

UNICARIOCA Distance Marketing Technologist-kurset dækker de forskellige marketingområder, herunder strategiplanlægning, produkt- og serviceudvikling, værdiskabelse og differentiering, brand management, marketingfremme og forskning. [+]

Om kurset

UNICARIOCA Distance Marketing Technologist-kurset dækker de forskellige marketingområder, herunder strategiplanlægning, produkt- og serviceudvikling, værdiskabelse og differentiering, brand management, marketingfremme og forskning. Kurset giver eleven teoretisk og praktisk viden og forbereder ham på at håndtere de mest komplekse forretningsscenarier.

Aktivitetsområder

Markedsføreren, der er uddannet af UNICARIOCA kan holde strategiske positioner i offentlige og private virksomheder, reklame- og reklamebureauer, medier, foreninger, blandt andre.

Disse fagfolk kan arbejde inden for følgende områder:

MARKETING MIX MANAGEMENTDEFINITION AF POSITIONERING OG MARKEDSSEGMENTATIONSTRATEGISK PLANNINGCREATION OG MANAGEMENT OF BRANDSFORSKNINGSUDVIKLINGINFORMATIONSFORVALTNINGUDVIKLING AF NYE PRODUKTER OG TJENESTERKUNDENS RELATIONSHIP (CRM)FORBINDELSE MED INTERNATIONALE VIRKSOMHEDER (ENDOMARKETING)VIRKSOMHED AF DINE EGNE VIRKSOMHEDERlaboratorier... [-]

Fjernundervisning: Pædagogik

Online på universitet Deltid 8 semestre March 2019 Brasilien Rio de Janeiro + 1 mere

UNICARIOCA fjernundervisning UNICARIOCA er rettet mod uddannelse af fagfolk til at udføre opgaverne i undervisningen i Early Childhood Education og i den første serie af grundskolen. Den studerende er også parat til at påtage sig andre roller på arbejdsmarkedet, som leder, koordinator eller rådgiver i uddannelsesinstitutioner eller ikke-skoleorganisationer. [+]

Om kurset

UNICARIOCA fjernundervisning UNICARIOCA er rettet mod uddannelse af fagfolk til at udføre opgaverne i undervisningen i Early Childhood Education og i den første serie af grundskolen. Den studerende er også parat til at påtage sig andre roller på arbejdsmarkedet, som leder, koordinator eller rådgiver i uddannelsesinstitutioner eller ikke-skoleorganisationer.

Pædagogik er en professionel med et meget bredt aktivitetsområde, som kan handle i undervisningen i tidlig barndomsuddannelse og i de indledende klasser af grundskolen, i skoleledelse, pædagogisk koordinering eller uddannelsesvejledning. Afhængig af uddannelsens karakteristika kan pædagogeren også tilbyde tjenester til virksomheder inden for menneskelige ressourcer (udvælgelse, uddannelse og udvikling), universiteter, tværfaglige teams af ikke-statslige organisationer, tekniske pædagogiske rådgivningsvirksomheder af forlag, Tv og radio virksomheder, fritids-og turisme virksomheder, hospitaler, producenter af uddannelsesmæssige software, legetøj og mange andre.... [-]


Fjernundervisning: Regnskabsvidenskab

Online på universitet Deltid 8 semestre March 2019 Brasilien Rio de Janeiro + 1 mere

UNICARIOCA fjernundervisningskursus i regnskabsforskning fokuserer på at øge elevernes beskæftigelsesegnethed. Vi uddanner fagfolk med ledelsesvision, der er i stand til at generere rapporter, der er relevante for udviklingen af ​​forretningsstrategier, deltagelse i virksomhedernes beslutningsprocesser og evaluering af virksomhedens præstationer. [+]

Om kurset

UNICARIOCA fjernundervisningskursus i regnskabsforskning fokuserer på at øge elevernes beskæftigelsesegnethed. Vi uddanner fagfolk med ledelsesvision, der er i stand til at generere rapporter, der er relevante for udviklingen af ​​forretningsstrategier, deltagelse i virksomhedernes beslutningsprocesser og evaluering af virksomhedens præstationer.

Der er stor efterspørgsel efter fagfolk inden for bogføring, især dem med kendskab til de nye regnskabsregler. Arbejdsmarkedet er omfattende, og regnskabsforskeren kan arbejde i forskellige sektorer som revisor, revisor, revisor, controller, finansanalytiker, konsulent mv.

Nogle af aktivitetsområderne for bachelorerne i regnskabsvidenskab:... [-]


Graduação a Distância: Gestão de Recursos Humanos

Online på universitet Deltid 4 semestre March 2019 Brasilien Rio de Janeiro + 1 mere

O Curso Superior en Distância de Tecnologia em Recursos Humanos da UNICARIOCA visum suprir uma carência de formación especializada na area de RH. [+]

Sobre o curso

O Curso Superior en Distância de Tecnologia em Recursos Humanos da UNICARIOCA visum suprir uma carência de formación especializada na area de RH. O curso abrange todos os segmentos de recursos humanos, enfatizando del deles: Treinamento e Desenvolvimento, Remuneração e Administração de Pessoal. Én proporcionada til aluno uma solida educação er os forskellige processer, metodologier, instrumenter og teknologier, der gør det muligt at bruge pelos profissionais do setor.

Påreas de atuação

En graduação tecnológica a distância gestão de Recursos Humanos da UNICARIOCA habilita o aluno a trabalhar como analista ou gestor de recursos humanos em empasas públicas ou privadas, de qualquer porte ou ramo de atividades, udøve suas funções nos seguintes subsistemas de RH:... [-]


Videoer

Quando seu Futuro se Realiza, Muita Gente Cresce Junto!

Kontakt

Adresse, linje 1 Unidade e Polo Rio Comprido Av. Paulo de Frontin, 568 - Praca da Bandeira, Rio de Janeiro - RJ
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brasilien

Adresse, linje 1 Unidade e Polo Méier R. Venceslau, 192 - Meier, Rio de Janeiro - RJ, 20735-160
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brasilien

Adresse, linje 1 Unidade e Polo Bento Ribeiro Rua João Vicente, 1355 Bento Ribeiro, Rio de Janeiro – RJ
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brasilien

Adresse, linje 1 Unidade e Polo Jacarepaguá Estrada de Jacarepaguá, 6816 Anil – Jacarepaguá, Rio de Janeiro – RJ
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brasilien