Vlerick Business School Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Vlerick Business School Online

Udfordres til at lykkes

Vlerick Business School tilbyder en ekstraordinær mulighed for at studere online, på Belgiens # 1 Business School for Executive Education (Financial Times, 2016). Undersøg på denne triple-akkrediterede business school, hvor som helst i verden.

Hvad der virkelig sætter Vlerick fra hinanden er ikke kun det, vi gør, men den ånd, vi gør det i. Vlerick-ånden er defineret af åbenhed, vitalitet og en passion for innovation og virksomhed. Det er en ånd, der kan findes i alle aspekter af vores skole og dets aktiviteter: fra vores entusiastiske, højt motiverede personale til vores innovative og pragmatiske undervisningsmetoder; fra vores globale netværk af studerende, alumner og virksomhedspartnere til vores inspirerende online læringsmiljø. Det er alle disse elementer sammen, der har gjort Vlerick Business School til den førende institution i dag: et sted, hvor folk og organisationer mødes for at forme fremtiden for den globale forretning.

Med Vlerick bliver du udfordret til at tænke proaktivt og strategisk om avancerede ledelsesproblemer, der hjælper dig med at berige og udvide dine ledelsesevner. Ved hjælp af de nyeste interaktive online læringsmetoder og pragmatiske undervisningsmetoder bliver du fuldt ud engageret i programindholdet og beføjet til at gøre en god karriere til en enestående karriere.

Immersiv og interaktiv

Vi bestræber os på at gøre alle dele af online læringsoplevelsen interaktive for at bringe dine studier til livs. Vi mener, at interaktivitet er nøglen til bedre forståelse og tilbagekaldelse.

Vores online oplevelse tilbyder dig:

 • Immersiv videoindlæring
 • Forlovelse med professorer og højttalere
 • Peer-to-peer networking muligheder
 • Intuitiv online interface
 • Praktiske forretningscenario øvelser

Vlerick i verden

 • Stærk track record for online learning
 • Alliancer med over 40 internationale handelsskoler
 • Etableret partnerskaber med 250 virksomheder og multinationale selskaber
 • Netværk af 23.000 alumni i over 100 lande
 • Rangeret blandt de bedste i Europa
 • Mere end 50 fakulteter med 12 forskellige nationaliteter
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Online MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MBA

Online MBA

Online Deltid 26 måneder April 2019 Belgien Belgium Online

Genoplive din karriere, lære nye teknikker til at drive organisatoriske ændringer og udforske din iværksætterside. Undersøg en online MBA på en af ​​Europas førende triple-akkrediterede business schools fra overalt i verden. [+]

Udfordres til at lykkes

Genoplive din karriere, lære nye teknikker til at drive organisatoriske ændringer og udforske din iværksætterside. Undersøg en online MBA på en af ​​Europas førende triple-akkrediterede business schools fra overalt i verden.

Studier fra hvor som helst i verden, vil du blive udfordret til at tænke strategisk om moderne ledelsesproblemer. Du vil udvikle de nødvendige færdigheder og tillid til at blive en mere fleksibel og effektiv leder i nutidens hurtigt skiftende forretningsmiljø.

Du vil lære af erfarne, lidenskabelige fakulteter fra en tredobbelt akkrediteret business school, der er stærkt fokuseret på at give en dynamisk og tilfredsstillende læringserfaring, der vil hjælpe dig med at gøre en god karriere til en enestående karriere.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Belgium Online, BE
Sociale medier