Read the Official Description

Southern Cross University er en levende, moderne australsk universitet med smukke campusser på Gold Coast, Lismore og Coffs Harbour, og afdelingskontorer campusser i Sydney og Melbourne.

Universitetet driver også The Hotel School Sydney og The Hotel School Melbourne i partnerskab med Mulpha Australien.

Vi glæder os over studerende fra mere end 60 lande i hele verden og tilbyde bachelor og postgraduate kurser i et inspirerende og støttende læringsmiljø. Universitetet har et stærkt student fokus og sætter en ære i kvaliteten af ​​sine undervisere, hvoraf mange er anerkendt som førende inden for deres områder.

Vores grader tilbydes på tværs af en bred vifte af discipliner, og er designet i samarbejde med industrien. Mange involverer praktikophold og praktikophold og andre former for hands-on lære at producere arbejdsrelaterede klar kandidater. Forskning foregår i områder, der er regionalt relevante og globalt betydelige, i discipliner så forskellige som geoscience, plantegenetik, hvaler forskning, sundhed og velvære og turisme.

Governance

Universitetet er underlagt Rådets hvortil dets administrerende direktør, rektor, rapporter. Rådet er ansvarlig for forvaltningen af ​​universitetets anliggender. Den største akademiske krop yder rådgivning til Rådet om akademiske forhold er Studienævn.

Rådet ledes af kansler. Rådet har 17 medlemmer, herunder rektor, formanden for studienævnet, seks medlemmer, der udpeges af ministeren, fire medlemmer udpeget af rådet, tre folkevalgte medarbejdere og et valgt medlem elev.

SCU History

Vores historie

1994 - 2014 var en spændende tid for Southern Cross University, som det har udviklet sig fra, hvad der var en Lærere College, i 1970'erne, i en fuldt udbygget University med sin egen identitet i 1994.

Som en del af vores 20 år festlighederne, vi udviklet en serie af historier, historiske oplysninger og personlige erindringer. Disse omfatter en kondenseret kort historie SCU fra Teachers College på University. Vi har også medtaget nogle udvidede beskrivelser af forskellige femårsperioder beskriver universitetets historie i løbet af to årtier: 1994 - 1998, 1999 - 2003, 2004 - 2008 og 2009-2013.

Vi har indkøbt historier fra kandidater, personale og lokale organisationer, og der er en liste over Chancellors og Vice Chancellors der har tjent universitetet og været medvirkende til at forme retning af universitetet. Også inkluderet er en historie om forskning på SCU og en historie af internationale studerende på SCU.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Southern Cross University (Online)

Med en Southern Cross University Online MBA, vil du udvikle både forretningen knowhow og de praktiske færdigheder til at fremme din karriere eller bygge din egen virksomh ... [+]

Bliv en leder i erhvervslivet

Med en Southern Cross University Online MBA, Vil du udvikle både forretningen knowhow og de praktiske færdigheder til at fremme din karriere eller bygge din egen virksomhed. Du vil undersøge moderne ledelse og udvikle løsninger på komplekse kommercielle situationer - alle gennem prisme af tempofyldt, stadigt skiftende globale digitale økonomi. Vores MBA er vurderet til 4 stjerner af den Graduate Management Association of Australia. Vi opdaterer pensum kontinuerligt at udstyre dig med de nyeste koncepter, og sikre, at alt drejer tilbage til skiftende tendenser. Samtidig er dette en praktisk kursus - du kan vælge fra syv specialiseringer til yderligere skærpe din industri færdigheder. Hvis dit øje er på arbejdsmarkedet, 2014 Corporate Recruiters undersøgelse viste, at 83% af de adspurgte i Asien-Stillehavsområdet organisationer har planer om at ansætte MBA i år - et tal, der er blevet støt stigende siden 2009.... [-]

Australien Australia Online
Åben tilmelding
Deltid
14 måneder
Online
Læs mere på dansk

This is Southern Cross University 2012

Prepare for the future of healthcare

Southern Cross University (Online)
Address
5-7 Young Street NSW 2000
Sydney, New South Wales, Australien
Hjemmeside
Telefonnummer
+61 1300 589 882