Læs den officielle beskrivelse

Online kvalifikationer designet med dig i tankerne

La Trobe University og Didasko har samarbejdet om at bringe dig online kvalifikationer, der er højt værdsat af arbejdsgivere og internationalt anerkendt. La Trobe er et af Australiens mest respekterede universiteter med mere end 36.000 studerende og en historie fra 1967. Didasko har samarbejdet med La Trobe for at levere online kvalifikationer med nogle af de mest engagerende læringsmaterialer til rådighed. Didasko er eksperter i online uddannelse og specialiserer sig i dem, der ønsker at ændre eller forbedre deres karriere.

Hjælp, når du har brug for det mest

Vi forstår, at online studie kan være lidt skræmmende, især hvis det har været nogen tid siden du sidst var i formel uddannelse. På Didasko har vi engageret akademiske og supportteam til rådighed, og som er ivrige efter at løse eventuelle undersøgelser. Vores mål er at svare på alle forespørgsler inden for 10 minutter (under normale driftstider) og løse inden for 24 timer.

Driftstimer

  • Mandag - Torsdag 7:30 - 22:00 AEST
  • Fredag ​​7:30 - 18:00 AEST

Fordelene ved at studere hos os

  • 100% online kurser, der skal studeres i dit eget hjem eller kontor
  • Betal når du går. Emne efter emne.
  • Kvalifikationer fra et af Australiens mest respekterede universiteter
  • Ingen ventning - Tilmeld dig i dag med månedlige startdatoer
  • Deltids- og fuldtids fleksible studiemuligheder
  • Spar over $ 40.000 AUS pr. År ved at studere online i dit eget land. (Ingen bogomkostninger. Ingen rejseomkostninger. Ingen leveomkostninger. Ingen campus omkostninger)
En ny måde at lære
Selv om du måske ikke har hørt om Didasko, har vi været i spidsen for uddannelse i en eller anden form for næsten 20 år! I dag bruger tusindvis af studerende globalt vores online ressourcer til at forbedre sig selv. Vi har udviklet nogle af de mest engagerende multimedielæringsindhold, der rent faktisk gør læring sjovt!

Hvad er Didasko-forskellen?

Vi er lidenskabelige med at gøre en forskel i dit liv. På hvert trin af din rejse vil Didasko arbejde sammen med dig for at sikre, at du opnår dine karrieremål.
Vores fokus er på karrierevekslere og de af jer, der ønsker at fremme din karriere i dit nuværende felt. For at hjælpe dig har vi designet et studieprogram omkring dine unikke forhold. Vores 100% online-løsning gør det muligt for dig at fortsætte med at tjene, mens du planlægger de næste trin i din karriere.

Fuldt eller deltid studie muligheder

Du kan studere helt eller deltid uden nogen campus deltagelse overhovedet. Studerende på en fuldtidsplan (ca. 30 timer om ugen) vil færdiggøre hvert år din kvalifikation i den konventionelle årlige tidsramme (tre år for en bachelorgrad). For nogle er det lidt for meget med fuldtidsbeskæftigelse. Dette kan medføre, at deres studier lider.
Vi har en deltidsindstilling, der giver dig mulighed for at halvere den ugentlige studieforpligtelse. Ja, dit kursus vil tage længere tid, men din vilje og ønske om at afslutte dit kursus ses altid positivt af arbejdsgiverne, uanset hvilken valg du vælger. Du kan ændre studiemodus, hvis dine forpligtelser ændrer sig under dit kursus.

Vælg, når du studerer

Vi vil arbejde sammen med dig for at afslutte din studietid hver uge med din egen personlige studieplan. Vi hjælper dig med at ære din plan og slå dine studiemål. Igen, hvis dine forhold ændres, så kan din studieplan!

Tre kvalifikationer i en grad

La Trobe University online ansøgte grader giver dig den unikke mulighed for at opnå op til tre kvalifikationer i løbet af dine studier. Med forbehold for tilfredsstillende gennemførelse af hver del af dit kursus vil du blive tildelt et ansøgt eksamensbevis (slutår 1), en anvendt associeret grad (slutår 2) og en ansøgt bachelorgrad, når du gennemfører alle tre år. Din potentielle indtjeningskapacitet øges efterhånden som du går videre gennem dit kursus.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

La Trobe –Didasko

Bachelor i anvendt cybersikkerhed ... [+]

Kursus beskrivelse

TILFØJ TEKST HER

Tre kvalifikationer i en grad

TILFØJ TEKST HER

År 1

TILFØJ TEKST HER

Afslut med

TILFØJ TEKST HER

Forventet indkomst

TILFØJ TEKST HER

År 2

TILFØJ TEKST HER

Afslut med

TILFØJ TEKST HER

Forventet indkomst

TILFØJ TEKST HER

År 3

TILFØJ TEKST HER

Afslut med

TILFØJ TEKST HER

Forventet indkomst

TILFØJ TEKST HER

Kursus læringsresultater

TILFØJ TEKST HER

Karrieremuligheder

TILFØJ TEKST HER

Kursomkostninger

Dine gradsgebyrer er 20.000 dollars om året.

[-]
Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
Online
Læs mere på dansk
La Trobe –Didasko

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Information Technology giver en fremragende generalistisk uddannelse inden for informationsteknologi (IT) og mulighed for at udf ... [+]

Kursus beskrivelse

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Information Technology giver en fremragende generalistisk uddannelse inden for informationsteknologi (IT) og mulighed for at udforske fokusområder inden for informationssystemer, softwareudvikling, computernetværk og webudvikling.

Læringsstrukturen giver dig mulighed for at fuldføre dit kursus som en fuldtidsstudent online eller kombinere online deltidsstudier med arbejdsforpligtelser.

Dette kursus har et anvendt fokus og omfatter IT-branchens leverandørcertificeringer, der er relevante og ønskelige for potentielle arbejdsgivere. Kandidater med anvendte kvalifikationer har ikke kun færdigheder og viden fra en universitetsuddannelse, men den praktiske tænkning at anvende dem i industrien.... [-]

Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
La Trobe –Didasko

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Business vil give dig et bredt fundament af færdigheder, der kræves for en række roller i erhvervslivet. ... [+]

Kursus beskrivelse

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Business vil give dig et bredt fundament af færdigheder, der kræves for en række roller i erhvervslivet.

Dem, der søger at skifte karriere, går ind i en ny rolle eller starter deres egen virksomhed, vil finde indholdet af dette kursus uvurderligt. At studere en anvendt erhvervskvalifikation vil introducere dig til organisationers og deres strukturers arbejde, øge din kommercielle bevidsthed og give dig mulighed for at opbygge praktisk viden, som er afgørende for dine fremtidige karrieremål.

Tre kvalifikationer i en grad

La Trobe University online ansøgte grader giver dig den unikke mulighed for at opnå op til tre kvalifikationer i løbet af dine studier. Med forbehold for tilfredsstillende gennemførelse af hver del af dit kursus vil du blive tildelt et ansøgt eksamensbevis (slutår 1), en anvendt associeret grad (slutår 2) og en ansøgt bachelorgrad, når du gennemfører alle tre år. Din potentielle indtjeningskapacitet øges efterhånden som du går videre gennem dit kursus.... [-]

Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
La Trobe –Didasko

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Business (Management Major) vil give dig et bredt fundament af erhvervskompetencer, der kræves for en række ledelsesroller i bra ... [+]

Kursus beskrivelse

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Business (Management Major) vil give dig et bredt fundament af erhvervskompetencer, der kræves for en række ledelsesroller i branchen.

Dem, der søger at skifte karriere, går ind i en ny ledelsesrolle eller starter deres egen virksomhed, vil finde indholdet af dette kursus uvurderligt. Ledelsen stor fokuserer på at skabe et højtydende hold inden for enhver organisation. Forståelse af organisatorisk innovation og udvikling samt succesfuld styring af interpersonelle udfordringer er bare nogle af de færdigheder, som succesfulde ledere skal vide.

At studere en anvendt erhvervskvalifikation giver dig mulighed for at tage teorien om et emne og anvende det på virkelige situationer. Dette vil øge din kommercielle bevidsthed og give dig mulighed for at opbygge praktisk viden, der er afgørende for dine fremtidige karrieremål.... [-]

Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
La Trobe –Didasko

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Business (Marketing Major) vil give dig et fundament af business og nøgle marketing færdigheder. De færdigheder og viden, der er ... [+]

Kursus beskrivelse

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Business (Marketing Major) vil give dig et fundament af business og nøgle marketing færdigheder. De færdigheder og viden, der er til rådighed i denne kvalifikation, er yderst ønskelige i en bred vifte af roller i erhvervslivet.

Dem, der søger at ændre karriere, flytte ind i en ny marketing / salgsrelateret rolle eller starte deres egen virksomhed, vil finde indholdet af dette kursus uvurderligt. Marketing Major er designet til roller, der kræver et godt kendskab til forskningsevner, markeds- og forbrugeranalyse, medieplanlægning og marketingstrategier. Dette er også uvurderligt, når du arbejder med eksterne medier og marketingrelaterede agenturer.... [-]

Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
La Trobe –Didasko

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Cloud Technology har været specialbygget til cloud computing-sektoren i et unikt samarbejde med global gigantisk Amazon. Sky-sek ... [+]

Kursus beskrivelse

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Cloud Technology har været specialbygget til cloud computing-sektoren, som i øjeblikket nyder en hurtig vækst og inkorporerer 6 højt anerkendte branchecertificeringer (4 heraf er Amazon Web Services specifikke) inden for graden kvalifikation.

Kurset indeholder viden og færdigheder på tværs af informationssystemer, web- og softwareudvikling, maskinindlæring, databaser og store data, enterprise cloud migration, cloud enterprise applikationsudvikling og computernetværk. Kurset anvendes i fokus og forbereder eleverne til nøgleleverandørcertificeringer, der er relevante for it-branchens beskæftigelse.

Verdens første samarbejde... [-]
Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk

What's so good about my course?

Thoughts on the content of our courses - Interview with Dr. Christopher Swan