Australian Online Music Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

59930_recording-knapper-720.jpg

Velkommen til Australian Online Music Institute (AOMI), din portal til online musik kvalifikationer, uddannelse og læring. Vi er et team af engagerede branchefolk, der deler en passion for at levere musikbaserede kvalifikationer Australien bredt. Det er ligegyldigt hvor du bor, eller hvad din skema ligner, hvis du har en passion for musik og har et ønske om at blive kvalificeret og vokse din vidensbase, kan AOMI samarbejde med dig for at realisere dine mål.

VISION AND VALUES STATEMENT

Kerneværdierne for AOMI er, hvad informerer vores nuværende praksis sammen med at drive vores fremskridt i fremtiden. Disse kerneværdier omfatter tre nøglefilosofiske elementer: "Tag uddannelse til folket", "Innovér og skab" og "Vær fremragende".
Vi tror, ​​at som AOMI vokser og udvider vores centrale filosofier, holder os centreret og sikrer, at vi handler med både integritet og ekspertise.

  • Tag uddannelse til folket

AOMIs kernefilosofi er, at musikuddannelse er noget ALLE personer skal have adgang til, uanset geografisk placering, arbejdsplan eller på anden måde. Vores innovative kursusstruktur og læringsmiljø er blevet født af denne filosofi og vil fortsat informere vores praksis og metodologi i fremtiden.

  • Innovér og Opret

At tænke uden for boksen er, hvad der har født AOMI. For at blive på forkant og forkant med musikuddannelse vil vi stræbe efter at omfavne nye modeller og nye teknologier og skabe innovative veje, og altid holde vores "Take Education to the People" filosofi i spidsen for vores kollektive bevidsthed.

  • Vær fremragende

At levere excellence til vores studerende er AOMIs tredje grundlæggende princip. Denne filosofi gælder ikke kun vores kursusindhold, men den måde, hvorpå vores medarbejdere og elever interagerer med hinanden, måden vi præsenterer os på og meget mere. "Vær fremragende" er det grundlæggende grundlag for AOMI og informerer vores værdier, vores etik og vores praksis.

e-læreteknologi

  • AOMI beskæftiger en række e-læringsteknologier med henblik på at levere kursusindholdet på en engagerende og fleksibel måde, der appellerer til en bred vifte af elevstuderende typer. Disse teknologier omfatter følgende: LMS (læringsstyringssystem) lyd, video, blogs / chats / fora, webcam instruktioner, screen-casting og meget mere. Vi mener, at vores kursusindhold skal være engagerende, spændende, underholdende og selvfølgelig uddannelsesmæssigt!
  • Vi arbejder konstant på at forbedre vores metoder og vores ressourcer. I slutningen af ​​dagen mener vi, at en musikuddannelse skal være noget, som alle har adgang til, uanset din geografiske placering eller din arbejdsplan.

"Vi skal bringe læring til mennesker i stedet for at lære folk." Elliot Masie, Masie Center

KVALIFICERET OG INDUSTRI ERKENDET PERSONALE

Vores medarbejdere har dokumenteret erhvervserfaring, anerkendte post-graduate kvalifikationer og real-world musikindustrien ved, hvordan. Fra rekordmærkestyring, live forestillinger (både nationalt og internationalt) til studier og live optagelsessessioner, kan du være sikker på, at du får det bedste, når du studerer med AOMI.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Diplom for musikindustrien

Online Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Brisbane + 1 mere

Diplom of Music Industry leveret af AOMI er skræddersyet til moderne musiksammenstilling og produktion med vægt på at arbejde inden for et DAW (digital audio workstation) miljø. [+]

Diplom of Music Industry leveret af AOMI er skræddersyet til moderne musiksammenstilling og produktion med vægt på at arbejde inden for et DAW (digital audio workstation) miljø. Studerende dækker musik kunst og håndværk af nutidig musik sammensætning og produktion, blanding, signal flow, lyd og MIDI redigering, digitale audio fundamentale, syntese og prøveudtagning, og meget mere. Studerende er også udsat for grundlæggende juridiske og arbejdspladsmæssige krav, herunder ophavsret, offentliggørelse, lovgivning, kontrakter og fakturering. Forberedelse og markedsføring af markedsføringsmaterialer som EPK (elektronisk pressesæt) og pressemeddelelser er også undervist og udforsket som en del af kurset.... [-]