UCAM

Introduktion

Kort kurser

Hvem ønsker ikke at føje til deres CV et praktisk kursus i et akademisk emne, der måske er mindre forbundet med deres almindelige læseplan, men tættere på deres hjerte? Korte kurser kan muligvis besvare dine spørgsmål behovet for noget mere og få mere viden.

Korte kurser hjælper dig med at vide, hvad den virkelige verden betyder, være åben for forandring og innovation. Korte kurser tilbyder en række kurserrige og innovative porteføljer af nye programformater, inklusive online pr, der bringer den sande UCAM oplevelse til vores deltagere.

Virtual Campus

Virtual Campus er døren til dit fjernstudiested, hvor du finder alt, hvad du har brug for til at udføre din online karriere. Det bliver dit rum til interaktion i dit klasseværelse. Du får adgang til dette rum via en personlig adgangskode, som vi giver dig, når du tilmelder dig.

Alle emnerne på hvert kursus er klassificeret på Campus, alle struktureret i didaktiske enheder. Hver lærer udarbejder en sekvenseret indholdsguide, hvor du kan konsultere:

 • Skriftlige materialer.
 • Audiovisuelle materialer.
 • Videokonference kalender.
 • Opgaver at udføre.
 • Gennemfør selvvurderinger.
 • Deltagelsesmekanismer (fora, chats osv.)

Metode

Kortkursmetoden reagerer på personlig træning tilpasset de nye teknologiske ressourcer, som den nuværende æra tilbyder os. Af denne grund tilbyder det dig arbejdsteknikker, der muliggør fleksibel læring, så du kan kombinere arbejde, sport, familieliv. Vores professorer og udvider dermed din professionelle profil. Universitetet tilbyder alle studerende adgang til det digitale bibliotek og en virtuel API, hvor de kan bruge computerprogrammer tilknyttet vores grad fra enhver computer. Undervisningsteamets korte kurser på Universidad Catolica San Antonio de Murcia består af fagfolk inden for hvert af deres vidensområder ud over at have tilslutning til en god baggrund og erfaring.

UCAM hovedmål er at uddanne de bedste fagfolk, mennesker med et kald for service, der er i stand til at forbedre det samfund, de lever i.

Strategisk placeret i Murcia, Spanien med en campus på mere end 16.000 studerende og omkring 1.000 professorer, udvider vi verden over for at gøre et af vores hovedmål til virkelighed: at fremme en universitetsuddannelse af høj kvalitet med en repræsentativ tilstedeværelse på alle kontinenter . UCAM har et venligt og internationalt miljø i en vidunderlig middelhavsramme.

Universidad Católicas internationale kald får os til at samarbejde med universiteter fra alle hjørner af planeten på alle uddannelsesniveauer: forskning, studerende og professorer udveksler og skaber internationale bachelor- og kandidatuddannelser inden for alle specialiteter.

På UCAM vil du opleve universitetssamfundets dynamik og entusiasme, teknisk undervisningsteknisk udstyr, de dejlige omgivelser i Jerónimos Kloster eller sportskulturen med 21 elitehold, der konkurrerer på øverste niveau.

Den katolske og universelle etos på Campus er store muligheder for at finde og forstå Kristi skikkelser.

Mission

At give de studerende den viden og de færdigheder, der er forbundet med deres erhverv, forbedre deres færdigheder og holdninger som enkeltpersoner og sikre den kristne tilstedeværelse i universitetet, samfundet og kulturen.

Skabelsen af viden gennem forskning, videnskab, kommunikation, teknologi, kunst og kultur, så de studerende kan bidrage til menneskets udvikling, til at tage sig af deres behov, til den teknologiske udvikling af samfundet og frem for alt, så de kan udvikle en opfattelse af mennesket og verden åben for transcendens.

Bidraget til evangelisering af den katolske kirke ved at fremme pastoral pleje af medlemmer af universitetssamfundet i tæt fællesskab med den særlige kirke og Kirkens undervisningsmyndighed med hensyn til tro og moral og især med biskoppen af bispedømmet i den region, hvor det opererer.

Vision

UCAM er et katolsk universitet, hvor der tilbydes videregående uddannelse, forskere er uddannet, og fagfolk forberedes ved generering og transmission af videnskab, teknologi og kultur i henhold til rationel sandhed og i lyset af den katolske kirkes tro; til tjeneste for den integrerede udvikling af individet, familien og samfundet i overensstemmelse med evangeliets principper og gennem:

Et forskelligt akademisk tilbud, der konstant tilpasses og er i overensstemmelse med de reelle behov i samfundet, kulturen og den katolske kirke.

Undervisningsmetode anvendt på små grupper; løbende evaluering; udvikling af personlig autonomi og serviceånd; fremme af teamwork; stimulering af personlig og kollektiv kreativitet og i konstant kontakt med professionelle miljøer gennem praktikophold.

Personaliseret undervisning med et højt engagement fra professorerne til de studerende og med uddannede vejledere til akademisk, psykologisk og personlig rådgivning.

Et universitetssamfund bestående af studerende, professorer, administrativt personale og tjenester og styrende organer baseret på principperne om samarbejde og gensidig støtte til tjeneste for viden.

International, national og regional orientering med særlig opmærksomhed mod spansktalende lande.

Systemet med kvalitetsstyring anvendt på undervisning, forskning og tjenester for at sikre ekspertise i professionelle roller og i menneskelige relationer blandt alle medlemmer af universitetssamfundet gennem fortsatte træningsprogrammer for professorer og for generelt servicepersonale.

mål

De vigtigste mål for det katolske universitet San Antonio i udviklingen af dets aktivitet er:

 • Undervisning i videregående uddannelse som et middel til videnskab, teknologi, kultur og tro i den katolske kirke og som en træningsmetode for forskere og forberedelse af fagfolk, der kan hjælpe med at udvikle individet, familien og samfundet.
 • Bidrage til den kulturelle, sociale og økonomiske udvikling i samfundet og til skabelse af betingelser for at forbedre livskvaliteten og miljøet ved at udvikle de studerendes færdigheder som enkeltpersoner og medlemmer af et samfund, som de skal tjene til.
 • Sikring, institutionelt, den kristne tilstedeværelse i den akademiske verden, i ethvert historisk øjeblik i samfund og kultur.
 • Beskyttelse og fremme af de sociale og individuelle værdier i henhold til den katolske kirkes undervisningsmyndighed, især respekt for frihed, pluralisme og ideer samt udvikling af kritisk tænkning og den konstante søgen efter sandhed gennem forskning, bevarelse og formidling af videnskab og kunst.
 • Kontinuerlig forbedring af kvaliteten i alle aspekter.
 • Opdatering af kvalifikations-, undervisnings- og ikke-undervisningstjenester for at imødekomme eksterne kunders og studerendes forventninger og behov, hvilket sikrer en lovende fremtid.
 • Fremme relationer med andre universiteter og virksomheder for at give studerende faglige muligheder, specialiseringer og forskning i en grænseløs verden.
 • Fremme af integreret uddannelse.
 • Tilbyde personlig undervisning, tilskyndelse til personlig autonomi, teamwork og det direkte forhold mellem professor og studerende.
 • Øget beskæftigelsesorientering.

Los Jeronimos Campus

San Antonio katolske universitet er opfattet som et triveligt uddannelsesprojekt, der drejer sig om den aktive tilstedeværelse af studerende, professorer og andre medlemmer af universitetssamfundet i campusfaciliteterne.

På et areal på ca. 25.000 kvadratmeter, hvoraf 14.500 er bygget, og det næste bilag til yderligere 200.000 beregnet til haver, parkering, sportsfaciliteter og universitetsbolig; 4 km væk. Klostret Los Jeronimos (18. århundrede) ligger i et uovertruffen, godt forbundet miljø, der kombinerer fred og ro. Klosteret sammen med sin barokke kirke er blevet erklæret et nationalt historisk-kunstnerisk monument og danner den såkaldte Campus de Los Jeronimos, hovedkvarter for San Antonio de Murcia Catholic University ( UCAM ).

Campus består af rummelige og lysende klasselokaler, et bibliotek, en forsamlingshal, mødelokaler, computerlokaler, multimedie- og sproglokaler, laboratorier og en cafeteria-spisestue.

Placeringer

 • Avenida de los Jerónimos,135, 30107, Guadalupe, Murcia

Spørgsmål