Keystone logo
Stipendier

Stipendier

Stipendier er økonomiske priser, der tilbydes af universiteter eller andre uddannelsesorganisationer for at støtte studerende økonomisk i deres studier. Stipendier uddeles efter økonomisk behov, akademisk evne, almenvellet, atletisk eller kunstnerisk evne eller en kombination af ovenstående.

 • College stipendier USA

  College stipendier USA

  College Scholarships USA (CSUSA) giver talentfulde studerende, der dyrker sport, mulighed for at studere på et amerikansk universitet og konkurrere i college-sport, mens de får et stipendium. Siden 2007 har CSUSA-medarbejdere hjulpet mere end 2300 studerende-atleter i en række sportsgrene fra hele verden med at forfølge deres ambition om at konkurrere i sport i kombination med videregående uddannelse. Udfyld den korte gratis vurderingsformular på deres hjemmeside for at finde ud af dine chancer for et stipendium.

  Ansøg her
 • Keystone-stipendier til kandidater

  Keystone-stipendier til kandidater

  Keystone Academic Solutions tilbyder postgraduate-stipendier til studerende over hele verden. Disse stipendier tilbydes studerende, der har en god akademisk baggrund og viser en stærk motivation til at transformere verden gennem deres uddannelse. Tilmeld dig her for at modtage opdateringer, når den næste gruppe stipendier annonceres!

  Ansøg her
 • Har du nogensinde troet, at det er muligt at have fuld kontrol over dit studieliv?

  Har du nogensinde troet, at det er muligt at have fuld kontrol over dit studieliv?

  Nu kan du - med IU's online læringsmodel - bestemme, hvornår og hvordan du lærer!

  Og hvis du er nysgerrig efter, hvornår næste semester starter, har vi endnu flere gode nyheder: Du kan starte din uddannelse, når du vil, hvor du vil, og få op til 50 % i rabat på dine studieafgifter .

  IU International University of Applied Sciences har været på forkant med online læring i over 10 år. Og det er derfor, de gjorde det muligt for dig at lære hvor som helst og når som helst. Uanset om det er inden for Data & IT eller Business & Management, er dit campus nu i lommen. Studier og eksamener er tilgængelige for dig 24/7 — i dit hjem eller på din yndlingscafé.

  Dette er ægte uddannelse, udviklet til at imødekomme elevernes faktiske behov i 2022.

  Ansøg her
 • Keystone-stipendier til studerende

  Keystone-stipendier til studerende

  Keystone Academic Solutions tilbyder bachelorstipendier til studerende over hele verden. Disse stipendier tilbydes studerende, der har en god akademisk baggrund og viser en stærk motivation til at transformere verden gennem deres uddannelse. Tilmeld dig her for at modtage opdateringer, når den næste gruppe stipendier annonceres!
  Ansøg her