Rockhurst University Online

Introduktion

Rockhurst University er, hvor ledere lærer. Vi transformerer liv ved at skabe et lærende samfund centreret om fremragende uddannelse. Som et jesuituniversitet i Kansas City, Missouri, er vi integreret i livet og væksten i vores by og vores region.

Rockhurst-kandidater modtager to livsændrende værktøjer: en kvalitetsgrad, der tager dem med overalt, hvor de vil hen, og en evne til at se på verden gennem en servicemindet linse.

Vi kan prale af en stolt arv, et dygtigt alumni-netværk og anerkendelser, der inkluderer høje placeringer i US News for 2020 som:

  • En bedste gradskole til en deltids-MBA
  • # 15 i informationssystemer (kandidat)
  • # 18 Management MBA
  • # 23 Bedste regionale universiteter Midtvesten placeringer

Rockhurst tilbyder mere end 50 bachelor- og kandidatgrader og personlig læring gennem et forhold mellem studerende og fakulteter på 12: 1. Vi tilbyder også en overlegen uddannelse, der også er overraskende overkommelig. Vi har været på fjerdepladsen blandt Missouri-colleges for afkast af investering og blandt de øverste 17% landsdækkende.

Mere end halvdelen af vores mere end 25.000 alumner bor i hovedstadsområdet Kansas City. Vores kandidater fungerer som udøvende ledere for større virksomheder og organisationer i Kansas City og over hele kloden.

Rockhurst University er akkrediteret af Higher Learning Commission og et medlem af North Central Association. Vores Helzberg School of Management er den eneste private institution i Kansas City, der er akkrediteret af AACSB International, guldstandarden inden for erhvervsmæssig akkreditering optjent af mindre end 5% af handelshøjskolerne verden over. Vi er også en af 28 medlemsinstitutioner i Association of Jesuit Colleges and Universities.

Placeringer

  • Rockhurst Road,1100, 64110, Kansas City

Spørgsmål