4 Professional madlavning degrees found
- Fødevarestudier
- Professional madlavning
- Europa1
- Nordamerika1
- Oceanien2
4 Professional madlavning degrees found
Udvalgte
Centennial College
Certifikat i kulinariske færdigheder (online)
- Online Canada
- Toronto, Canada
Certifikat
Fuldtid
1 År
Fjernundervisning
Engelsk
Centennial College 's kulinariske færdigheder er afrundet og tager kun et år at gennemføre. Dette college-certifikatprogram vil fremhæve et grundlag for kulinariske færdigheder, mens der hentes lokale Ontario-madprodukter og underviser i sæsonbestemt madlavning. Fra branchens førende kokfakultetsmedlemmer lærer du at forberede udsøgte menuer og retter inspireret af globale fødevaretrends og smag. Disse dedikerede instruktører vil give dig trænings- og læringsoplevelser, der vil sikre dig mestre kulinariske grundlæggende ingredienser, madlavning og alle de andre færdigheder, der kræves for at komme ind i denne spændende branche. Du vil også forstå, at en karriere inden for det kulinariske felt er drevet af lidenskab og belønnes gennem færdighedsudvikling. Efter en vellykket programafslutning får du vigtige branchecertificeringer såsom Smart Serve, Safe Food Handlers og CPR, hvilket vil øge din beskæftigelsesegnethed.
International Culinary Studio
Global Advanced Diploma in Professional Cookery
- Canterbury Plains, New Zealand
Diplom
Fuldtid
36 uger
Blandet
Engelsk
Efter afslutningen af Advanced Global Diploma in Professional Cookery og de tilhørende branchetimer kan indehaveren tildeles Worldchef Certified Chef de Partie -badget. Det betyder, at de er en erfaren professionel kok, der arbejder under ledelse af en souschef eller en køkkenchef. Inden for denne rolle er den enkelte ansvarlig for at betjene en eller flere udpegede sektioner i køkkenet, såsom grill, sovsektion, spisekammer og/eller wienerbrødsafdeling.
International Culinary Studio
Globalt diplom i professionel madlavning
- Canterbury Plains, New Zealand
Certifikat
Fuldtid
36 uger
Blandet
Engelsk
Efter afslutningen af det globale diplom i professionel madlavning og de tilhørende branchetimer kan indehaveren tildeles Worldchef Certified Commis Chef -badget. Det betyder, at de er en professionel kok, der har erfaring med at arbejde i en madservering. De er en del af en køkkenbrigade og ansvarlige for at udføre en række forskellige madlavnings- og bagningsopgaver under opsyn af en professionel kok.
Horeca Academy
Professionel europæisk kok (PEC)
- The Hague, Holland
- Amsterdam, Holland
Diplom
Deltid
3 timer
Blandet
Engelsk
Elsker du at lave mad og vil du arbejde i den internationale hotelbranche? Så længe du har forbindelse til internettet og har et sted, hvor du kan øve madlavning, kan du starte dette Professional Chef-program. Her er din chance, tilmeld dig vores online program og bliv en professionel europæisk kok. Du kan studere for at blive en professionel europæisk kok, uanset hvor du er i verden.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populær type af akademisk grad
Populært studieformat
Populære steder
Online Programmer i Fødevarestudier Professional madlavning
Et professionelt madlavningsprogram hjælper de studerende med at få de færdigheder, der er nødvendige for at få succes som professionel kok, cateringchef, souschef eller grillkok i store eksklusive restauranter og små caféer. Eleverne lærer også om tilberedning af mad, sundheds- og sikkerhedsregler og om at planlægge menuer.