Keystone logo

23 Online Ph.D. Programmer i Handelsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Handelsstudier
Studieområde
  • Handelsstudier (23)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online Ph.D. Programmer i Handelsstudier

En ph.d. er typisk den højeste kvalifikation en person kan modtage for hans eller hendes studier på et bestemt område. Studerende er normalt forpligtet til at gennemføre original forskning inden eksamen.

Hvad er en PhD i Business Studies? Dette program fokuserer generelt på at fremme individer med en skarp forståelse af den nuværende økonomi og de kvalifikationer, de har brug for til at blive succesfulde forretningsmænd og kvinder under alle markedsforhold. Kurser kan fokusere på innovation, ledelse, netværk, globale og indenlandske økonomier, business management, marketing strategier, forretningsplan udvikling, team udvikling og forretningsmuligheder, intellektuel ejendomsret og opstart etablering. I løbet af deres studie kan eleverne blive dygtige inden for regnskab, forskning, projektledelse og hjemmesideudvikling.

Personer, der deltager i dette program, kan have mange ønskelige træk, herunder evnen til at klare og afbøde risici, løse komplekse forretningsproblemer og kommunikere på flere niveauer. Hvert af disse træk kan være gavnligt både professionelt og personligt.

Hvor meget en studerende må forvente at betale for en ph.d.-uddannelse afhænger af en række faktorer. Hvor en elev bor, hvilket program han eller hun går ind i og varigheden af ​​programmet er alle faktorer, der kan påvirke de samlede udgifter til undervisning.

Generelt går kandidater fra et ph.d.-program videre til professorer eller forskere, men enkeltpersoner, der har en ph.d. i erhvervsuddannelser, kan opdage mange flere spændende karrieremuligheder uden for akademiet. For eksempel kan deltagerne i programmet komme ind i erhvervslivet som finansielle ledere, finansielle konsulenter, revisorer, marketingchefer, marketing strateger, driftsledere eller endda virksomhedsejere.

Mange skoler tilbyder et ph.d.-program i erhvervsstudier, men hvor en studerende vælger at modtage sin grad afhænger af hans eller hendes budget, beliggenhed og tidsbegrænsninger. Ph.d.-studerende har typisk fuldtidsjob og andre forpligtelser, og derfor kan online-programmer være den bedste løsning. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.