Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 Online Programmer i Personalefastholdelse 2024

2 Online Programmer i Personalefastholdelse 2024

Oversigt

Hvad er fastholdelsesstyring?
Fastholdelsesstyring er en proces, som virksomheder bruger til at sikre, at medarbejderne bliver i virksomheden i en lang periode. Målet med fastholdelsesstyring er at skabe et miljø, hvor medarbejderne er glade og tilfredse med deres arbejde og føler loyalitet over for virksomheden. Ved at holde medarbejderne glade og engagerede kan virksomhederne reducere udskiftningsprocenten og forbedre den samlede produktivitet.

Hvad kan jeg lave med en uddannelse i fastholdelsesledelse?
Der er mange forskellige karriereveje, som du kan vælge med en uddannelse i fastholdelsesledelse. Nogle af de mest almindelige omfatter arbejde inden for menneskelige ressourcer, organisatorisk udvikling eller virksomhedsadministration. Du kan også arbejde inden for et mere specifikt område som f.eks. medarbejderrelationer, administration af fordele eller arbejdsmarkedsrelationer.

Hvorfor er det vigtigt at studere Retention Management?
Der er mange grunde til, at det er vigtigt at studere Retention Management. Måske er den vigtigste grund, at det kan hjælpe dig med at lære, hvordan du kan holde medarbejderne glade og engagerede i deres arbejde. Dette er afgørende for enhver virksomhed, fordi det kan føre til øget produktivitet og lavere omsætningshastighed. Desuden kan en forståelse af fastholdelsesledelse også hjælpe dig med at forstå, hvordan du kan skabe et positivt arbejdsmiljø.

Hvilke uddannelser er tilgængelige inden for fastholdelsesledelse?
Der er et par forskellige typer uddannelser, som du kan få inden for fastholdelsesledelse. Den mest almindelige er en bachelorgrad i human resources management, som kan opnås fra mange forskellige gymnasier og universiteter. Retention management vil ofte indgå i en sådan uddannelse, enten som et specifikt kursus eller som en hovedfaglig mulighed. Der findes også kandidatgrader inden for fastholdelsesledelse, som typisk er forfulgt af dem, der ønsker at arbejde i mere avancerede stillinger. Disse kan være tilgængelige som traditionelle mastergrader, MBA-programmer eller endda doktorgrader.

Hvad vil jeg studere under min Retention Management-grad?
Læreplanen for en Retention Management-grad vil variere afhængigt af det program, du vælger. Nogle af de mest almindelige emner omfatter dog human resource management, organisatorisk adfærd og virksomhedsadministration. Du vil sandsynligvis også tage kurser i medarbejderrelationer, administration af fordele og labeller relationer.

Læs mere

Filtre

  • Handelsstudier
  • Salg
  • Personalefastholdelse
Studieområde
  • Handelsstudier (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat