Northwestern University - School of Professional Studies

Introduktion

Med mere end 4 millioner elever i mere end 170 lande er Great Learning, en del af BYJU'S-gruppen, en førende global edtech-virksomhed for professionel og videregående uddannelse, der tilbyder brancherelevante programmer i blandede, klasseværelser og rent online-tilstande på tværs af teknologi, data og forretningsdomæner. Disse programmer er udviklet i samarbejde med de bedste institutioner som Stanford Executive Education, MIT Professional Education, University of Texas i Austin, NUS, IIT Madras, IIT Bombay og mere.

Vores mission

Muliggør karrieresucces i den digitale økonomi

Som Indiens største professionelle læringsvirksomhed og et globalt fodaftryk i mere end 170 lande, er vi på en mission om at gøre fagfolk over hele kloden dygtige og fremtidsparate.

I de sidste 7 år har vi været i stand til at levere læring til fagfolk verden over, hvor tusinder af dem har været i stand til at opnå succesfuld karriereudvikling i førende virksomheder som Microsoft, Amazon, Adobe, American Express, Deloitte, IBM, Accenture, McKinsey og mere.

Vores historie

2021 - Deltager i BYJU's gruppe

Efter at have markeret en enorm vækst og overskud på trods af at vi var i støvler, gav vi i år hånden til BYJU'S, en af de bedste edtech-organisationer i verden. Vi samarbejdede og lancerede nye programmer med blandt andet Deakin University, National University of Singapore, IIT-Roorkee, IIIT-Delhi, Shiv Nadar University og nåede en rekordmilepæl med at opkvalificere 4 millioner+ elever på vores platform. Vi blev også tildelt 'Årets bedste onlinefærdighedsudbyder' af Entrepreneur India.

2020 - Northwestern University Collaboration

Dette var et betydningsfuldt år for os. Vi lancerede flere internationale programmer og udvidede vores globale fodaftryk til 140+ lande, hvilket gør os til en af de største professionelle læringsvirksomheder i hele verden. Vi indledte også et nyt partnerskab med Northwestern University

2019 - Internationalt universitetssamarbejde

I år har vi diversificeret vores portefølje med programmer i Cybersecurity og Design Thinking gennem samarbejde med Stanford Executive Education. Vi udvidede også vores tilbud til seniorledere med specifikt skræddersyede programmer inden for AI og Analytics. Vi lancerede GL-Excelerate, vores flagskibs karriereinitiativ for at forbinde elever og alumner med de bedste virksomheder i landet.

2018 - Partnerskab med Texas McCombs

Vi lancerede 50. batch af vores flagskibsprogram i Business Analytics, samt samarbejdede med University of Texas i Austin, McCombs School of Business for at lancere det internationalt. Vi lancerede også 6 nye programmer inden for cloud computing, DevOps, Full Stack Development, Data Science, Artificial Intelligence og Machine Learning. Gennem disse initiativer påvirkede 5000+ arbejdende professionelles liv og karriere gennem vores programmer.

2017 - 2 millioner læringstimer

Great Learning leverede med succes 2 millioner læringstimer (og tæller) i vores søgen efter at gøre enhver professionel fremtidsparat i en yderst datadrevet verden. Vores nyeste program, PG Program – Big Data (PGP-BDA), lanceres i Bangalore, Hyderabad og Chennai.

2016 - Udvidelse til 6 nye byer

Great Learning udvider sine vinger til 6 storbycentre, herunder Chennai, Bangalore, Gurgaon, Pune, Mumbai og Hyderabad. To nye programmer lanceres – PG Program i Management og BACP (Business Analytics Certification Program). Vi påvirker mere end 1000 arbejdende professionelles liv og karriere gennem vores programmer.

2015 - Rangeret som nr. 1 program

PG Program – Business Analytics (PGP-BABI) er opført som det bedste analyseprogram i landet af Analytics India Magazine, Outlook, Business Standard osv. Dette fortsætter i to år i træk, og vi arbejder hårdt på at bevare vores numerouno-status.

2014 - Første program lanceret

Vores flagskibsprogram i Business Analytics (PGP-BABI) lanceres i 3 byer - Chennai, Bangalore, Gurgaon. Holdet arbejder tæt sammen med fakultetet, industriledere, alumner og studerende for at gøre programmet yderst brancherelevant, omfattende og stringent.

2013 - Opstart

Mohan Lakhamraju og Hari Nair grundlagde Great Learning for at realisere deres drøm om at gøre alle arbejdende professionelle i landet data dygtige. Programudvikling og markedsundersøgelser begynder kort efter.

Placeringer

  • East Chicago Avenue,339, 60611, Chicago

Spørgsmål