New College Lanarkshire

Introduktion

New College Lanarkshire tilbyder mere end 800 kurser på tværs af seks fakulteter. Dedikeret til kontinuerlig forbedring har kollegiet foretaget investeringer i den nyeste teknologi og faciliteter på tværs af sine campusser for at sikre, at studerende har den højeste kaliber af ressourcer.

Hver campus har unikke funktioner, herunder de nyeste optagestudier og interne radiostationer på Cumbernauld, moderne frisørsaloner, helt nye undervisningsfaciliteter inden for tandlæge og et fantastisk konferencelokale i Coatbridge.

Kollegiet har et stærkt fokus på færdigheder, der understøtter dets nye brandpositionering af 'Skillset For Life'. Uanset om det er skønhed eller bagning, sport eller videnskab, biler eller computere, er kollegiet fokuseret på at hjælpe studerende med at gøre lidenskab til deres karriere.

Beskæftigelsesegnethed er et andet hovedfokus for kollegiet, og hvert fakultet har stærke forretningsforbindelser med branchens ledere, der er yderst støttende i at tilbyde studenterplaceringer, erfaring og rådgivning.

Placeringer

  • Enterprise Way,1, ML1 2TX, Wishaw

  • Kildonan Street, ML5 3LS, Coatbridge

  • North Carbrain Road, G67 1HU, Cumbernauld

  • Ardgoil Drive,1, G68 9NE, Cumbernauld

  • 67 1HU, Cumbernauld

Spørgsmål