Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 65 Online MSc Programmer i Finans 2023

65 Online MSc Programmer i Finans 2023

Oversigt

Efter at have afsluttet en bachelor-grad program, mange studerende vælger at fortsætte deres uddannelse ved at forfølge en kandidatgrad. Det kan være svært at finde tid til at dedikere mod ph.d.-skole under forsøget på at begynde din karriere. En fremragende mulighed er at tjene din kandidatgrad via online studere.

Hvad er en Online MSc i Finance? Studere finansiering forbereder de studerende til en karriere med til at styre økonomien i en virksomhed eller større virksomhed. Typiske kurser omfatter økonomi, international finansiering og almindelige regnskab. Du kan forvente at udforske forskellige aspekter af industrien i dybden, såsom investeringer, risiko, kapitalstruktur, værdiansættelse cash flow, eller udbytte. Andre områder af business management er normalt inkorporeret i en finansiel kandidatuddannelse.

Studerende, der tjener som helst af de mange kandidatgrader inden for business gavn af et stærkt konkurrencepræget og efterspurgt sæt af færdigheder.Det er normalt meget lettere at indtaste et højere niveau position med dette niveau af uddannelse og højere lønninger kan opnås.

Omkostningerne ved at tjene din Master of Science i Finance varierer ganske lidt. Skolen, program og land for undersøgelse du vælger al indflydelse undervisning og andre gebyrer. Studere online næsten altid er billigere end at deltage i kurser i-person.

Finans studerende ofte har mange karrieremuligheder til rådighed for dem. Mens den mest almindelige anvendelse af en MSc i Finance er i regnskabsafdelingen af ​​en virksomhed, er det også muligt at arbejde selvstændigt i den private sektor eller anvende din finansielle viden til at forfølge en karriere i en anden inden for erhvervslivet. Det er muligt at blive en revisor, finansiel analytiker, konsulent, account manager, aktuar eller finansiel rådgiver.

Hvis du er interesseret i at studere finansiering online, finde det rigtige program for dig.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Økonomi
  • Finans
Studieområde
  • Økonomi (65)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat