Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 12 Online MSc Programmer i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg 2023

12 Online MSc Programmer i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg 2023

Oversigt

Ofte bruges til at åbne døre for karriereudvikling, en kandidatuddannelse er en postsecondary grad beregnet til at uddybe ekspertise inden for et teknisk-baseret studieområde. Programmer kræver typisk mellem 1-3 års specialiserede kurser, der dækker det grundlæggende, teorier og anvendelse af en valgt disciplin.

Hvad er en online MSc i Criminal Justice? Generelt er dette en avanceret grad designet til at udstyre de studerende med de færdigheder, der er nødvendige for at forstå og imødekomme udfordringer i kriminalsystemet. Programdeltagere studerer ofte årsagerne til kriminalitet og kriminelle adfærdsteorier, samtidig med at deres viden om retshåndhævelse, retssystemet og korrektionssystemet udvides og hvordan de vedrører hinanden. Nogle potentielle koncentrationsområder omfatter ledelse, strategisk ledelse og offentlig administration.

Kobling af fleksibiliteten i et online-uddannelsesprogram med den viden, der er erhvervet gennem undersøgelsen af ​​strafferet, giver normalt eleverne mulighed for at forberede sig på succes i arbejdsstyrken. Kandidater har en tendens til at have værdifuld forskning, kritisk tænkning, analytisk og kommunikationsfærdigheder, der er nyttige i en bred vifte af sammenhænge.

Online Master of Science i Criminal Justice programmer varierer i omkostninger mellem institutioner. For specifikke detaljer skal eleverne kontakte skolens adgangskontor med det program, de er interesseret i at forfølge.

Ved at demonstrere ekspertise og præstationer udvider en mester i strafferetlig ret ofte beskæftigelsesmuligheder for studerende. Kandidater kan arbejde som tilsynsførende eller direktører i politi- eller korrigeringsafdelinger, udarbejde beredskabsplaner for offentlige myndigheder eller påtage sig en ledende rolle i strafferetlige undersøgelser.En MSc i Criminal Justice kan også forberede studerende til ph.d.-uddannelser, der kan føre til karriere i retsmedicinsk psykologi eller offentlig politik udvikling.

Forskellige Master of Science i Criminal Justice programmer kan være tilgængelige online. For at lære mere og komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • MSc
 • Jura
 • Politi, retsvæsen og kriminalforsorg
Studieområde
 • Jura (12)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat