Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 Online MSc Programmer i Økonomisk politik 2023

2 Online MSc Programmer i Økonomisk politik 2023

Oversigt

At tjene en kandidatuddannelse giver jævnligt personer mulighed for at konkurrere om job på højt niveau, der kræver specifik viden om et felt eller forsøg. De, der indskriver sig i en kandidatuddannelse, har normalt allerede opnået en bachelorgrad. Disse programmer udsætter deltagere for evidensbaseret information i et studium, der normalt tager omkring to år at afslutte.

Enhver, der tænker på den globale økonomi eller den lokale markedsplads, kan undre sig, hvad er en kandidatuddannelse i økonomisk politik? En række influencer påvirker måden økonomier udfører og markedsfører reagerer på. Dem, der studerer økonomisk politik i et kandidatuddannelse, kan erhverve de oplysninger, de har brug for til at bidrage til området. Programdeltagere lærer generelt om både mikroøkonomi og makroøkonomi, selvom nogle studerende kan fokusere på den ene eller den anden. De tager også normalt kurser i prognoser, forretningsadministration, regler, markeder og andre lignende emner. Desuden gennemfører eleverne ofte deres kandidatuddannelser ved at skrive en afhandling eller deltage i en praktikophold.

Økonomiske prognosekompetencer, projektplanlægningsfærdigheder og tidsstyringsevner er normalt ledsaget af en kandidatuddannelse i økonomisk politik. Studerende, der tjener disse grader, sætter regelmæssigt deres nye færdigheder i arbejde ved at acceptere vanskelige faglige opgaver.

Beregning af nøjagtige udgifter til at opnå en kandidatgrad i økonomisk politik kræver forståelse af specifikke oplysninger om skolen og programmet. Det er vigtigt at tale med administrationens embedsmænd om de samlede omkostninger før registrering.

At tjene en MSc i økonomisk politik giver ofte kandidater til at blive økonomer, økonomiske prognosemænd, forfattere, foredragsholdere eller rådgivere. Nogle vælger at deltage i en virksomhedsorganisation, som arbejder som handelschef, forhandler, salgsdirektør, international leder eller administrerende direktør. Andre personer vælger at arbejde på universiteter, der tjener som professorer, forskere, kommentatorer eller forfattere. Tilmelding til et ph.d.-program er også en mulighed for kvalificerede kandidater fra et kandidatuddannelse.

Lokale gymnasier, regionale universiteter, korrespondanceskoler og online-programmer rundt om i verden kan tilbyde en kandidatgrad i økonomisk politik. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Økonomi
  • Økonomi
  • Økonomisk politik
Studieområde
  • Økonomi (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger